Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Alkalmas vagyok?
Kitöltöm a tesztet!
Lézeres szemműtét 3 nap alatt - Femto lézeres kezelés Lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét 3 nap alatt

Szabaduljon meg szemüvegétől akár 3 nap alatt

Z FEMTO 7D, OptiLASIK 7D kezeléssel a Budai Szemészeti Központban

Legfontosabb információk

  • 3 nap az első vizsgálattól a hazarepülésig
  • a kezelés másnapján már haza is utazhat, biztonságos és kockázatmentes a repülés is
  • A kezelés fájdalommentes, látása aznap már tiszta!

Miért érdemes Budapesten elvégeztetni a lézeres látásjavító műtétet?

  • Nemzetközileg ismert, megbízható szakorvosok
  • Világszínvonalú, svájci lézeres technológia
  • Sokkal kedvezőbb árak, mint külföldön

Foglaljon időpontot

Kérjen időpontot online! Írja meg nekünk, hogy milyen problémára szeretne megoldást, kollégáink a megfelelő szemész szakorvoshoz adnak időpontot Önnek!

Látásjavítás életkor szerint

Szemünk korának és állapotának megfelelően eltérő látásjavító megoldás javasolt. Kiváló látásélmény, tapasztalt sebészek, világszínvonalú műszerek, modern műtők.

Tovább olvasok

1. Budapestre érkezés előtt

Kérjük, hogy még az utazás előtt vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben és személyre szabottan az Ön utazásának időpontjához alkalmazkodva egyeztetünk elővizsgálati, műtéti és kontroll időpontokat. Amennyiben szeretné kideríteni, hogy érdemes-e Budapestre jönnie egy teljeskörű alkalmassági vizsgálatra, az alábbiakat teheti:

töltse ki online alkalmassági tesztünket mely után kollégáink személyre szabott válaszokat adnak arra vonatkozóan, hogy az alapvető feltételeknek megfelel-e.

Amennyiben van 1 évnél nem régebbi szemészeti lelete, küldje el e-mailben számunkra és orvosaink megnézik érdemes-e alkalmassági vizsgálatra jönnie. Amennyiben nagyon messziről utazik van rá lehetőség, hogy az alkalmassági vizsgálatokat ott végeztesse el, és leleteit elküldve számunkra már biztosan meg tudjuk mondani, hogy lézerszemű lehet-e.

Felhívjuk figyelmét, hogy a fogászati kezelés és a szemműtét nem végezhető egyidejűleg, mivel a fogászati kezelést követően gyulladás léphet fel, amely befolyásolhatja a szem gyógyulását. Ilyenkor azt javasoljuk, hogy egy-két nappal a fogászati kezelés előtt jöjjön el alkalmassági vizsgára, a lézeres műtétet pedig akkor tudjuk elvégezni, amikor visszajön fogászati kontrollra.

2. Alkalmassági vizsgálat

Az alkalmassági vizsgálat kötelezettségmentes a Budai Szemészeti Központban. Kb. másfél-2 órát kell látásjavító intézményünkben töltenie és közvetlenül a vizsgálat után, pupillatágítás miatt nem fog tudni vezetni, látása pár óráig homályos lehet, ezért kérjük, hogy hozzon magával kísérőt, vagy válassza a tömegközlekedést, esetleg taxi szolgálatot.

Az alkalmassági vizsgálat előtt kérjük, hogy ne viseljen kontaktlencsét 1 hétig. Amennyiben kemény kontaktlencsét hord, kérjük, mellőzze ennek használatát kb. 2 hétig a vizsgálat előtt. Orthokeratológiai (éjszakai) kontaktlencse esetén fél évet érdemes várni a lencse használatának befejezése és az alkalmassági vizsgálat között.  Tudnivalók az alkalmassági vizsgálatról.

