Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Alkalmas vagyok?
Kitöltöm a tesztet!
Alkalmas vagyok? arrow

Kedvezmények a Budai Szemészeti Központban

Lézeres szemműtét

Z FEMTO 7D kedvezmény

200.000 FT-os Z FEMTO 7D lézeres szemműtét utalvány ajándék napszemüveg kuponnal és ingyenes alkalmassági vizsgálattal

Lézeres szemműtét napszemüveg használat

Zero-Touch 7D vagy OptiLASIK 7D

20.000 Ft értékű napszemüveg és utalvány Zero-Touch 7D, vagy OptiLASIK 7D lézeres látásjavítás mellé!

Lézeres szemműtét - PRK

PRK 7D kezelés mellé napszemüveg utalvány

10.000 Ft értékű napszemüveg és utalvány a PRK 7D lézeres látásjavítás mellé!

Lézeres szemműtét 3 nap alatt - a Budai Szemészeti Központban

Ajánlatunk külföldről érkezőknek

Szabaduljon meg szemüvegétől akár 3 nap alatt Z FEMTO 7D vagy Z FEMTO 7Dplus lézeres szemműtéttel Budapesten! A kezelés másnapján már haza is utazhat repülővel.

kedvezmény vidékieknek - lézeres szemműtét

Lézeres látásjavítás vidékről érkezőknek

Speciális ajánlatunk vidékieknek: 5000 forint utazás támogatás

Ajánlás kedvezmény

Ajánljon minket ismerősének és kapjon vissza 10.000 forintot saját kezelése árából!

12. kerületi lakcímkártyával 30.000 ft alatti szolgáltatásainkból 5% kedvezményt biztosítunk
Miért tud a Budai Szemészeti Központ kedvezményt adni a kezeléseire?

A Budai Szemészeti Központban hiszünk abban, hogy jót teszünk akkor, ha elérhetővé tesszük a lézeres látásjavítást minél több ember számára. Az éleslátás élményét és az életminőség javulást, amit a szemüveg eldobása jelent, szeretnénk minél szélesebb körben terjeszteni.

A Z FEMTO 7D kezelést a Magyarországon elérhető egyik legmodernebb femtolézerrel és a legbiztonságosabb Schwind Amaris 1050RS 7D excimer lézerrel végezzük. Ez a kétlézeres kezelés ma űrtechnológiának számít, amit a magasabb ár is jelez. Most a legmodernebb Z FEMTO 7D és Z FEMTO 7Dplus kezelést első 500 páciensünknek a régi áron biztosítunk és a műtét mellé ajándékot is adunk.

Az OptiLASIK 7D eljárás a lebenyes eljárások megbízható, kipróbált technikája, melyet látásjavitó központunkban több ezer sikeresen, komplikáció nélkül elvégzett kezelés bizonyít. Hiszünk abban, hogy az alacsonyabb ár olyan emberek előtt is megnyitja az éleslátás lehetőségét, akik számára a leggyorsabb regenerálódással járó Z FEMTO 7D technológia nem elérhető. Az OptiLASIK 7D lézeres szemműtét során ugyanaz a német Schwind Amaris 1050RS 7D excimer lézer végzi el a szaruhártya átformálását, mint a femto eljárás esetében, de a lebeny létrehozásához szükséges mikrosebészeti eszköz, a mikrokeratom költsége, karbantartása, szervizelése nem olyan magas mint a Z FEMTO 7D technológiáé, így lehetőségünk van arra, hogy alacsonyabb áron kínáljuk a műtétet.

A Zero-Touch 7D legmodernebb, érintésmentes felszíni eljárás, ahol a lézer egy lépésben végzi a hám eltávolítását és a dioptria kezelését. Aki tart attól, hogy orvos vagy műszer érjen a szeméhez lézeres látásjavítás során, azoknak bevezető áron kínáljuk ezt az új kezelés típust.

A PRK 7D módszer a legrégebbi eljárás, amely bár kellemetlen gyógyulási folyamattal jár, nagyon megbízható és hosszú távon jó eredményt ér el. Mivel technológiai szükséglete lényegesen kevesebb, mint a lebenyes eljárásoké, ezért lehetőség van rá, hogy olcsóbban elérhetővé tegyük pácienseink számára.