A rendelĂ©s Ă©s a mƱtĂ©tek jelenleg halasztĂĄs nĂ©lkĂŒl zajlanak!

Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lĂ©zeres szemmƱtĂ©tre? Töltse ki a tesztet!

Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lĂ©zeres szemmƱtĂ©tre? Töltse ki a tesztet!

Z FEMTO 7D lézeres szemmƱtét

KĂ­mĂ©letes lĂĄtĂĄsjavĂ­tĂĄs nĂ©met Ă©s svĂĄjci csĂșcslĂ©zerekkel

KÍMÉLETES FEMTOKEZELÉS ALACSONY ENRGIÁVAL! ZIEMER FEMTO LDV Z8 MAGYARORSZÁGON KIZÁRÓLAG A BUDAI SZEMÉSZETI KÖZPONTBAN

*Kijelentéseinket tudomånyos cikkekre alapozzuk 

Nézze meg aktuålis år kedvezményeinket az Z FEMTO 7D lézerkezeléshez!

ALKALMAS VAGYOK?

A Z FEMTO 7D lĂ©zeres szemmƱtĂ©t megszabadĂ­tja tĂĄvoli szemĂŒvegĂ©tƑl azonnal, fĂĄjdalom Ă©s Ă©rintĂ©smentesen.

Ha tĂĄvolra nem lĂĄt jĂłl, dioptriĂĄja -12 Ă©s +6 között van, akkor töltse ki az online alkalmassĂĄgi tesztet! Tudja meg, hogy Ă©rdemes-e eljönnie a lĂ©zerszem alkalmassĂĄgi vizsgĂĄlatra (VizsgĂĄlati helyek: Budapest, Debrecen)! SzemĂ©lyre szabott vĂĄlaszt kap a megadott adatai alapjĂĄn 24 ĂłrĂĄn belĂŒl.

Töltse ki online, kényelmesen, 3 perc alatt!

Miért jobb a Z FEMTO 7D a hagyomånyos femto kezeléseknél?

FemtoLasik | IntraLasik | Zyoptix | Visumax | Femto HD Lasik kezelĂ©sek NEM EGYFORMÁK! Mi a kĂŒlönbsĂ©g?

Hogyan mƱködik?

1. ÉrzĂ©stelenĂ­tĂ©s

Szemcseppekkel törtĂ©nik a kezelĂ©s elƑtt.

2. Lebeny létrehozåsa

A Ziemer LDV Z8 femto lĂ©zer segĂ­tsĂ©gĂ©vel több, mint 400 milliĂłnyi aprĂł gĂĄzbuborĂ©kot hoz lĂ©tre a szaruhĂĄrtya egy elƑre meghatĂĄrozott rĂ©tegĂ©ben. Ezek a mikroszkĂłpikus buborĂ©kok hozzĂĄk lĂ©tre a peremes lebenyt, amely a lĂ©zer precizitĂĄsĂĄnak köszönhetƑen szemĂ©lyre szabott Ă©s visszahelyezĂ©s utĂĄn rendkĂ­vĂŒl stabil.

3. Lebeny felhajtĂĄsa

A lebenyt a szemĂ©sz szakorvos hajtja fel. A gĂĄzbuborĂ©kok a hagyomĂĄnyos femtoval ellentĂ©tben rendkĂ­vĂŒl kicsik Ă©s azonnal eltƱnnek, Ă­gy nem okoznak felesleges szövetkĂĄrosodĂĄst, sejthalĂĄlt, ezzel is gyorsĂ­tva a kĂ©sƑbbi gyĂłgyulĂĄst.

4. Lézerkezelés

A Schwind Amaris 1050RS 7D excimer lĂ©zer elvĂ©gzi a szaruhĂĄrtya mĂ©lyebb rĂ©tegĂ©ben a görbĂŒlet ĂĄtformĂĄlĂĄsĂĄt, a kezelĂ©s ezen pontjĂĄn tƱnik el a szemĂ©rƑl a dioptria. A lĂ©zernek dioptriĂĄnkĂ©nt 1,3 mĂĄsodpercre van szĂŒksĂ©ge ahhoz, hogy elvĂ©gezze az ĂĄtformĂĄlĂĄst. A gyorsasĂĄg növeli a biztonsĂĄgot Ă©s csökkenti a gyĂłgyulĂĄsi idƑt.

