Töltse ki a
Lézerszem alkalmassági tesztet, hogy megtudja milyen kezelést ajánlunk Önnek!
Miért a Budai Szemészeti Központ?

Miért minket válasszon?

Nem csak lézerközpont
Szemészet egy életen át. Komplex szemészeti központot hívtunk életre, minden problémát megoldunk házon belül specialistáink segítségével! Nem célunk, hogy rábeszéljük egy megoldásra, hiszen nálunk mindenre megtalálja a megfelelő megoldást.
Szakmai felkészültség
Orvosaink sokéves tapasztalattal, nemzetközi ismeretrendszerrel rendelkeznek. Az adott szakterületnek nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi szinten is elismert képviselői. Sokezer sikeres lézeres szemműtétet végeztek már és folyamatos résztvevői a fejlesztéseknek. Az egyedi eseteket szemész szakorvos team közösen oldja meg.
Biztonság
Központunk orvosait az vezérli, hogy a Páciens számára a lehető legjobb megoldást javasolják, még akkor is ha, ez azt jelenti, hogy le kell beszélniük a lézeres szemműtétről. Orvosi garanciát adunk minden beavatkozásra. Eszközparkunkat folyamatosan fejlesztjük és az alkatrészeket a nemzetközi előírások által meghatározott időközönként cseréljük. Európa legszigorúbb biztonsági előírásai alapján működünk.
Technológia
Ne feledje! A legfejlettebb szemészeti technikai eszközök is csak akkor biztosítanak tökéletes eredményt, ha azt tapasztalt szemsebészek használják! Magyarország legprecízebb femtolézere nálunk található. 3 különböző lézerkezelés érhető el nálunk, így a legextrémebb esetek megoldására is fel vagyunk készülve.
Egyéni kezelési terv
Minden beteget egyénként kezelünk! A szemészeti betegségen, állapoton kívül figyelembe vesszük életmódját, igényeit, céljait és így közösen választjuk ki az orvosi lehetőségek határán belül legmegfelelőbb eljárást az Ön számára!
Eredményesség
Lézerszem kezeléseinkre eredményére garanciát vállalunk. Pácienseink legnagyobb része fájdalommentesen, percek alatt szabadul meg szemüvegétől örökre! A 100%-os éleslátás szinte mindenki esetében garantált, de legtöbb páciensünk esetében 125% felett van a látásélesség a műtét után.

A klinikáról

Egy olyan modern és professzionális klinikát álmodtunk, ahol az orvos-beteg bizalmat nem csak modern technológiánk, hanem orvosaink személye is garantálja.

A Budai Szemészeti Központ a szemklinika, amely teljes körű ellátást biztosít - az ország elismert szemészorvosai hívták életre azért, hogy egy olyan szemészeti klinikát hozzanak létre, ahol komplex ellátási rendszer válik elérhető a pácienseik számára. Fő profilunkba az DiamondFEMTO, OptiLASIK és PRK lézeres látásjavítás, a szürkehályog kezelése, a szemészeti plasztikai műtétek és a könnyezés miatti beavatkozások tartoznak.

A Budai Szemészeti Központ környezete exkluzív, modern, de megnyugtató környezet – ahol minden páciens érezheti, hogy kiemelt ellátásban részesül.

5 dolog amit tudnia kell mielőtt lézeres szemklinikát választ.

Orvosok

Orvosaink az ország megbecsült klinikai szemészei, akik szakterületükön hazai és nemzetközi szinten is nagy elismertségnek örvendenek. Sok évtizedes diagnosztikai, lézeres műtéti tapasztalattal rendelkeznek, a szemorvosok az ország egész területéről küldenek hozzájuk betegeket.

Ők már lézerszeműek

Ingyenes tájékoztató igénylése

Kérjük adja meg email címét, ahova elküldhetjük tájékoztatónkat az Önt érdeklő szemészeti kezelésről!