Marketing tanácsadónk is lézerszemű lett

Marketing tanácsadónk Sebestyén Ágnes is lézerszemű lett 20 év szemüveghasználat után. A hazipatika.hu oldal készített vele beszélgetést műtétjéről.

Lézerszemű szemész: Dr. Tóth Emília lézeres szemműtétje

Dr. Tóth Emília a Budai Szemészeti Központ szemész szakorvosa beszél lézeres szemműtétjéről.

Klem Viktor már lézerszemű

“Annyira barátságos és kedves, odaadó és figyelmes volt mindenki, hogy én úgy járkáltam kontrollokra, vizsgálatokra és műtétekre a Budai Szemészeti Klinikára, mintha régi barátaimhoz jönnék.” - mondja Klem Viktor a lézeres szemműtét után.

Lézeres szemműtét típusok összehasonlítása

Dr. Tóth Emília, szemész szakorvosunk beszél a Budai Szemészeti Központban elérhető lézeres szemműtét típusokról és mindhárom kezelés esetében részletesen elmagyarázza, hogy az eljárás során mi történik a páciens szemével. A DiamondFEMTO, OptiLASIK és PRK lézeres kezelések esetén is tájékoztatást nyújt előnyökről, hátrányokról és a gyógyulási időről.

Miért kellett Schiffler Barbarának egy évet várnia a lézeres szemműtétre?

Schiffler Barbarának egy évet kellett várnia a műtétre, mert az első lézeres alkalmassági vizsgálaton felmerült a keratoconus betegség gyanúja. Barbara és Dr. Nagymihály Attila intézetvezető főorvosunk közös videóban mesélnek arról, hogy miért volt Barbara esetében indokolt egy évet várni a műtéttel és, hogy hogy sikerült végül a kezelés.

Miért döntött Vadnai Anita a lézeres szemműtét mellett?

Vadnai Anita szemén -7 dioptriát kezeltünk. Anita gyermekkora óta úgy érezte, hogy a szemüveg eltakarja a személyiségét. A videóban elmesélni, hogy a műtét óta sokkal boldogabb és felszabadultabb.

Miért döntött Tomkó Bettina a lézeres szemműtét mellett?

Tomkó Bettina mindig úgy érezte, hogy nem lehet önmaga szemüvegben, zavarta, hogy a keret elrejti valódi személyiségét. A videóban Bettina mindezek mellett arról is mesél, miért zavarta sportolás közben a szemüveg és, hogy hogyan élte meg a műtétet.

Miért döntött Csébfalvi György a lézeres szemműtét mellett?

Csébfalvi György fűszerekkel dolgozik és a finom por folyamatosan ráült a szemüvegére. Emiatt sokat kellett tisztogatni, törölgetni a lencsét, ami folyamatosan karcolódott, így egy-egy szemüveg hamar elhasználódott. György évente vásárolt új szemüveget, neki az átlag 3 évnél jóval hamarabb megtérül majd a műtét ára. A videóban György mindezek mellett arról is mesél, hogyan élte meg a műtétet.

Pistár Berta - egy évvel a lézeres szemműtét után

Videónkban Pistár Berta lézerszemű páciensünk arról mesél hogyan változott az élete egy évvel a DiamondFEMTO lézeres szemműtét után. Dr. Nagymihály Attila intézetvezető főorvosunk elmondja mi történik az egy éves kontrollvizsgálaton és mit érdemes tudni a lézeres szemműtéten átesetteknek egy évvel a műtét után. Pistár Berta a műtét óta menyasszony lett és a kezelésnek köszönhetően a szemüveg szabta korlátok nélkül élvezheti majd a nagy napot. Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk!

Alkalmassági vizsgálat lézeres szemműtét előtt

Miután eldöntötte, hogy szeretne szemüvegétől megszabadulni, részt kell vennie egy előzetes, preoperatív (műtét előtti) alkalmassági vizsgálaton, ahol szakorvostól tájékozódhat a beavatkozás részleteiről. Választ kaphat arra is, hogy melyik lézeres látásjavító kezelés javasolt az Ön szemének adottságaihoz és megtudhatja, hogy reálisan milyen eredményt várhat beavatkozástól. Részletek a Klam Viktor, színész által narrált videóban.

Mi történik egy évvel a lézeres szemműtét után a kontroll vizsgálaton?

Dr. Nagymihály Attila, intézetvezető főorvosunk meséli el, mi történik, amikor a páciensek egy éves kontroll vizsgálatra érkeznek a lézeres látásjavítás után.

Korlátozza-e a lézeres látásjavítás a pácienseket bármiben fél évvel a műtét után?

