Pácienseink mondták | Lézeres szemműtét | Szemészet | Szemklinika

ŐK MÁR LÉZERSZEMŰEK! RÓLUNK MONDTÁK

Miért minket válasszon? Válaszoljanak helyettünk a Lézerszeműek! Olvassa, hallgassa meg azok véleményét, akik már megszabadultak szemüvegüktől a Budai Szemészeti Központban.

KOVÁCS PATRÍCIA

DANICS DÓRA

MÉRAI KATA ÉS PÁRJA

BANK TAMÁS

KÁDÁR-PAPP NÓRA

KOVÁCSOVICS FRUZSINA

SÁNDOR LILLA

HASS ATTILA

HORVÁTH CSILAG

NAGY GABRIELLA

REISZ ANDRÁS

PÉNTEK BÉLA

NYÍRŐ HAJNALKA

KOVÁCS PATRÍCIA

KOVÁCS PATRÍCIA

„Napra pontosan 2 hónapja megváltozott az életem. Rászántam magam egy lézeres szemműtétre. Mindössze 2 x 5 perc alatt kiélesedett minden, amit addig csak homályosan, vagy szinte sehogy sem láttam.

Kinyílt egy új világ és bátran nézek szembe vele.”

DANICS DÓRA

DANICS DÓRA

„Már régóta zavart, hogy nem láttam jól messzire, ezért úgy döntöttem, hogy a Budai Szemészeti Központhoz fordulok segítségért. Őszintén szólva, kicsit féltem, hogy milyen lesz a műtét. Fájni fog-e, és hogy utána mit fogok érezni. Mint utólag kiderült, aggodalomra semmi okom nem volt. A műtét egyáltalán nem fájt, még csak kellemetlen sem volt.

Dr. Nagymihály Attila kezei között teljes biztonságban éreztem magam. Már az első pár napban sokkal élesebbnek, kontrasztosabbnak láttam a körülöttem levő világot. A látásom nagyjából egy hét alatt már a 100%-os lett. Azóta is mindent tökéletesen látok. Mindenkinek csak ajánlani tudom a beavatkozást. Nekem mindenképpen megérte.”

MÉRAI KATA ÉS PÁRJA

MÉRAI KATA ÉS PÁRJA

„Nekem mindig pontosan tudnom kell, hogy mi miután következik, ezért engem a doktor úr részletesen tájékoztatott a lépésekről, arról, mikor mit fog csinálni, mit fogok érezni. Pontosan tudtam, hogy mire számíthatok, mi lesz a kimenetele ennek a műtétnek.

Bíztam benne, hogy a doktor úr személyére igaz valóban, az amit olvastam is róla, például, hogy hány ilyen műtéten van túl, mekkora szakértelemmel rendelkezik. Az a fajta nyugalom, ami áradt belőle, átragadt rám is, és ezzel abszolút megnyugtatott. Mindenki nagyon kedves volt, segítőkész és nagyon odafigyeltek ránk. Nem volt semmi probléma, úgyhogy nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek a Budai Szemészeti Központban.”

BANK TAMÁS

BANK TAMÁS

“Amikor elmentem az alkalmassági vizsgálatra, megállapították, hogy csak PRK kezelés elvégzésére vagyok alkalmas, amit szomorúan vettem tudomásul, mivel ez a műtét típus hosszabb gyógyulási időt von maga után és egy fájdalmasabb eljárás.

A vizsgálat után úgy döntöttem, hogy mégsem műttetem meg a szemem, de néhány hónap múlva felhívtak, hogy megérkezett a DiamondFEMTO kezelés, amellyel már alkalmas voltam egy gyors lefolyású és teljesen fájdalommentes műtétre.”

KÁDÁR-PAPP NÓRA

KÁDÁR-PAPP NÓRA

“Megdöbbentő és hihetetlen élmény volt elhagyni úgy a Központot, hogy látok. Elolvasni távoli dolgokat, nem vacakolni többé a lencsével. Maga az érzés is teljesen más. Egészen nagyra nyitom a szemem és súlytalannak érzem, amit az utóbbi időben az irritált, kiszáradt kontaktlencsés szemeimről nem mondhattam el.

