Lézerszem alkalmassági teszt | Lézeres szemműtét | Szemészet | Szemklinika

Lézerszem alkalmassági teszt

Ahhoz, hogy eldöntsük, hogy Ön alkalmas-e a Budai Szemészeti Központban végzett műtétek valamelyikére sok szempontot veszünk figyelembe. A kérdőívre adott válaszai alapján a Budai Szemészeti Központ munkatársai el tudják dönteni, hogy érdemes-e Önnek befáradnia egy ingyenes alkalmassági vizsgálatra – van-e olyan tényező, ami kizárja, hogy elvégezzük a DiamondFEMTO vagy OptiLASIK lézeres kezelést a szemein.

A teszt alapján meg tudjuk mondani, hogy az Ön esetében nagy valószínűséggel elvégezhető-e a DiamondFEMTO vagy OptiLASIK lézeres látásjavítás.

Töltse ki a tesztet legjobb tudása szerint és várja kollégáink jelentkezését! Ha valamelyik kérdésre nem tudja a választ vagy nem biztos benne, akkor azt hagyja ki nyugodtan.

/ 14

Köszönjük, hogy kitöltötte a tesztet.

Válaszait munkatársaink átnézik és tájékoztatják Önt az eredményről!
Ehhez kérjük adjon megy egy email címet:Küldés


Ha bármilyen kérdése van a szemészeti beavatkozásokkal kapcsolatban – kérdezzen kollégáinktól bátran!

A kérdőív az első lépés az alkalmasság felé, számos vizsgálatot kell elvégeznünk ahhoz, hogy biztosak legyünk abban, hogy elvégezhető a kezelés az Ön szemein. Munkatársunk javasolni fog egy >INGYENES részletes szakorvosi vizsgálatot   – ahol minden kötöttség nélkül megtudhatja, hogy érdemes-e terveznie a műtétet.

Gyengénlátó változat megnyitása

Gyengénlátó változat megnyitása