Kovácsovics Fruzsina lézerszemű lett!

2017. 04. 4.

Az egyik jó barátom járt itt a Budai Szemészeti Központban, ő javasolta, hogy jöjjek el és vágjak bele, mert ez egy nagyon gördülékeny folyamat.” Kíváncsi, hogyan lett lézerszemű Kovácsovics Fruzsina? Megmutatjuk.

Fruzsina története

Nemrég Fruzsi is belevágott a nagy kalandba: jelentkezett hozzánk FEMTO lézeres látásjavító kezelésre, hogy visszanyerje kristálytiszta látását. Miután alkalmasnak bizonyult a műtétre, pár percnyi teljesen fájdalommentes kezelés után ma már Ő is a lézerszeműek táborát gyarapítja!

Fruzsi véleménye és tapasztalatai a műtétről és az azt követő időszakról lentebb olvashatók, illetve megnézhetők az alábbi videóban:

https://www.facebook.com/KovacsovicsFruzsi/videos/1237674243020934/

https://www.facebook.com/KovacsovicsFruzsi/videos/1237638836357808/

“Az egyik jó barátom járt itt a Budai Szemészeti Központban, ő javasolta, hogy jöjjek el és vágjak bele, mert ez egy nagyon gördülékeny folyamat. Akkor döntöttem el, hogy meg szeretném csináltatni. Tudtam, hogy a Budai Szemészeti Központban, és azt is, hogy a FEMTO lézeres kezeléssel. Én igyekszem úgy hozzáállni a dolgokhoz, hogy kalandvággyal és megfigyeljem az új dolgokat, ezért ide is úgy érkeztem, hogy nagyon érdekel, hogy hogy zajlik egy ilyen szemműtét.”

Sok értékes pillanatot kívánunk neki megújult látásához!