Szemészetünkön a maszk használata továbbra is kötelező!

Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!

Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!
Budai Szemészeti Központ | Csordás Barbara 3
Csordás Barbara
DIPLOMÁS OPTOMETRISTA
Rövid bemutatkozás:
2018-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitika szakán, optometrista szakirányon. Számomra már az egyetemi tanulmányaim során beigazolódott, hogy a legjobb pályát választottam, hiszen nagyon szeretek emberekkel foglalkozni. Az egyetemi éveim alatt optikában dolgoztam, ahol alkalmam nyílt elsajátítani a szakma alapjait; a képzés végeztével azonban úgy gondoltam, hogy szeretném kibővíteni a már megszerzett tudásomat, így kerültem a Budai Szemészeti Központba. 

Mivel foglalkozik Csordás Barbara?

Optometristaként legfontosabb feladatom szemész szakorvosaink munkájának a támogatása, amely feladatot igyekszem mindig a legjobb tudásom szerint végezni. 

A páciensek találkozhatnak velem a műtétek alkalmával is, hiszen rendszeresen asszisztálok az operációk során. Igyekszem teljeskörű tájékoztatást nyújtani mindenkinek, megnyugtatni őket, ezáltal megerősítést adni abban, hogy jó döntést hoztak, amikor a Budai Szemészetet választották. 

Mit tart a munkájában a legfontosabbnak?

Nagyon fontos számomra, hogy olyan munkám van, amiért lelkesedhetek. Véleményem szerint az optometria nem csupán egy szakma, sokkal inkább hivatás. Szeretem, hogy minden nap új feladatokat tartogat, hogy folyamatosan fejlődöm és tanulhatok. Az pedig, hogy mindezt egy remek csapat tagjaként tehetem, megkoronázza a munkám iránti szenvedélyemet. Csodálatos érzés látni, hogy a pácienseink elégedetten és boldogan távoznak tőlünk és régi ismerősökként üdvözölhetjük egymást a kontrollvizsgálatok alkalmával.