A megfelelő óvintézkedések betartása mellett a szemészeti rendelés újraindult! Az online konzultáció továbbra is elérhető!

Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!
Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!
Gyenge Szandra
Szemészeti asszisztens
Rövid bemutatkozás:
2007-ben kezdtem el a látszerész iskolát. 9 évig dolgoztam egy budapesti optikában, szemész szakorvos mellett, így rengeteget fejlődhettem és alapos tudásra tehettem szert a szemészet több területén is. Másfél évig egy kontaktlencse folyadék magyarországi disztributoránál kiskereskedelmi vezetőként álltam meg a helyem. Rendszeresen képzem magam, hogy a szakma folyamatos fejlődésével lépést tarthassak, és hogy munkám során a maximumot nyújthassam. 2016 februárjától a Budai Szemészeti Központ csapatának tagjaként a szemészeti szakterület új ágát ismerhettem meg.

Mivel foglalkozik Gyenge Szandra?

Legfőbb feladatom a szemész szakorvosok munkájának szakmai segítése. Az orvosok munkájának támogatása mellett egyes vizsgálatokat önállóan végzek, melyek biztos alapul szolgálnak a végleges a szakorvosi vélemények elkészítéséhez. Pácienseinket felkészítem a műtétre, illetve a műtőben is asszisztálok a kezelésekhez. A Budai Szemészeti Központban a műtétek, vizsgálatok során végigkísérem a pácienseket, gondoskodok arról, hogy a vizsgálatok és beavatkozások során a páciensek maximális biztonságban érezzék magukat. A vizsgálatokról és beavatkozásokról részletesen tájékoztatom a pácienseket, illetve minden kérdésre szívesen válaszolok személyesen, telefonon és e-mailben egyaránt.

Mit tart a munkájában a legfontosabbnak?

“Fontos számomra, hogy olyan munkahelyen dolgozzak, ahol ki tudom bontakoztatni a szakmai tudásom és fejlődhetek. Örülök, hogy központunkban legmodernebb műszerekkel, kellemes és barátságos környezetben, magas minőségű ellátást tudunk nyújtani. Úgy gondolom, hogy barátságos, jó hangulat mellett a gyógyítás hatékonyabb és a gyógyulás is sokkal könnyebb. Sokat mosolygok, így a páciensek sem izgulnak annyira egy műtét előtt.”