Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!

Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!

OPTIKA A BUDAI SZEMÉSZETI KÖZPONTBAN

A Budai Szemészeti Központban nullától száz éves korig fordulnak meg páciensek. Ezért fontosnak tartjuk, hogy a Budai Szemészet Optikában minden korosztály találjon magának megfelelő szemüveget, napszemüveget, kontaktlencsét. Elérhetők kínálatunkban modern vonalvezetésű, elegáns keretek és napszemüveg, melyek prémium minőséget képviselnek. Ugyanakkor azok is megtalálják a megfelelő napszemüveget nálunk, akik a fast fashion vonalon keresnek divatos kiegészítőt ruhatárukhoz. 

A szemüveg lencsék esetében fontos számunkra a minőség és a páciens elégedettség, így olyan gyártokkal dolgozunk együtt, akik évtizedek alatt szereztek maguknak kiváló hírnevet prémium szemüveg lencsékkel. 

A miópia (rövidlátás) napjaink népbetegsége. Becslések szerint 2050-re a világ népességének átlagosan több, mint 50%-át érinteni fogja a probléma. A rövidlátás korai felismerésével ma már nemcsak korrigálni lehet a gyermekek látását, hanem tehetünk a myopia progressziójának lassításáért. Optikánkban elérhető a Hoya szabadalmaztatott Miyosmart lencséje, mely a világon az első, D.I.M.S. technológián alapuló szemüveglencse a gyerekkori miópia előrehaladásának lassítására. A Budai Szemészeti Központban szintén elérhetők miópia progressziót lassító kontaktlencsék gyerekeknek: éjszakai (orthokeratológiai) kontaktlencseMiSight napi kontaktlencse gyerekeknek tervezve.

 

Szemüveget szeretne csináltatni?

Jelentkezzen be látásvizsgálatra a Budai Szemészeti Központ felnőtt- vagy gyermekszemészeti rendelésére.

 

 

Kedvezmények a Budai szemészeti Központ pácienseinek*:

 • 150.000 Ft feletti vásárlás esetén 20.000 Ft kedvezmény
 • 50.000 – 150.000 Ft közötti vásárlás esetén 10.000 Ft kedvezmény
 • 50.000 Ft alatt 5.000 Ft kedvezmény

*A kedvezmény készpénzre nem váltható, más kedvezménnyel nem összevonható és nem átruházható. 1 db termékre vehető igénybe. Több Páciens kedvezménye nem összevonható.

Optika - kedvezmények pácienseknek - Budai Szemészet

 

 

Foglaljon időpontot

Kérjen időpontot online! Írja meg nekünk, hogy milyen problémára szeretne megoldást, kollégáink a megfelelő szemész szakorvoshoz adnak időpontot Önnek!

Optikánk kínálata

Miért nálunk vásárolja meg következő szemüvegét, napszemüvegét?

 • Szemüvegkeretek férfi, női és gyermek kivitelben
 • Prémium szemüveglencsék
 • Napszemüvegek széles választéka világmárkák kínálatából
 • Kedvezmény a Budai Szemészet pácienseinek

Napszemüveg és szemüvegkeret márkák Optikánkban

Széles kínálat – Modern, divatos és elegáns termékek

Ray-Ban, Oakley, Prada, Emporio Armani, Vogue, Michael Kors, Hugo Boss, Carrera, Tommy Hilfiger, Tom Ford, Zegna, Emilio Pucci, Moncler.

Szemüveg keretek a legkisebbeknek

Hogy a szemüveg divatos és biztonságos kiegészítő legyen

Nano Vista (törhetetlen), Ray-ban, Vogue, Oakley

Forgalmazott szemüveglencsék

Technológia a kiváló látásért felnőtteknek és gyerekeknek 

Zeiss, Hoya és MyoSmart

Forgalmazott kontaktlencsék

Kontaktlencsék felnőtteknek és gyermekeknek (miópia kontroll)

CooperVision, Alcon, Bausch and Lomb, Paragon

Javaslatok a megfelelő szemüveg és napszemüveg használathoz, hogy a terméket minél tovább tudja kiváló állapotban használni
 1. A szemüveget mindig két kézzel két száránál megfogva, vegye le és helyezze fel! Soha ne tegye a szemüvegét lencsével lefelé vízszintes felületre! 
 2. A szemüveget soha ne tegye ki 40 C feletti hőhatásnak (pl.:szauna, gőzfürdő, működő főzőlap, nyáron a napon hagyott gépjármű).
 3. Intenzív és erős vegyhatással bíró tisztítószerek és egyéb anyagok a keret és a lencse felületében, felületkezelésében, anyagában kárt tehetnek. Kerülje ezek használatát.
 4. Ne törölje, dörzsölje a lencséket papírzsebkendővel. Ha úgy érzi, hogy szemüvege zsíros, poros, mossa meg kézmeleg vízzel. Makacs szennyeződések eltávolításához használjon optikában vásárolható tiszítószert és kendőt. 
 5. A sérült, deformálódott szemüveget soha ne próbálja házilag javítani, ezzel súlyosbíthatja a károsodást. Forduljon szakszervizhez.
 6. Tisztításhoz mindig használjon arra alkalmas eszközt, tisztítószert.
 7. Amikor nem használja a szemüveget, mindig tartsa kemény oldalú tokban.
 8. Tartsa szem előtt, hogy a garancia is csak akkor érvényesíthető, ha a szemüveget rendeltetésszerűen, a fenti szabályok figyelembevételével használja!

Vásárlási feltételekről, elállási, termékszavatossági, valamint garancia feltételekről az Általános szerződési feltételek (ÁSZF) elnevezésű dokumentumban olvashat. Bizonyos speciális szemüvegeket, látássegítő termékek esetében az adott termékhez kapcsolódó gyártói garanciáról a termék átadásakor kap tájékoztatást a vásárló.

Optika - Vegye meg szemüvegét nálunk! - Budai Szemészet Optika

Optika nyitvatartása

Hétfő: 11:00-19:00

Kedd: 09:00-20:00

Szerda: 08:30-15:30

Csütörtök: 09:00-16:00

Péntek: 08:30-15:30

Videóklinika
Orvosaink 1 percben válaszolnak szemészeti kérdésekre.
Melyik kezelést válasszam?
Egyértelmű összehasonlítás, hogy Önnek is érthető legyen
Páciensek történetei
Ők már lézerszeműek! Ismerje meg tapasztalataikat!
Nézzen szét klinikánkon
Járjon körbe még mielőtt ide jönne. Modern, letisztult környezet az Ön kényelméért!