5. Lebeny visszahajtĂĄsa

Szakorvosunk a kezelĂ©s utĂĄn visszasimĂ­tja a lebenyt, amelyen a vĂĄgĂĄs annyira tökĂ©letes, hogy a gyĂłgyulĂĄsa mindössze 2-3 Ăłra, azutĂĄn a lĂĄtĂĄsa tökĂ©letes lesz, a peremes lebeny pedig rendkĂ­vĂŒl stabil.

Elveszett az elnevezésekben?

- A magyarorszågi lézeres kezelések összehasonlítåsa

Kinek ajĂĄnljuk?

Tökéletességre törekszem
Nem kötök kompromisszumot
CsĂșcstechnolĂłgiĂĄban bĂ­zom
Fontos nekem a biztonsĂĄg

LĂ©zeres szemmƱtĂ©t lĂ©pĂ©srƑl lĂ©pĂ©sre

Miért döntsek a lézeres szemmƱtét mellett?

Alkalmas vagyok a mƱtétre?

Melyik kezelést vålasszam?

A mƱtét napja

Élet a mƱtĂ©t utĂĄn,
grancia

Az Ön vĂ©lemĂ©nye - referenciĂĄk

Z FEMTO 7D lézeres szemmƱtét

Olvasson bƑvebben a csĂșcstechnolĂłgiĂĄjĂș lĂ©zeres szemmƱtĂ©trƑl! Adatok, informĂĄciĂł, statisztikĂĄk MagyarorszĂĄg legalacsonyabb energiĂĄval dolgozĂł femtokezelĂ©sĂ©rƑl!

Foglaljon idƑpontot

KĂ©rjen idƑpontot online! Írja meg nekĂŒnk, hogy milyen problĂ©mĂĄra szeretne megoldĂĄst, kollĂ©gĂĄink a megfelelƑ szemĂ©sz szakorvoshoz adnak idƑpontot Önnek!

Kedvezmények a Budai Szemészeti Központban!

NĂ©zze meg, hogy melyek az aktuĂĄlis kedvezmĂ©nyek a Budapesten csak nĂĄlunk elĂ©rhetƑ Z FEMTO 7Dplus szemmƱtĂ©tre! Az eljĂĄrĂĄs sorĂĄn

  • a Ziemer LDV Z8 stabil, egyedi, peremes lebenyt kĂ©szĂ­t rendkĂ­vĂŒl alacsony energiĂĄval, Ă­gy nem kĂĄrosĂ­tja a környezƑ szöveteket,
  • a SCHWIND SIRIUS, 37 000 ponton mĂ©rƑ hullĂĄmfront Ă©s topogrĂĄfiĂĄs mĂ©rƑeszköz szemĂ©lyre szabottan mĂ©ri,
  • a SCHWIND AMARIS 1050RS dioptria korrigĂĄlĂł lĂ©zer 7 dimenziĂłs szemkövetƑ rendszere pedig egyĂ©nre szabva kezeli a szem fĂ©nytörĂ©si hibĂĄit!
MĂ©g csak most tĂĄjĂ©kozĂłdik a lĂ©zeres szemmƱtĂ©tekrƑl? Olvassa el a vĂĄlaszokat a leggyakrabban felmerĂŒlƑ kĂ©rdĂ©sekre:

 