Szóval, a nyári terveim közt vízi csúszda és sok sport is szerepelnek végre. Jól működő ügyfélszolgálat, olajozott ügymenet, szuper kedves és türelmes csapat. Én nem féltem, de el tudom képzelni, hogy akár a kezemet is fogták volna a műtőben, ha kérem. Ezeket a fontos napokat ott könnyítették meg, ahol csak tudták. Köszönöm!”

KOVÁCSOVICS FRUZSINA

KOVÁCSOVICS FRUZSINA

„Az egyik jó barátom járt itt a Budai Szemészeti Központban, ő javasolta, hogy jöjjek el és vágjak bele, mert ez egy nagyon gördülékeny folyamat. Akkor döntöttem el, hogy meg szeretném csináltatni. Tudtam, hogy a Budai Szemészeti Központban és azt is, hogy a DiamondFEMTO lézeres kezeléssel.

Én igyekszem kalandvággyal hozzáállni az új dolgokhoz és megfigyelni azokat, ezért ide is úgy érkeztem, hogy nagyon érdekelt. Kíváncsian vártam, hogy hogyan zajlik egy ilyen szemműtét.”

HORVÁTH CSILLAG

NYÍRŐ HAJNALKA

„Már én is a lézerszeműek csoportjába tartozom, amiért köszönet a Klinikának! Régóta foglalkoztatott a látásjavító műtét, hiszen 7 éves koromtól kezdve szemüveges voltam, de valahogy mindig háttérbe szorult a probléma hosszú távú megoldása. Szerencsére az élet úgy hozta, hogy pont a Budai Szemészeti Központ melletti klinikán kezdtem el dolgozni.

Fél év alatt egy igazán profi csapatot ismerhettem meg, így úgy döntöttem, hogy belevágok! Az alkalmassági vizsgálaton a legpozitívabb dolog számomra a maximális segítőkészség volt. Úgy magyarázták el a műtét menetét, minden egyes kis részletet, hogy azt a laikusok is megértsék. Minden kételyem gyorsan eloszlott azzal kapcsolatban, hogy belevágjak-e a műtétbe vagy sem.

Bár többször műtöttek már (más problémával) így is volt bennem egy kis félsz a műtét előtt, de ez azonnal elmúlt, amint megérkeztem. Az asszisztensek segítőkészsége és kedvessége miatt az is elfelejti az izgalmát, aki nagyon fél. A műtét alatt Dr. Nagymihály Attila minden mozzanatról tájékoztatott, tudtam, hogy mi fog velem történni. Nem éreztem bizonytalanságot, félelmet vagy idegességet. Jól esett, hogy én voltam az első.

Abszolút nem éreztem semmilyen fájdalmat! Körülbelül 15 perc alatt megszabadultam -18 dioptriától! Hihetetlen volt, hogy felkeltem és el tudtam olvasni a falon lévő táblát! (persze még nem teljesen volt tiszta a látásom, egy kis szellemkép társult hozzá). A műtét után 2 órával éreztem egy teljesen kibírható fájdalmat, ami másfél óráig tartott. Azóta sem érzek fájdalmat és a látásom is kitisztult! :))) Lehet, hogy ehhez szerencse is kellett illetve a rossz műtéti tapasztalatok is hozzájárulnak, de ilyen színvonalú technikai eszközökkel, ilyen alapos vizsgálattal és ennyire kedves, segítőkész orvosokkal, asszisztensekkel Magyarországon még nem találkoztam.

Néha azért még eszembe jut a nap végén, hogy ki kellene venni a lencsémet, de aztán rájövök, hogy már nincs a szememben. Hihetetlenül élvezem, hogy végre tökéletesen látok.”

NAGY GABRIELLA

NAGY GABRIELLA

„Szeretném megosztani a tapasztalataimat az OptiLASIK kezeléssel kapcsolatban. Nos, csak jót tudok mondani a Klinikáról, mind szakmailag, mind az elvárásaimhoz mérten a maximumot hozták! Nagyon örülök, hogy Őket választottam, hiszen eleinte voltak aggályaim, félelmeim a műtét előtt, de mivel magabiztos, kiváló emberek vettek körül és érthetően fel is világosítottak, a kezdeti félelmeim eloszlottak. Ki ne merné magát rábízni ilyen profi orvosokra, asszisztensekre?

