Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Alkalmas vagyok?
Kitöltöm a tesztet!
optika a Budai Szemészeti Központban optika a Budai Szemészeti Központban

OPTIKA
a Budai Szemészeti Központban

OPTIKA a Budai Szemészeti Központban

Budai Szemészeti Központban nullától száz éves korig fordulnak meg páciensek. Ezért fontosnak tartjuk, hogy a Budai Szemészet Optikában minden korosztály találjon magának megfelelő szemüveget, napszemüveget, kontaktlencsét. Elérhetők kínálatunkban modern vonalvezetésű, elegáns keretek és napszemüveg, melyek prémium minőséget képviselnek. Ugyanakkor azok is megtalálják a megfelelő napszemüveget nálunk, akik a fast fashion vonalon keresnek divatos kiegészítőt ruhatárukhoz.

A szemüveg lencsék esetében fontos számunkra a minőség és a páciens elégedettség, így olyan gyártokkal dolgozunk együtt, akik évtizedek alatt szereztek maguknak kiváló hírnevet prémium szemüveg lencsékkel.

A miópia (rövidlátás) napjaink népbetegsége. Becslések szerint 2050-re a világ népességének átlagosan több, mint 50%-át érinteni fogja a probléma. A rövidlátás korai felismerésével ma már nemcsak korrigálni lehet a gyermekek látását, hanem tehetünk a myopia progressziójának lassításáért. Optikánkban elérhető a Hoya szabadalmaztatott Miyosmart lencséje, mely a világon az első, D.I.M.S. technológián alapuló szemüveglencse a gyerekkori miópia előrehaladásának lassítására. A Budai Szemészeti Központban szintén elérhetők miópia progressziót lassító kontaktlencsék gyerekeknek: éjszakai (orthokeratológiai) kontaktlencse, MiSight napi kontaktlencse gyerekeknek tervezve.

Szemüveget szeretne csináltatni?

Jelentkezzen be látásvizsgálatra a Budai Szemészeti Központ felnőtt- vagy gyermekszemészeti rendelésére!

Kedvezmények a Budai Szemészeti Központ pácienseinek

 • 150.000 Ft feletti vásárlás esetén 20.000 Ft kedvezmény
 • 50.000 – 150.000 Ft közötti vásárlás esetén 10.000 Ft kedvezmény
 • 50.000 Ft alatt 5.000 Ft kedvezmény

A kedvezmény készpénzre nem váltható, más kedvezménnyel nem összevonható és nem átruházható. 1 db termékre vehető igénybe. Több Páciens kedvezménye nem összevonható.

Optika - szemüveg kedvezmény - napszemüveg - gyerek szemüvegkeretek

Optikánk kínálata

Látogasson el optikánkba és válogasson kedvére széles szemüveg és napszemüveg választékunk között!

Szemüvegeink között a luxusmárkáktól kezdve a rövidlátás romlásának lassítására kifejlesztett darabokon át mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb szemüveget. Pácienseinket pedig különböző ajánlatokkal és kedvezményekkel várjuk a földszinten található optikánkban!

Szemüveg felírást is szeretne? Jelentkezzen be vizsgálatra!

Miért nálunk vásárolja meg következő szemüvegét, napszemüvegét?

 • Szemüvegkeretek férfi, női és gyermek kivitelben
 • Prémium szemüveglencsék
 • Napszemüvegek széles választéka világmárkák kínálatából
 • Kedvezmény a Budai Szemészet pácienseinek

Napszemüveg és szemüvegkeret márkák Optikánkban

Széles kínálat

Modern, divatos és elegáns termékek

Ray-Ban, Oakley, Prada, Emporio Armani, Vogue, Michael Kors, Hugo Boss, Carrera, Tommy Hilfiger, Tom Ford, Zegna, Emilio Pucci, Moncler.