Az alkalmassági vizsgálaton minden kérdésére választ kap szakorvosunktól, illetve tájékoztatjuk a további teendőkről. Amennyiben nem alkalmas a Z FEMTO 7D/OptiLASIK 7D lézeres látásjavításra, lehetséges alternatívákat javasolhatunk Önnek.

A FEMTO 7D/OptiLASIK 7D lebenyes műtétek esetén a minimális budapesti tartózkodás ideje 3 nap. A nem lebenyes műtétek (PRK 7D és Zero-Touch 7D) esetén a minimális tartózkodási idő 8 nap.

Ha szeretne közelebbi képet kapni arról, hogy vajon érdemes-e Budapestre utaznia a műtétre – töltse ki alábbi online alkalmassági tesztünket.

3. Lézeres látásjavító kezelés napja

Az alkalmassági vizsgálat után akár másnap el tudjuk végezni a Z FEMTO 7D/OptiLASIK 7D látásjavító kezelést, amely után már nem lesz többé szüksége szemüvegre. A precíz svájci technológiának köszönhetően a látása már aznap kristálytiszta lesz. A Z FEMTO 7D lézeres szemműtétnek számos előnye van a hagyományos femto kezelésekkel szemben, éppen ezért lehetséges, hogy már a kezelést követően pár nappal nyugodtan külföldre utazhat.  A műtét 100%-ban fájdalommentes és eredményére 5 év újrakezelési garanciát vállalunk.

4. Kontrollvizsgálat

A Z FEMTO 7D/OptiLASIK 7D kezelés után szakorvosunk egy védő kontaktlencsét helyez fel a szemeire.A műtétet követő nap ezt a kontaktlencsét eltávolítja a szakorvos, ellenőrzi a látását és ellátja minden fontos tudnivalóval.A Z FEMTO 7D/OptiLASIK 7D látásjavító kezelés egyedülállóságának köszönhetően, amennyiben szakorvosunk mindent rendben talál ÖN már a műtétet követő nap hazautazhat.

A szövődmények, gyulladás és egyéb probléma felmerülésének kockázata olyan alacsony, hogy az esetek 99,9%-ában nincs szükség további konzultációra. Szakorvosaink évente javasolnak szemészeti szakvizsgálatot – amely során látását ellenőrizzük, és kiszűrjük az esetleges betegségeket. Ezt az évenkénti szemészeti szakvizsgálatot elvégeztetheti saját szemorvosánál, akár külföldön is. Amennyiben bármilyen panasza van, telefonon és e-mailben elérhetőek vagyunk.

Amennyiben Ön még a műtét után 1 héttel Magyarországon tartózkodik, szívesen látjuk egy ellenőrző kontrollvizsgálaton. 1 éven belül bármikor Budapesten tartózkodik, a kontrollvizsgálatok az Ön számára ingyenesek.

5. Hazautazás

A Z FEMTO 7D/OptiLASIK 7D lézeres látásjavító kezelés után 1 nappal már biztonságosan utazhat akár repülőgépen is. A kontrollvizsgálat alkalmával szakorvosunk részletesen tájékoztatja arról, hogy mit szabad és mit nem a kezelés után. Kérjük, hogy ezeket az előírásokat minden körülmény között tartsa be!

 

A FEMTO 7D/OptiLASIK 7D lebenyes műtétek esetén a minimális budapesti tartózkodás ideje 3 nap. A nem lebenyes műtétek (PRK 7D és Zero-Touch 7D) esetén a minimális tartózkodási idő 8 nap, hazarepülést a 8. napon javasoljuk.

Alkalmas vagyok?

Z FEMTO 7D lézeres szemműtét
Fájdalommentes, ultramodern lézertechnológa

Ha távolra nem lát jól és dioptriája -12 és +4 között van, töltse ki az online alkalmassági tesztet!

Érdemes eljönnie a műtétet megelőző alkalmassági vizsgálatra? Megadott adatai alapján személyre szabott választ kap 48 órán belül.

Vizsgálati helyek: Budapest, Debrecen