Mi az a lézeres szemmƱtét?
A lĂ©zeres szemmƱtĂ©t egy olyan sebĂ©szi eljĂĄrĂĄs, amely sorĂĄn a szaruhĂĄrtya harmadik rĂ©tegĂ©be irĂĄnyĂ­tott excimer lĂ©zersugĂĄr segĂ­tsĂ©gĂ©vel Ășgy formĂĄljĂĄk ĂĄt a szaruhĂĄrtyĂĄt, hogy a pĂĄciensnek a tĂĄvoli Ă©leslĂĄtĂĄshoz ne legyen szĂŒksĂ©ge szemĂŒvegre. A kezelĂ©s megoldĂĄst jelent rövidlĂĄtĂĄs, tĂĄvollĂĄtĂĄs Ă©s astigmia (cilinderes dioptria) esetĂ©n is. Ezek azok a szemĂ©szeti problĂ©mĂĄk, amelyek  megakadĂĄlyozzĂĄk, hogy a kĂ©p a megfelelƑ helyre fĂłkuszĂĄlĂłdjon a retinĂĄn. A Budai SzemĂ©szeti Központban Z FEMTO, OptiLASIK, Zero-Touch Ă©s PRK beavatkozĂĄsok közĂŒl vĂĄlaszthat. Olvasson a lĂ©zeres szemmƱtĂ©tek közötti kĂŒlönbsĂ©gekrƑl.
Mi az a FEMTO kezelés?
A FEMTO kezelĂ©s a lĂ©zeres szemmƱtĂ©t azon formĂĄja, amikor a szaruhĂĄrtya ĂĄtformĂĄlĂĄsa egy FEMTO lĂ©zer segĂ­tsĂ©gĂ©vel lĂ©trehozott vĂ©dƑlebeny alatt törtĂ©nik. A FEMTO kezelĂ©s szintĂ©n megoldĂĄst jelent rövidlĂĄtĂĄs, tĂĄvollĂĄtĂĄs Ă©s astigmia (cilinderes dioptria) esetĂ©n is. A Budai SzemĂ©szeti Központban a Z FEMTO 7D kezelĂ©st vĂĄlaszthatja, mely sorĂĄn a lebenyt a Ziemer FEMTO LDV Z8 femtoszekundum lĂ©zer kĂ©szĂ­ti, a szaruhĂĄrtya ĂĄtformĂĄlĂĄsĂĄt pedig a Schwind Amaris 1050RS 7D excimer lĂ©zer vĂ©gzi. Olvasson rĂ©szletesebben a Ziemer FEMTO LDV Z8 lĂ©zerrƑl.
Ki alkalmas låtåsjavító lézeres kezelésre?
Mindenki, aki mĂĄr elmĂșlt 18 Ă©ves, de mĂ©g nincs tĂșl a 60. Ă©vĂ©n, alkalmas lehet lĂ©zeres lĂĄtĂĄsjavĂ­tĂĄsra, ha a szem dioptriĂĄja a -12 Ă©s +6 dioptria tartomĂĄnyba esik. Astigmia, vagyis cilinder Ă©rtĂ©k is kezelhetƑ. Ahhoz, hogy kiderĂŒljön Z FEMTO, OptiLASIK, Zero-Touch vagy PRK beavatkozĂĄsra alkalmas-e, el kell jönnie egy mƱszeres vizsgĂĄlatra! Olvasson mĂ©g többet a lĂ©zeres lĂĄtĂĄsjavĂ­tĂĄs alkalmassĂĄgi feltĂ©telekrƑl.
Hogyan zajlik a lézeres låtåsjavítås?
A  Z FEMTO, OptiLASIK , Zero-Touch Ă©s PRK lĂ©zeres lĂĄtĂĄsjavĂ­tĂł beavatkozĂĄs alatt  nem fog Ă©rezni semmilyen fĂĄjdalmat. A szemĂ©t szemcseppekkel érzĂ©stelenĂ­tjĂŒk, majd lebenyt kĂ©pzĂŒnk vagy eltĂĄvolĂ­tjuk a szaruhĂĄrtya legfelsƑ hĂĄmrĂ©tegĂ©t, hogy a Schwind Amaris 1050RS 7D excimer lĂ©zer a szaruhĂĄrtya mĂ©lyebb rĂ©tegĂ©ben elvĂ©gezhesse a diopria korrekciĂłt. Ha Z FEMTO eljĂĄrĂĄst vĂĄlasztott, akkor mĂĄr jĂłl fog lĂĄtni, közvetlenĂŒl a beavatkozĂĄst követƑen, bĂĄr a kĂ©p mĂ©g kissĂ© vĂ­zfĂŒggönyös lehet. A lĂ©zeres szemmƱtĂ©t nem több, mint 10 perc Ă©s a kezelĂ©s utĂĄn kb. fĂ©l ĂłrĂĄval tĂĄvozhat a Budai SzemĂ©szeti KözpontbĂłl, hogy otthonĂĄban pihenjen. Olvassa el lĂ©pĂ©srƑl lĂ©pĂ©sre, hogyan zajlik a lĂ©zeres szemmƱtĂ©t.
Lézeres låtåsjavító eljåråsok összehasonlítåsa
EgyĂ©rtelmƱ adatok Ă©s informĂĄciĂłk, hogy Önnek is Ă©rthetƑ legyen!
5 Ă©v ĂșjrakezelĂ©si garancia
A mƱtéti eredményre orvosi garanciåt adunk! Mik a feltételei?
AlkalmassĂĄgi vizsgĂĄlatrĂłl
Minden arrĂłl, hogy mire szĂĄmĂ­tson az elsƑ talĂĄlkozĂĄskor Ă©s hogyan kĂ©szĂŒljön a vizsgĂĄlatra.
Csapatunk, szemész orvosaink
Ismerje meg a Budai Szemészeti Központban dolgozókat!