Szemészetünkön a maszk használata továbbra is kötelező!

Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!

Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!

LÁSD A NAGY NAPOD MINDEN PILLANATÁT TÖKÉLETESEN, SZEMÜVEG NÉLKÜL!

Már hónapokkal az esküvő előtt elkezdhetitek a szervezkedést, hogy az esküvőtök minden tekintetben tökéletes legyen. Miért ne lenne a látásod is tökéletes a nagy napra? A lézeres szemműtét a legjobb választás azoknak, akik nem szeretnének szemüveget viselni a menyegzőn és nem akarnak a kontaktlencsével bajlódni.
  • Azonnali éleslátás, másnap már dolgozhatsz, szervezkedhetsz
  • Fájdalommentes lézeres szemműtét
  • Űrtechnológia, melyre garanciát adunk
  • Speciális kedvezmény menyasszonyoknak és vőlegényeknek
„SZERELEM ELSŐ LÁTÁSRA CSOMAG”
SPECIÁLIS ESKÜVŐI CSOMAG MENYASSZONYOKNAK ÉS VŐLEGÉNYEKNEK
  • 100.000 ft kedvezmény Z FEMTO 7D és Z FEMTO 7Dplus lézeres látásjavításból

  • 1 éjszaka szállás, 2 főre a Prónay Kastélyhotelben, Alsópetényben

  • A szállás utalványt a Z FEMTO 7D és Z FEMTO 7Dplus szemműtét napján kapja meg.

  • Beváltható a műtéttől számított 1 évig, a házassági anyakönyvi kivonat fel mutatásával.

  • A kedvezmény Cofidis hitel igénybevétele és egészségpénztári megtakarítás felhasználása esetén nem vehető igénybe.

Nézzen körül a kastélyban!

Letöltöm a Szerelem első látásra csomagot

5 indok amiért érdemes az esküvőd előtt Z FEMTO 7D lézeres szemműtétre jelentkezned!

Ne csak az esküvőd napján mondj IGENT! Válaszd a Z FEMTO 7D lézeres látásjavítást és mondj IGENT erre a tökéletesen biztonságos és extra gyors megoldásra!
Láss élesen!

Ki ne akarna tökéletes látással végigvonulni az oltárhoz vezető úton? Ne maradj le a kedvesed tekintetéről vagy a rád szegeződő szempárokról egy párásodó szemüveg vagy egy szúró kontaktlencse miatt! A Z FEMTO 7D lézeres látásjavítás után nem csak a látásélességed lesz tökéletes, de a színek és a kontrasztok is kiélesednek.

Mutasd meg az arcod! Kiváló fotók szemüveg nélkül!

A Z FEMTO 7D lézeres látásjavítás után már nem kell többé szemüveget, vagy kontaktlencsét viselned. Sokan tartják szemüvegüket kinézetük elrontójának, gyakran veszik le a fotókhoz a szemüveget és fontos eseményekkor inkább kontaktlencsére váltanak. Ha Te is így érzel, akkor segíthet a lézeres szemműtét a tökéletes megjelenésedben!

Merd megkönnyezni!

Milyen érzés úgy könnyezni, sírni, hogy nem kell a szemüveged, kontaktlencséd miatt aggódnod? Lézeres szemműtéttel ezt azonnal megtudhatod! A sminkesek már általában vízálló szemfestéket használnak. Dobd el a szemüveged és éld meg az esküvőd minden percét korlátok nélkül!

Húzd ki az aggódni valók listájáról!

A szervezés alatt nagyon hasznos azokról a dolgokról listát készíteni, amik „elromolhatnak”, lehetőleg, megoldási javaslattal együtt. Ha a lézeres szemműtétet választod, kihúzhatod a listáról a szemüveged, kontaktlencséd. Mi lenne, ha tánc közben leesne a szemüveged és rálépne valaki? Van pótszemüveged? Mi ateendő, ha kiesik a kontaktlencséd, vagy elcsúszik, vagy por kerül alá? Esetleg begyullad a szemed, vagy elfárad hajnalra? Nyugodtan szabadulj meg ezektől az aggodalmaktól!

Légy magabiztos!

Nagyon sok páciensünk számol be arról lézeres szemműtét után, hogy mennyivel magabiztosabbak szemüveg, kontaktlencse nélkül. Szabadulj fel és élvezz olyan dolgokat is, amikben korlátozott eddig a szemüveg: bulizz, táncolj szabadon! És ne feledd, hogy mi mindenben segít a nászút alatt, ha nincs a szemüveg és kontaktlencse.

ALKALMAS VAGYOK?

A Z FEMTO 7D lézeres szemműtét megszabadítja távoli szemüvegétől azonnal, fájdalom és érintésmentesen.

Ha távolra nem lát jól, dioptriája -12 és +6 között van, akkor töltse ki az online alkalmassági tesztet! Tudja meg, hogy érdemes-e eljönnie a lézerszem alkalmassági vizsgálatra (Vizsgálati helyek: Budapest, Debrecen)! Személyre szabott választ kap a megadott adatai alapján 24 órán belül.

Töltse ki online, kényelmesen, 3 perc alatt!