Töltse ki a
Lézerszem alkalmassági tesztet, hogy megtudja milyen kezelést ajánlunk Önnek!
Horváth Csillag
Vélemény:
Már én is a lézeres szeműek csoportjába tartozom, amiért köszönet a Klinikának!

Régóta foglalkoztatott a látásjavító műtét, hiszen 7 éves koromtól kezdve szemüveges vagyok, de valahogy mindig a háttérbe szorult… Szerencsére az élet úgy hozta, hogy pont a Budai Szemészeti Központ melletti klinikán kezdtem el dolgozni. Fél év alatt egy igazán jófej!!!, profi csapatot ismerhettem meg, így úgy döntöttem, hogy belevágok!

Az alkalmassági vizsgálaton legpozitívabb dolog számomra a maximális segítőkészség volt és az, hogy úgy magyarázták el a műtét menetét, minden egyes kis részletet, hogy azt a laikusok is megértsék. Minden kételyem gyorsan eloszlott azzal kapcsolatban, hogy belevágjak-e a műtétbe vagy sem.

Bár többször műtöttek már (más problémával) így is volt bennem egy kis félsz a műtét előtt, de ez, ahogy megérkeztem azonnal elmúlt. Az asszisztensek segítőkészsége és kedvessége miatt az is elfelejti az izgalmát, aki nagyon fél.

A műtét alatt Dr. Nagymihály Attila minden mozzanatról tájékoztatott, tudtam, hogy mi fog velem történni. Nem éreztem bizonytalanságot, félelmet vagy idegességet. Jól esett, hogy én voltam az első aznap.

Abszolút nem éreztem semmilyen fájdalmat!!! És körülbelül 15 perc alatt megszabadultam -18 dioptriától!!! Hihetetlen volt, hogy felkeltem és el tudtam olvasni a falon lévő táblát! Azóta sem érzek fájdalmat és a látásom is kitisztult! :)))

Lehet, hogy ehhez szerencse is kellett illetve a rossz műtéti tapasztalatok is hozzájárulnak, de ilyen színvonalú technikai eszközökkel, ilyen alapos vizsgálattal és ennyire kedves és segítőkész orvosokkal, asszisztensekkel, Magyarországon még nem találkoztam.

Néha azért még eszembe jut a nap végén, hogy ki kellene venni a lencsémet, de aztán rájövök, hogy már nincs a szememben. Hihetetlenül élvezem, hogy végre tökéletesen látok.

 

Galéria:

Mondja el ön is a véleményét!