Miért jó | Lézeres szemműtét | Szemészet | Szemklinika

Nemzetközi elégedettség

Nem tudja, hogy kire hallgasson? Mindenki mást mond? Összezavarodik az interneten található fórumozók bejegyzései miatt?

Nézze meg a hivatalos nemzetközi statisztikákat!

Világszerte, a LASIK (FEMTO, OPTILASIK, LASIK) műtéten átesett páciensek több, mint 95%-a elégedett az elért eredménnyel.

A LASIK műtéten átesett páciensek 95,4%-a volt maximálisan elégedett a kialakult látásával, az Amerikai Szürkehályog és Refraktív Műtéti Társaság által közreadott kutatási eredmények alapján.

Több mint 16,3 millóan estek már át LASIK műtéten világszerte. Az eredmények alapján a LASIK műtétet tartják a világ legsikeresebb látásjavító műtéti eljárásának, amihez hozzájárul, hogy több mint 1 évtizednyi klinikai kutatás és technológiai fejlesztés áll az eljárás mögött.

A „LASIK: A pácienselégedettség globális szemszögből” kutatás legfontosabb eredményei:

 • 95,4%- a elégedett a LASIK műtéten átesetteknek az eredménnyel
 • Kb. 95%-a a pácienseknek ajánlaná a LASIK műtétet barátainak és ugyanennyi bármikor újra alávetné magát az eljárásnak
 • Az elégedettségi arány minden országban 87.2 és 100 között mozgott

Dr. Nagymihály Attila – a Budai Szemészeti Központ intézetvezető főorvosa elmondta, hogy a kutatásban feltárt arány az ő tapasztalata alapján, a Budai Szemészeti Központban teljesen hasonló.

„Fontos utánajárni, hogy mi okozza a problémát azok körében, akik nem maximálisan elégedettek az eredménnyel. Dr. Solomon kutatása is azt támasztja alá, hogy gyakran olyan körülmények befolyásolják az elégedetleneket, amelyek nem a LASIK beavatkozásnak tulajdoníthatóak. Így például a génjeink által befolyásolt szemromlást gyakran csalódottan veszik tudomásul a páciensek – hiszen ilyenkor vagy újra műteni kell a szemüket, vagy szemüvegre szorulnak. Emellett sok tényező bár kellemetlen lehet, például a szemszárazság, de elenyésző amellett, hogy milyen mértékű az életminőség javulása a műtét után.”

A Budai Szemészeti Központban garanciálisan vállaljuk azon páciensek újraműtését, akiknek az egyéni gyógyulási adottsága miatt nem lett tökéletes a szeme. Illetve kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az elővizsgálatok során maradéktalanul tájékoztassuk arról a pácienseinket, hogy az időskori szemromlást a kezelés nem befolyásolja, tehát idősebb korban szükség lehet olvasószemüvegre.

Miért válassza a Budai Szemészeti Központ kezeléseit? A DiamondFEMTO, OptiLASIK vagy PRK kezelést

A Budai Szemészeti Központ büszke arra, hogy a lézeres látásjavítást teljes palettáját fel tudja kínálni páciensei számára. Így biztosítjuk azt, hogy az Ön szemének, igényeinek, pénztárcájának legmegfelelőbb kezelést tudja választani, a szakorvosaink segítségével. Hiszünk abban, hogy mindenkinek egyedi igényei vannak és mi, azzal, hogy nem tesszük le egy kezelés mellett a voksunkat, elnyerjük az Önök bizalmát. A kezelések különbségeiről igyekszünk teljesen érthetően tájékoztatni Önöket, mind a honlapunkon, mind személyesen az elővizsgálat során.

A leggyakrabban DiamondFEMTO és OptiLASIK műtétet végzünk, mind a kettőre igazak az alábbi jellemzők:

 • Azonnali látásjavulás
 • Rövid gyógyulási idő
 • Kényelmesebb élet
 • Orvosi garancia
 • Életreszóló megoldás
 • Költséghatékonyság hosszú távon
 • Csúcstechnológia
 • Emberközpontú környezet

Mégis melyiket válassza? – Olvasson róla itt bővebben:

http://www.budaiszemeszet.hu/melyiket-valasszam

MEGÉRI! Számoljon utána!

Ha Ön kontaktlencsét visel – akkor van tapasztalata abban, hogy havonta – három havonta rendszeres kiadást jelent a kontaktlencse használata. Maga a kontaktlencse megvásárlásán kívül a tisztító folyadék, a tároló folyadék is költséget jelent. Emellett a rendszeres szakorvosi ellenőrzés is kiadást jelent a szemüvegesek számára.