Tévhit, hogy a lézeres szemműtét hosszú időre korlátoz majd a mindennapi tevékenyégekben. Tévézni már aznap tudsz, vezetni másnap, egy hét után sminkelhetsz, sportolhatsz, egy hónappal később pedig úszhatsz is. Dr. Nagymihály Attila, intézetvezető főorvosunk arról beszél videónkban, hogy fél évvel a lézeres látásjavító kezelés után már úgy élheted a mindennapjaidat, mint a műtét előtt.

Mi a leggyakoribb panasz lézeres látásjavítás után és hogyan kezelhető?

Dr. Nagymihály Attila, intézetvezető főorvosunk elárulja, hogy a lézeres látásjavítás után a leggyakoribb panasz a szemszárazság. Ez a probléma azonban szerencsére csak ideiglenesen, viszonylag rövid ideig áll fenn és az esetek többségében tartósítószer mentes szemcseppekkel jól kezelhető, megszüntethető.

Befolyásolja-e a későbbi szemészeti beavatkozásokat a lézeres szemműtét?

Dr. Nagymihály Attila, intézetvezető főorvosunk többek között elmondja, hogy a későbbiekben bármilyen szemészeti beavatkozást (pl. szürkehályog műtét) el lehet végezni azokon is, akik lézeres látásjavításon estek át.

Mi az a pupillatágítás és miért van rá szükség?

Dr. Barcsay-Veres Amarilla, szemész szakorvosunk beszél a pupillatágításról, elmondja miért van szükség erre az eljárásra a lézeres szemműtétek előtt.

Miért kellhet olvasószemüveg a lézeres szemműtét után?

Dr. Barcsay-Veres Amarilla, szemész szakorvosunk elmagyarázza miért lehet szükség olvasószemüvegre a lézeres szemműtét után.

Pistár Berta is úgy döntött, csatlakozik a lézerszeműek közé.
Katona Péter lézerszemű lett!

Nagyon elégedett vagyok a Budai Szemészeti Központtal! Nagyon kedvesek voltak, minden kérdésemre válaszoltak.

Szrimacz Péter lézerszemű lett!

A műtét után azt tudom mondani, hogy bánom, hogy miért nem hamarabb vágtam bele. Sokkal nagyobb a szabadságérzet szemüveg nélkül, mint szemüveggel.

Kinek javasolt a lézeres látásjavítás?

Mik az alapvető feltételei a lézeres látásjavításnak? Milyen dioptriát tudunk javítani DiamondFEMTO és OptiLASIK lézeres szemműtéttel?
Dr. Nagymihály Attila vázolja az alapvető alkalmassági kritériumokat. A DiamondFEMTO eljárásra ugyanazok a feltételek vonatkoznak, mint az OptiLASIK szemműtétre.

Hogyan működik a DiamondFEMTO lézerkezelés?

A DiamondFEMTO lézeres látásjavítás a lézeres látásjavító eljárások ultramodern, korszerű formája. A kezelés konkrét lépéseiről és időtartamáról a videóban tudhat meg többet.

DiamondFEMTO szemműtét az első lépéstől az utolsóig!

Nézze meg videonkban a vizsgálati folyamatot, lessen be a műtőbe és hallgassa meg Baranyi Andrea véleményét a DiamondFEMTO lézeres látásjavításról! Dr. Nagymihály Attila és beszél egy valódi páciens kezeléséről.

Fájdalmas-e a lézeres látásjavítás?

A lézerkezelések teljesen fájdalommentesek. A műtét alatt minden kezelés típus, DiamondFEMTO, OptiLASIK, PRK kezelés teljesen fájdalommentes, hiszen a szaruhártyát szemcseppekkel elérzéstelenítjük. A gyógyulási idő alatt a kezelések között viszont van különbség! Arról, hogy mely kezelés mennyire fáj a műtét után, a Videóban beszél Dr. Nagymihály Attila.

Mire számíthat a lézeres látásjavító műtétet megelőző alkalmassági vizsgálaton?

Az alkalmassági vizsgálat az első lépés a lézerszeműség felé. Ne feledje, hogy készülnie kell a vizsgálatra, hiszen nem viselhet a vizsgálat előtt 1 hétig kontaktlencsét! Arról, hogy mire számíthat és hogyan készüljön a lézerszem alkalmassági vizsgálatra, Kertész-Tóth Szilvia beszél videónkban.

Az alkalmassági vizsgálaton mért eredmények értelmezéséről

Miért lehet az alkalmassági vizsgálaton mért dioptriája különböző a szemüvegén felírt dioptriájától? A különbségről szakmai magyarázatot ad Dr. Nagymihály Attila, intézetvezető főorvos.