Szóval bátran ajánlom másoknak is a Klinikát, én nem csalódtam semmiben! Ezúton is köszönöm minden kedves ott dolgozónak a segítséget, és persze azt, hogy 15 év után visszanyertem éleslátásomat!”

REISZ ANDRÁS

REISZ ANDRÁS

“Eltűntek a felhők és kitisztult az ég.”

SÁNDOR LILLA

PÉNTEK BÉLA

"A műtét előtt rossz volt a szemem, nem láttam távolra. Kontaktlencsét és szemüveget is hordtam, A kontaktlencse zavarta, a nap végére már törte a szememet, ha lecseréltem a szemüvegre, a szemüveg állandóan le akart csúszni rólam, nem volt kényelmes. Már régóta gondolkodtam a lézeres látásjavításon. Tavaly, amikor ide kerültem a szomszédos orvosi centrumba, nap mint nap láttam a boldog arcokat a műtőből kilépve. Főként ez adott bizalmat, hogy láttam, mennyi sikeres műtét történik itt."

"A doktor úr megnyugtatása bátorított. Először csepegtettek a szemembe, ezzel elérzéstelenítették, majd bementem a műtőbe. Ott mindent elmondtak, hogy mi fog történni, így tudtam, hogy mire számíthatok. Az első szememmel, ahogy kész lettek, akkor már teljesen megnyugodtam, hiszen tudtam, hogy ez egy nagyon gyors folyamat, és mindjárt kész vagyunk, és minden rendben lesz. Nagyon jó volt kijönni a műtőből, mert mindent láttam. Elmondhatatlan élmény."
"Megkönnyítette az életemet a műtét, és magabiztosságot is adott ezáltal."

HAAS ATTILA

PÉNTEK BÉLA

A Budai Szemészeti Központ ügyvezető igazgatója elmeséli, hogy miként jött létre a Budai Szemészeti Központ, és hogyan lett cégtulajdonosból az első lézerszemű páciens:

„Alig vártam, hogy megvegyük a gépet és én voltam az első páciens, akit megműtött Attila. Nagyon gyors volt, fájdalommentes, azonnal eldobtam a szemüvegemet. Életem egyik legjobb döntése volt.” „Nem értem azokat az embereket, akik nem csináltatják meg a szemüket.”

PÉNTEK BÉLA

PÉNTEK BÉLA

„ Fél év telt el a műtét óta, de azóta sem tudom szavakba önteni, hogy mennyire jó érzés élesen látni. Fantasztikus, hogy nem kell szemüveg, ha vezetni szeretnék. Az, hogy nem izzadok be alá edzésen, hogy nem párásodik a lencse, és hogy anélkül tudunk este összebújva filmet nézni, hogy ott maradna a szemüveg nyoma az arcomon.

Szóval bátran ajánlom másoknak is a Klinikát, én nem csalódtam semmiben! Ezúton is köszönöm minden kedves ott dolgozónak a segítséget, és persze azt, hogy 15 év után visszanyertem éleslátásomat!”

NYÍRŐ HAJNALKA

NYÍRŐ HAJNALKA

„Prof Berkes István asszisztenseként, aki ugyanott rendel, ahol a Budai Szemészeti Központ rendelői is találhatóak - évek óta figyelemmel kísérem a lézeres szemműtétre érkezőket. Láttam, ahogy hétről hétre emberek százai dobják el a szemüvegüket. Nekem mégis 4 évbe telt, mire rászántam magam.

A szemészet csapatából többen jó barátaim, szívesen bíztam magam rájuk. A műtét alig pár percet vett igénybe és 2 nap múlva már a szomszéd rendelőből integettem át a lányoknak, immár szemüveg nélkül, messziről is jól felismerve mindenkit! Köszönöm!
Gyengénlátó változat megnyitása

Gyengénlátó változat megnyitása