Aki szemüveget visel annak lassabban térül meg a DiamondFEMTO vagy OptiLASIK műtét ára, hiszen szemüveget nem kell olyan gyakran cserélni – nem jelent rendszeres kiadást. De a divat gyors változásával a statisztikák szerint egyre gyakrabban váltanak az emberek szemüveget. Ezen kívül annak aki rendszeresen sportol külön megterhelő költséget jelenthet a sportszemüveg vásárlása, vagy akár gyakrabban sérülhet a normál szemüveg.

A napfényre érzékenyek gyakran választanak dioptriás napszemüveget, vagy sötétedő lencsét, ami újabb kiadást jelent.

Az alábbi linken összeszedtük önnek hogy átlagosan mennyit költ és hogyan térül meg a lézeres szemműtét ára.
(KONTAKTLENCSÉT HORD? SZABADULJON MEG ÁLLANDÓ KIADÁSAITÓL!)

Ismerje meg a már élesen látókat! Több lehetősége is van:

Jelezze számunkra, hogy szeretne már megműtött páciensekkel találkozni és megszervezzük Ön számára a találkozót! Nagyon sok olyan páciensünk van, akik felajánlották, hogy szívesen elmesélik történetüket és válaszolnak a kérdéseikre őszintén, saját tapasztalataik alapján.

Jöjjön el egyik nyílt napunkra! Nyílt napjainkon találkozhat az orvosokkal, megismerheti a klinikát és találkozhat olyan páciensekkel, akik már túl vannak a lézeres látásjavításon. Ha érdekli nyílt napunk – iratkozzon fel a hírlevelünkre itt.

Nézzen szét a klinikán! Jöjjön be hozzánk bátran a Budai Szemészeti Központba és nézzen körbe – hogy elégedett arcokkal találkozik-e. A legnagyobb valószínűséggel pénteken találkozik olyanokkal – akik vagy előző nap, vagy előző héten estek át a DiamondFEMTO vagy OptiLASIK lézeres látásjavításon és kontrollvizsgálatra érkeztek. Kérdezzen tőlük bátran!

Olvassa el a véleményeket! Igyekszünk minden páciensünktől írásos véleményt kérni arról, hogy mi a véleménye a Budai Szemészeti Központról, hogy tetszett nekik a klinika, mennyire volt elégedett az ellátással és milyen eredményeket ír a lézeres látásjavítás javára az életében. A statisztikai adatokon túl számos megható levelet kapunk pácienseinktől – akik úgy érzik, hogy orvosaink, kezeléseink javítottak az életminőségükön.
Szemezgessen páciens véleményeink között.

Nézze meg videoinkat! A Budai Szemészeti Központ büszke arra, hogy ismert és hétköznapi emberek véleményére egyaránt odafigyel, fejlesztéseinket igyekezzük az Önök igényeihez igazítani. Nézze meg videoinkat, ahol mind ismert, mind nem ismert embereket követtünk végig az első vizsgálatoktól egészen a kezelés befejezéséig és kontrolvizsgálatokig. Önök kinek a szavában bíznak meg?

Megváltozik az élete

El tudja képzelni, hogy reggel, amikor felkel, nem az az első mozdulata, hogy megkeresi a szemüvegét?


Vágyik rá, hogy a hátsó sorból is lássa a színházi előadást vagy a feliratot a mozifilmen? Szeretné, ha nem kellene a szemüveg párásodásával küzdenie? Jó lenne szabadon sportolni – anélkül, hogy a szemüvegére figyelni kellene? Száraz a szeme a kontakt lencsétől?

Ezek azok az indokok, amiket leggyakrabban mondanak pácienseink, miért is vállalták a műtétet. A legtöbben el sem tudják képzelni azt a szabadságot és lehetőséget, amit az éleslátás élménye ad számukra.

Minden páciensünk magabiztosan állítja, hogy megváltozott az élete a lézeres látásjavító műtét óta.

Miért jó, ha eldobja szemüvegét? Miért érdemes vállalkoznia a műtétre?

A rengeteg sikeres műtét után mi úgy látjuk, hogy sokkal több ok van amellett, hogy belevágjon a DiamondFEMTO vagy OptiLASIK lézeres játásjavító műtétbe, mint ellene.

Miért minket válasszon?

Pácienseink mondták

Gyengénlátó változat megnyitása

Gyengénlátó változat megnyitása