Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!

Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!
Miért tud a Budai Szemészeti Központ kedvezményt adni a kezeléseire?

A Budai Szemészeti Központban hiszünk abban, hogy jót teszünk akkor, ha elérhetővé tesszük a lézeres látásjavítást minél több ember számára. Az éleslátás élményét és az életminőség javulást, amit a szemüveg eldobása jelent, szeretnénk minél szélesebb körben terjeszteni.

A Z FEMTO 7D kezelést a Magyarországon elérhető egyik legmodernebb femtolézerrel és a legbiztonságosabb Schwind Amaris 1050RS 7D excimer lézerrel végezzük. Ez a kétlézeres kezelés ma űrtechnológiának számít, amit a magasabb ár is jelez. Most a legmodernebb Z FEMTO 7D és Z FEMTO 7Dplus kezelést első 500 páciensünknek a régi áron biztosítunk és a műtét mellé ajándékot is adunk.

Az OptiLASIK 7D eljárás a lebenyes eljárások megbízható, kipróbált technikája, melyet látásjavitó központunkban több ezer sikeresen, komplikáció nélkül elvégzett kezelés bizonyít. Hiszünk abban, hogy az alacsonyabb ár olyan emberek előtt is megnyitja az éleslátás lehetőségét, akik számára a leggyorsabb regenerálódással járó Z FEMTO 7D technológia nem elérhető. Az OptiLASIK 7D lézeres szemműtét során ugyanaz a német Schwind Amaris 1050RS 7D excimer lézer végzi el a szaruhártya átformálását, mint a femto eljárás esetében, de a lebeny létrehozásához szükséges mikrosebészeti eszköz, a mikrokeratom költsége, karbantartása, szervizelése nem olyan magas mint a Z FEMTO 7D technológiáé, így lehetőségünk van arra, hogy alacsonyabb áron kínáljuk a műtétet.

A Zero-Touch 7D legmodernebb, érintésmentes felszíni eljárás, ahol a lézer egy lépésben végzi a hám eltávolítását és a dioptria kezelését. Aki tart attól, hogy orvos vagy műszer érjen a szeméhez lézeres látásjavítás során, azoknak bevezető áron kínáljuk ezt az új kezelés típust.

A PRK 7D módszer a legrégebbi eljárás, amely bár kellemetlen gyógyulási folyamattal jár, nagyon megbízható és hosszú távon jó eredményt ér el. Mivel technológiai szükséglete lényegesen kevesebb, mint a lebenyes eljárásoké, ezért lehetőség van rá, hogy olcsóbban elérhetővé tegyük pácienseink számára.