Töltse ki a
Lézerszem alkalmassági tesztet, hogy megtudja milyen kezelést ajánlunk Önnek!
Tóth Elisabeth
Vélemény:
Dr. Nagymihály Attilát szívből ajánlom mindenkinek, aki “csodát akar látni”! Ez nem egy üres reklámszöveg, hanem az igazság!

22 év után elegem volt a folyamatos látásromlásból, mindig új multifokális szemüvegekből+napszemüvegekből.

 

Kedvenc időtöltéseim, mint az úszás, felszíni búvárkodás, szaunázás szemüveg nélkül, rossz látással egyre élvezhetetlenebb volt. Ezért határoztam el, hogy látásomat műlencse műtéttel
hozatom rendbe. 2 másik szemészetről elutasítottak, belgyógyászati betegségem miatt.

Ekkor találtam a Google segítségével a Budai Szemészeti Klinikára és Dr. Nagymihály Attilára, aki időközben elvégezte rajtam a műtétet.

Igaz, hogy a beavatkozástól nagyon féltem, de ez teljesen felesleges volt. Az egész csapat szenzációs, a telefonos, emailes felvilágosítástól  kezdve, a megelőző vizsgálatokon át, a műtét előkészítése és az utáni törődés példamutatóan jól szervezett, végtelen türelemmel és kellemes légkörben zajlott.

Maga a műtét – mindkét szem egyszerre – gyors, fájdalommentes volt, de a legfontosabb, hogy már közvetlenül a műtét után is jól láttam. Azóta élvezem, hogy szemüveg nélkül a legkisebb betűket is látom, nincs szükségem nagyítós tükörre sem stb. Dr. Nagymihály Attilát szívből ajánlom mindenkinek, aki “csodát akar látni”!

Ez nem egy üres reklámszöveg, hanem az igazság!

Életem legjobb döntése volt, hálásan köszönöm!

Mondja el ön is a véleményét!