4 órával a műtét után autót vezethet! Kutatási adatok bizonyítják!

2018. 02. 19.

4 órával a műtét után már autót vezethet és 30 perc után nyugodtan tud smst írni! Extrém gyors látásjavulás Z FEMTO 7D lézerkezelés után - nemzetközi kutatás alapján!

SMS | Z FEMTO 7D | lézeres szemműtét

Extrém gyors látásjavulás Z FEMTO 7D lézerkezelés után – nemzetközi kutatás alapján! Ma már teljesen természetes, hogy  Z FEMTO 7D lézeres látásjavítást követő napon a páciens látása tiszta. A szemészeti mérések is azt igazolják, hogy a látás ekkorra beáll és akár jobb, mint 100%. Ezt az információt pontosították egy nemzetközi kutatás során. A bemutatott kutatás célja az volt, hogy számszerűsítse a páciensek tapasztalatait a műtétet követő órákban. Műszeres vizsgálatok mellett a funkcionalitást vizsgálták, azaz, hogy a műtétet követő órákban, milyen magabiztossággal tudtak a páciensek vezetni, illetve smst írni a telefonjukon.

 

HÁNY %-A A PÁCIENSEKNEK TUDOTT MAGABIZTOSAN VEZETNI VAGY SMST ÍRNI A MŰTÉT UTÁN?

Műtét után eltelt idő Vezetés

Páciensek %-a

SMS írás

Páciensek %-a

Azonnal 12,5 % 87,5%
15 perc 12,5 % 87,5 %
30 perc 12,5 % 100 %
1 óra 25 % 100 %
2 óra 50 % 100 %
4 óra 100 % 100 %
1 nap 100 % 100 %

EREDMÉNYEK:

Már 4 órával a lézeres szemműtét után a páciensek 100%-a maximális magabiztossággal tudott autót vezetni!! SMS-t még ennél is hamarabb, mindössze 30 perccel a beavatkozás után, 100%-ban tudtak írni! Mindössze fél órával a beavatkozás után minden páciens egységesen azt nyilatkozta, hogy semmilyen problémája nem volt azzal, hogy üzeneteket, képeket nézzen a telefonján!

Az eredmények elképesztőek! Korábban még nem pontosították percre és órákra a magabiztos autóvezetést és telefon használatot a műtét után, általánosan annyit bizonyítottak, hogy 1 nap után ezek a tevékenységek végezhetőek. A fenti kutatás megerősíthet mindenkit abban, hogy a Z FEMTO 7D szemműtét után a regenerálódás fantasztikusan gyors!

Nézze meg, hogy miben különbözik még a Z FEMTO 7D szemműtét a hagyományos femtoműtétektől.

Forrás:

1 Durrie DS, Brinton JP, Avila MR, Stahl ED. Evaluating the speed of visual recovery following thin- ap
LASIK with a femtosecond laser. J Refract Surg.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22947289