Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!

Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!

Z FEMTO 7D lézeres szemműtét

Kíméletes látásjavítás német és svájci csúcslézerekkel

KÍMÉLETES FEMTOKEZELÉS ALACSONY ENRGIÁVAL! ZIEMER FEMTO LDV Z8 MAGYARORSZÁGON KIZÁRÓLAG A BUDAI SZEMÉSZETI KÖZPONTBAN

*Kijelentéseinket tudományos cikkekre alapozzuk 

Nézze meg aktuális ár kedvezményeinket az Z FEMTO 7D lézerkezeléshez!

ALKALMAS VAGYOK?

A Z FEMTO 7D lézeres szemműtét megszabadítja távoli szemüvegétől azonnal, fájdalom és érintésmentesen.

Ha távolra nem lát jól, dioptriája -12 és +4 között van, akkor töltse ki az online alkalmassági tesztet! Tudja meg, hogy érdemes-e eljönnie a lézerszem alkalmassági vizsgálatra (Vizsgálati helyek: Budapest, Debrecen)! Személyre szabott választ kap a megadott adatai alapján 24 órán belül.

Töltse ki online, kényelmesen, 3 perc alatt!

Miért jobb a Z FEMTO 7D a hagyományos femto kezeléseknél?

FemtoLasik | IntraLasik | Zyoptix | Visumax | Femto HD Lasik kezelések NEM EGYFORMÁK! Mi a különbség?

Hogyan működik?

1. Érzéstelenítés

Szemcseppekkel történik a kezelés előtt.

2. Lebeny létrehozása

A Ziemer LDV Z8 femto lézer segítségével több, mint 400 milliónyi apró gázbuborékot hoz létre a szaruhártya egy előre meghatározott rétegében. Ezek a mikroszkópikus buborékok hozzák létre a peremes lebenyt, amely a lézer precizitásának köszönhetően személyre szabott és visszahelyezés után rendkívül stabil.

3. Lebeny felhajtása

A lebenyt a szemész szakorvos hajtja fel. A gázbuborékok a hagyományos femtoval ellentétben rendkívül kicsik és azonnal eltűnnek, így nem okoznak felesleges szövetkárosodást, sejthalált, ezzel is gyorsítva a későbbi gyógyulást.

4. Lézerkezelés

A Schwind Amaris 1050RS 7D excimer lézer elvégzi a szaruhártya mélyebb rétegében a görbület átformálását, a kezelés ezen pontján tűnik el a szeméről a dioptria. A lézernek dioptriánként 1,3 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy elvégezze az átformálást. A gyorsaság növeli a biztonságot és csökkenti a gyógyulási időt.

5. Lebeny visszahajtása

Szakorvosunk a kezelés után visszasimítja a lebenyt, amelyen a vágás annyira tökéletes, hogy a gyógyulása mindössze 2-3 óra, azután a látása tökéletes lesz, a peremes lebeny pedig rendkívül stabil.

Elveszett az elnevezésekben?

- A magyarországi lézeres kezelések összehasonlítása

Kinek ajánljuk?

Tökéletességre törekszem
Nem kötök kompromisszumot
Csúcstechnológiában bízom
Fontos nekem a biztonság

Lézeres szemműtét lépésről lépésre

Miért döntsek a lézeres szemműtét mellett?

Alkalmas vagyok a műtétre?

Melyik kezelést válasszam?

A műtét napja

Élet a műtét után,
grancia

Az Ön véleménye - referenciák

Z FEMTO 7D lézeres szemműtét

Olvasson bővebben a csúcstechnológiájú lézeres szemműtétről! Adatok, információ, statisztikák Magyarország legalacsonyabb energiával dolgozó femtokezeléséről!

Foglaljon időpontot

Kérjen időpontot online! Írja meg nekünk, hogy milyen problémára szeretne megoldást, kollégáink a megfelelő szemész szakorvoshoz adnak időpontot Önnek!

Kedvezmények a Budai Szemészeti Központban!

