A koronavírus kapcsán alkalmazott eljárásrend a Budai Szemészeti Központban
2020. 03. 11.
A jelenlegi koronavírus helyzetre tekintettel, az Emberi Erőforrások Miniszterének utasítása szerint, a Budai Szemészeti Központ 2020. március 16-tól kizárólag sürgősségi ellátást végez.

Koronavírus tájékoztató | Budai Szemészeti Központ

 

2020.03.16-tól a Budai Szemészeti Központban az egészségügyi ellátás szünetel, a tervezett műtétek, vizsgálatok elhalasztásra kerülnek,és kizárólag sürgősségi ellátást végzünk a már kezelés alatt álló vagy műtött pácienseink számára. 

Kérjük, senki ne jöjjön a sürgősségi rendelésre bejelentkezés nélkül. Ha panasza van hívja a +36-1-240-6334-es telefonszámot, kollégánk tájékoztatja milyen időpontban tudjuk fogadni. Recept igényét a fenti telefonszámon vagy e-mailben (info@budaiszemeszet.hu) jelezheti. Minden esetben e-receptet állítunk ki.  A kormány által a koronavírus járvány idejére kihirdetett veszélyhelyzetben a patikák a gyógyszer kiadását meghatalmazás nélkül is teljesítik azon személy részére, aki közli a beteg TAJ-számát, és saját személyazonosító adatait is hitelt érdemlően igazolja. Az e-receptre felírt gyógyszereket így hozzátartozó, barát és ismerős is egyszerűen kiválthatja.

Kérjük, ne csak a rendelésre ne jöjjön, ha teheti, az ajánlásoknak megfelelően maradjon otthon. Ha köhög, láza van, levert, rossz az általános állapota, kifejezett izom- vagy mellkasi fájdalmat érez-e, nehezen, vagy szaporán veszi-e a levegőt, hívja a hivatalos zöldszámot: 06 80 277 455 vagy 06 80 277 456, illetve írjon e-mailt a koronavirus@bm.gov.hu email címre!

Hivatalos lakossági tájékoztató:  https://koronavirus.gov.hu/

Reméljük a fentiek betartása mellett hamarosan újra kinyithatunk és a szokásos módon láthatjuk el pácienseinket. Addig is megértésüket és együttműködésüket köszönjük!