A lézeres szemműtét napja

Gyenge Szandra, szemészeti szakasszintes mesél arról, hogy pontosan mire számíthat a lézeres szemműtét napján. Mennyi időt kell a Budai Szemészeti Központban eltölteni? Hogyan érzéstelenítjük a szemét? Pontosan mit fog tapasztalni a műtét alatt és után? A kérdésekre a válaszok a videoban találhatóak.

A DiamondFEMTO lézer szervizeléséről

A DiamondFEMTO kezelés során használt Ziemer femtolézer szervizeléséről beszél a videoban Dr. Nagymihály Attila intézetvezető főorvos.

A DiamondFEMTO lézer a precíz femtolézer

A kétlézeres eljárás pontos működéséről az alábbi videoban kaphat teljes képet. A lézer működését animált videoban találhatja meg. Ahogy a képeken is látható, a DiamondFEMTO kétlézeres technológia.

Mire számíthatok az OptiLASIK műtét után?

A műtétet követően már tiszta látással saját lábán mehet haza. Nem javasoljuk, hogy vezessen, ezért kérjük, hogy hozzon kísérőt vagy közlekedjen tömegközlekedéssel! A műtét után szemcseppeket kell használni, kisebb kellemetlen érzésre lehet számítani, de fájdalomra nem! Arról, hogy mit tehet és mit nem a műtét után, videónkban tudhat meg többet.

Kockázatosabb a nyáron elvégzett lézeres látásjavítás?

Nincs fokozott kockázata, a télen elvégzett kezelésekhez képest. Napszemüveget minden esetben viselni kell kb. 1hónapig. PRK kezelés esetén 5 hónapig. A videóban dr. Nagymihály Attila válaszol erre a gyakran feltett kérdésre.

A DiamondFEMTO lézer működése

A kétlézeres eljárás pontos működéséről az alábbi videóban kaphat teljes képet. A lézer működését animált videóban találhatja meg. Ahogy a képeken is látható, a DiamondFEMTO kétlézeres technológia.

Mikortól lehet lézeres látásjavítás után autót vezetni?

Dr. Nagymihály Attila vezetés közben mesél arról, hogy a mindennapi életünk fontos része, a vezetés, mikortól engedélyezett lézeres látásjavító eljárás után.

Végezhető-e DiamondFEMTO kezelés várandósság és szoptatás alatt?

Sajnos nem végezhető semmilyen látásjavító kezelés sem várandósság, sem szoptatás alatt. Viszont nem kell megvárni a terhességet, nyugodtan előtte el lehet végezni a kezelést. A lézeres látásjavítás és a terhesség kapcsolatáról a már lézerszemű dr. Tóth Emília doktornő beszél videónkban.

Nyáron vagy télen jobb-e elvégeztetni a lézeres szemműtétet?

A kezelés elvégzése után mindenképpen napszemüveget kell viselni, akár télen, akár nyáron végeztetjük el a lézeres látásjavítást. Emellett mind a természetes vizet, mind a medencéket kerülni kell. Arról, hogy befolyásolja-e az UV sugárzás a műtét utáni gyógyulást, a videóban tudhat meg többet.

Mire számítsak a DiamondFEMTO lézerkezelés napján?

A műtőben mindössze pár percet kell eltöltenie és a látásjavítás végén saját lábán, szemüveg nélkül fog távozni. A Budai Szemészeti Központban mindössze 1-1,5 órát kell eltöltenie.

Honnan tájékozódjunk a lézeres kezelésekről?

Dr. Nagymihály Attila - intézetvezető főorvos ad tanácsot arra vonatkozóan, hogy honnan lehet hitelt érdemlő adatokat és információkat szerezni a lézeres szemműtétekről.

Hogyan válasszunk a Magyarországon elérhető femtolézerek közül?

Sok féle kezelés elérhető a pácienseink számára. Dr. Nagymihály Attila ad tippeket arra vonatkozóan, hogy milyen paramétereket vegyünk figyelembe a lézeres szemműtét kiválasztásakor. Kifejezetten a femtolézerek összehasonlítására tér ki a videoban.

Mit tegyünk, mit ne tegyünk lézeres látásjavító műtét után?

Minden műtét típus után különböző előírások vonatkoznak a lézerszemű páciensekre. Mégis vannak általános szabályok, amelyeket be kell tartania a gyógyulási folyamat során. Ha a DiamondFEMTO kezelést választja, a korlátozások a lehető legrövidebb ideig tartanak. Nézze meg videónkat, hogy mire számíthat pontosan!

