Lézeres szemműtét | Szemészet | Szemklinika | Lézeres látásjavítás

Csapatunk

A klinikáról

Szemészeti klinika, amely teljes körű ellátást biztosít - a Budai Szemészeti Központot az ország elismert szemészorvosai hívták életre azért, hogy egy olyan szemészeti klinikát hozzanak létre, ahol komplex

ellátási rendszer válik elérhető a pácienseik számára.

Profilunk

Fő profilunkba az OptiLASIK lézeres látásjavítás, a szürkehályog kezelése, a szemészeti plasztikai műtétek és a könnyezés miatti beavatkozások tartoznak.

A lézeres látásjavítás területén célunk az, hogy a szakmai tapasztalatot és a legfejlettebb lasik lézeres szemműtét technológiát ötvözve a teljesen személyre szabott kezeléssel és a kiegészítő szolgáltatásokkal, Magyarország legmagasabb színvonalú szemészeti ellátását, lézeres szemműtét lehetőségét biztosítsuk betegeink számára.

Környezet

A Budai Szemészeti Központ a XII. kerületben a MOM Parkban egy külön szinten – a MOM Medical Center területén várja a pácienseit. A MOM Medical Center egy olyan egészségkomplexum, ahol a szemészet mellett szűrővizsgálatok, szakrendelések, fogászat elérhetőek az érdeklődők számára. A Budai Szemészeti Központ környezete exkluzív, modern, de megnyugtató környezet – ahol minden páciens érezheti, hogy kiemelt ellátásban részesül.

A váró részlegben kényelmes körülmények között várhatják meg a hozzátartozók, amíg a páciensünk vizsgálaton vagy akár a műtőben van. A vizsgáló helyiségek a legmodernebb eszközökkel felszereltek, a szemészeti ellátáshoz speciálisan kialakított rendelők.

A lézeres látásjavítás szintén a MOM Parkban – a MOM Medical Center területén zajlik. Szemklinikánk a legmodernebb sebészeti, sebészi és lézeres látásjavítás technikával rendelkezik, műtőink a szigorú nemzetközi követelményeknek is megfelelnek.

Orvosok

Orvosaink az ország megbecsült klinikai szemészei, akik szakterületükön hazai és nemzetközi szinten is nagy elismertségnek örvendenek. Sokéves -évtizedes diagnosztikai és lasik valamint prk lézeres műtéti tapasztalattal rendelkeznek, a szemorvosok az ország egész területéről küldenek hozzájuk betegeket.

Egyedi megoldások – az Ön szemére szabott kezelési tervek

Minden páciens számára egyéni kezelési tervet ajánlunk, legyen az általános szemészeti probléma, vagy látásjavítás, amely a szemészeti állapot, a beteg igénye, és az orvosi lehetőségek határán belül a legoptimálisabb megoldást biztosítja.

A Budai Szemészeti Központ minden dolgozója “jó látást” kíván az ön számára!

Galéria

  • Technológiai eszközpark
  • Munka közben
  • Rendelői környezet
  • Csapatunk

Miért minket válasszon?

Pácienseink mondták

További páciensek véleménye
Gyengénlátó változat megnyitása

Gyengénlátó változat megnyitása