Nézze meg, hogy melyek az aktuális kedvezmények a Budapesten csak nálunk elérhető Z FEMTO 7Dplus szemműtétre! Az eljárás során

  • a Ziemer LDV Z8 stabil, egyedi, peremes lebenyt készít rendkívül alacsony energiával, így nem károsítja a környező szöveteket,
  • a SCHWIND SIRIUS, 37 000 ponton mérő hullámfront és topográfiás mérőeszköz személyre szabottan méri,
  • a SCHWIND AMARIS 1050RS dioptria korrigáló lézer 7 dimenziós szemkövető rendszere pedig egyénre szabva kezeli a szem fénytörési hibáit!
Még csak most tájékozódik a lézeres szemműtétekről? Olvassa el a válaszokat a leggyakrabban felmerülő kérdésekre:

 

Mi az a lézeres szemműtét?
A lézeres szemműtét egy olyan sebészi eljárás, amely során a szaruhártya harmadik rétegébe irányított excimer lézersugár segítségével úgy formálják át a szaruhártyát, hogy a páciensnek a távoli éleslátáshoz ne legyen szüksége szemüvegre. A kezelés megoldást jelent rövidlátás, távollátás és astigmia (cilinderes dioptria) esetén is. Ezek azok a szemészeti problémák, amelyek  megakadályozzák, hogy a kép a megfelelő helyre fókuszálódjon a retinán. A Budai Szemészeti Központban Z FEMTO, OptiLASIK, Zero-Touch és PRK beavatkozások közül választhat. Olvasson a lézeres szemműtétek közötti különbségekről.
Mi az a FEMTO kezelés?
A FEMTO kezelés a lézeres szemműtét azon formája, amikor a szaruhártya átformálása egy FEMTO lézer segítségével létrehozott védőlebeny alatt történik. A FEMTO kezelés szintén megoldást jelent rövidlátás, távollátás és astigmia (cilinderes dioptria) esetén is. A Budai Szemészeti Központban a Z FEMTO 7D kezelést választhatja, mely során a lebenyt a Ziemer FEMTO LDV Z8 femtoszekundum lézer készíti, a szaruhártya átformálását pedig a Schwind Amaris 1050RS 7D excimer lézer végzi. Olvasson részletesebben a Ziemer FEMTO LDV Z8 lézerről.
Ki alkalmas látásjavító lézeres kezelésre?
Mindenki, aki már elmúlt 18 éves, de még nincs túl a 60. évén, alkalmas lehet lézeres látásjavításra, ha a szem dioptriája a -12 és +6 dioptria tartományba esik. Astigmia, vagyis cilinder érték is kezelhető. Ahhoz, hogy kiderüljön Z FEMTO, OptiLASIK, Zero-Touch vagy PRK beavatkozásra alkalmas-e, el kell jönnie egy műszeres vizsgálatra! Olvasson még többet a lézeres látásjavítás alkalmassági feltételekről.
Hogyan zajlik a lézeres látásjavítás?
A  Z FEMTO, OptiLASIK , Zero-Touch és PRK lézeres látásjavító beavatkozás alatt  nem fog érezni semmilyen fájdalmat. A szemét szemcseppekkel érzéstelenítjük, majd lebenyt képzünk vagy eltávolítjuk a szaruhártya legfelső hámrétegét, hogy a Schwind Amaris 1050RS 7D excimer lézer a szaruhártya mélyebb rétegében elvégezhesse a diopria korrekciót. Ha Z FEMTO eljárást választott, akkor már jól fog látni, közvetlenül a beavatkozást követően, bár a kép még kissé vízfüggönyös lehet. A lézeres szemműtét nem több, mint 10 perc és a kezelés után kb. fél órával távozhat a Budai Szemészeti Központból, hogy otthonában pihenjen. Olvassa el lépésről lépésre, hogyan zajlik a lézeres szemműtét.
Lézeres látásjavító eljárások összehasonlítása
Egyértelmű adatok és információk, hogy Önnek is érthető legyen!
5 év újrakezelési garancia
A műtéti eredményre orvosi garanciát adunk! Mik a feltételei?
Alkalmassági vizsgálatról
Minden arról, hogy mire számítson az első találkozáskor és hogyan készüljön a vizsgálatra.
Csapatunk, szemész orvosaink
Ismerje meg a Budai Szemészeti Központban dolgozókat!