Szemüveg keretek a legkisebbeknek

Hogy a szemüveg divatos és biztonságos kiegészítő legyen

Nano Vista (törhetetlen), Ray-ban, Vogue, Oakley

Forgalmazott szemüveglencsék

Technológia a kiváló látásért felnőtteknek és gyerekeknek 

Zeiss, Hoya és MyoSmart

Forgalmazott kontaktlencsék

Kontaktlencsék felnőtteknek és gyermekeknek (miópia kontroll)

CooperVision, Alcon, Bausch and Lomb, Paragon

Optikánk vezetője Karóczkai Daniella

Optikánk vezetője Karóczkai Daniella nyitvatartási időben várja pácienseinket. Daniellának szenvedélye az emberi látás és a szemüvegek világa. Több, mint 7 éve illeszt szemüvegeket, széleskörű tapasztalattal rendelkezik az elérhető szemüveglencse kínálatról. Ennek köszönhetően Önnek is segíteni tud majd az optimális látáskorrekció kiválasztásában. Optikánkban egyedi igényeket és életstílust figyelembe véve személyre szabott megoldásokkal várjuk pácienseinket. Diplomás optimetristáink és szemész szakorvosaink folyamatosan Daniella rendelkezésére állnak, hogy a bonyolultabb szemészeti problémával rendelkezők is komplex megoldást és kielégítő látásélményt kapjanak.

Optika nyitvatartása

Hétfő: 11:00-19:00

Kedd: 09:00-20:00

Szerda: 09:00-16:00

Csütörtök: 09:00-16:00

Péntek: 09:00-16:00

Karóczkai Daniella - Optika vezető - Budai Szemészeti Központ - Budai Szemészet Optika - szemüvegek - napszemüvegek - kontaktlencsék

Javaslatok a szemüveg és napszemüveg megfelelő használatához

 1. A szemüveget mindig két kézzel két száránál megfogva, vegye le és helyezze fel! Soha ne tegye a szemüvegét lencsével lefelé vízszintes felületre!
 2. A szemüveget soha ne tegye ki 40 C feletti hőhatásnak (pl.:szauna, gőzfürdő, működő főzőlap, nyáron a napon hagyott gépjármű).
 3. Intenzív és erős vegyhatással bíró tisztítószerek és egyéb anyagok a keret és a lencse felületében, felületkezelésében, anyagában kárt tehetnek. Kerülje ezek használatát.
 4. Ne törölje, dörzsölje a lencséket papírzsebkendővel. Ha úgy érzi, hogy szemüvege zsíros, poros, mossa meg kézmeleg vízzel. Makacs szennyeződések eltávolításához használjon optikában vásárolható tiszítószert és kendőt.
 5. A sérült, deformálódott szemüveget soha ne próbálja házilag javítani, ezzel súlyosbíthatja a károsodást. Forduljon szakszervizhez.
 6. Tisztításhoz mindig használjon arra alkalmas eszközt, tisztítószert.
 7. Amikor nem használja a szemüveget, mindig tartsa kemény oldalú tokban.
 8. Tartsa szem előtt, hogy a garancia is csak akkor érvényesíthető, ha a szemüveget rendeltetésszerűen, a fenti szabályok figyelembevételével használja!

Vásárlási feltételekről, elállási, termékszavatossági, valamint garancia feltételekről az Általános szerződési feltételek (ÁSZF) elnevezésű dokumentumban olvashat. Bizonyos speciális szemüvegeket, látássegítő termékek esetében az adott termékhez kapcsolódó gyártói garanciáról a termék átadásakor kap tájékoztatást a vásárló.

Kérjük, fizetés előtt alaposan vizsgálja meg a lencséket és a keretet. Ha vásárlás/távozás után vesz észre karcot, törést, bármi egyéb rendellenességet az eszközön, akkor gyártói bevizsgálásra kell küldenünk a terméket. Ezt követően tudunk nyilatkozni, hogy a gyártó tudja-e garanciába cserélni a szemüveget és/vagy a lencsét.

Optika - szemüveg kedvezmény - napszemüveg - gyerek szemüvegkeretek

Friss híreink
Látásvizsgálat - szemvizsgálat - lézeres szemműtét - szembetegség

Látásvizsgálat vagy szemvizsgálat, mi a különbség?

Tovább
retinoblastoma - szem daganat - retina - daganat - retina betegség - szembetegség

Súlyos látásromlást okozó gyermekszemészeti betegségek szűrése

Tovább
Lehet-e katona vagy rendőr, akinek lézeres szemműtétje volt?

Lehet-e katona, rendőr, akinek rossz a szeme vagy lézeres szemműtétje volt?

Tovább
A Budai Szemészeti Központ Betegbarát Szolgáltató lett 2023-ban

2023-ban Betegbarát Szolgáltató lettünk!

Tovább