Mik a különbségek a lézeres látásjavító eljárások között?

Ebben a videóban megismerheti a lebenyes és felszíni eljárások közötti különbségeket. Dr. Nagymihály Attila elmagyarázza, hogy a csoportokon belül és a csoportok között milyen különbségek vannak. Tudjon meg mindent a kezelésekről, mielőtt klinikát vagy kezelést választ!

Életre szól a lézeres látásjavítás?

Életre szól a lézeres látásjavítás? Szükségem lesz olvasószemüvegre a kezelés után? Változhat a szemem a lézeres szemműtét után? Ezek nagyon fontos kérdések, melyet tisztázni kell! Dr. Nagymihály Attila, a Budai Szemészeti Központ intézetvezető főorvosa 1 percben válaszol.

Mi történik az OptiLASIK lézeres látásjavító műtét közben?

A műtét alatt nem fog érezni semmit, hiszen szaruhártyáját szemcseppekkel érzéstelenítjük el. A műtét során egy meghatározott fénybe kell nézni. Sokan kérdezik, hogy mi történik ha elmozdul a szeme, vagy megmozdul a feje a lézeres kezelés közben. Erre választ, a videóban kap Dr. Nagymihály Attilától.

Lehet-e 120%-os látásom az OptiLASIK műtét után?

A válasz egyértelműen igen! De fontos tudni, hogy ez nem a lézeres eljáráson, orvoson vagy klinikán múlik! Arról, hogy pontosan mi is áll a háttérben, Dr. Nagymihály Attila mesél videónkban.

Műtéti előkészítő ellenőrzések, amit minden nap elvégzünk

Rövid videónkban szemléltetjük, hogy milyen módon teszteli és ellenőrzi operáló orvosunk az excimer lézert minden nap. Az excimer lézer végzi el a szaruhártya átformálását, ami azt jelenti, hogy ez a lézer szabadítja meg pácienseinket a dioptriától!

Lézerszemű páciensek

"Mindenkinek csak ajánlani tudom" - nézze meg a lézeres szemműtét utáni reakciókat. Milyen érzés a műtőből kilépve látni a világot?

Baranyi Andrea

Életem legjobb döntése volt, hogy megműttettem a szemem! Csak azt bánom, hogy nem vágtam bele hamarabb

Enyingi Péter

Műtét után hazasétáltam, mert nagyon élveztem, hogy már egyből jól látok.

Haas Attila

Haas Attila, az első lézerszemű! A Budai Szemészeti Központ ügyvezető igazgatója

Kovács Patrícia

3 helyre elmentem, mielőtt találkoztam Dr. Nagymihály Attilával.

Bank Tamás

A -8-as szemből 0-t csinálni, egy elképesztő dolog!

Mérai Kata és párja

Nekem mindig pontosan tudnom kell, hogy mi miután következik, ezért engem a doktor úr részletesen tájékoztatott a lépésekről, arról, mikor mit fog csinálni, mit fogok érezni.

Danics Dóra

Már régóta zavart, hogy nem láttam jól messzire, ezért úgy döntöttem, hogy a Budai Szemészeti Központhoz fordulok segítségért.

Kádár-Papp Nóra

Megdöbbentő és hihetetlen élmény volt elhagyni úgy a Központot, hogy látok.

Kádár András

Maga a műtét zseniális volt, abszolút izgalom-, és zökkenőmentesen zajlott minden.

Kovácsovics Fruzsina

Az egyik jó barátom járt itt a Budai Szemészeti Központban, ő javasolta, hogy jöjjek el és vágjak bele, mert ez egy nagyon gördülékeny folyamat.

Gyenge Szandra

Ma már nem a fájdalmas PRK kezelést választanám, hanem a modernebb DiamondFEMTO eljárást

Sándor Lilla

Megkönnyítette az életemet a műtét, és magabiztosságot is adott ezáltal.

Horváth Csillag

Abszolút nem éreztem semmilyen fájdalmat!!! És körülbelül 15 perc alatt megszabadultam -18 dioptriától!!! Hihetetlen volt, hogy felkeltem és el tudtam olvasni a falon lévő táblát!

Páciensek történetei
Ők már lézerszeműek! Ismerje meg tapasztalataikat!
Videóklinika
Orvosaink 1 percben válaszolnak szemészeti kérdésekre.
Garancia
A műtéti eredményre garanciát adunk! Mik a feltételei?
Alkalmassági vizsgálatról
Minden arról, hogy mire számítson az első találkozáskor és hogyan készüljön a vizsgálatra.