A rendelés és a műtétek jelenleg halasztás nélkül zajlanak!

Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!

Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!

Csapatunk, szemész orvosaink

Orvosaink több évtizedes tapasztalattal várják pácienseinket a világszinvonalú 7D lézeres látásjavító beavatkozásokra, szemlencse műtétekre és egyéb szemészeti problémák kivizsgálására. Szemész orvosaink összesen több, mint 150.000 szemészeti műtétet hajtottak végre. Szakrendeléseiken ezzel a tapasztalattal segítenek megoldást találni pácienseink általános szemészeti problémáira és megválaszolni minden lézeres látásjavítással kapcsolatban felmerülő kérdést.
Dr. Nagymihály Attila
Intézetvezető főorvos
Rövid bemutatkozás:
1995-ben végeztem az Orvostudományi Egyetemen Szegeden és 15 éven keresztül a budapesti Semmelweis Szemészeti Klinikán dolgoztam. Jelenleg a Budai Szemészeti Központ orvos-szakmai vezetőjeként feladatom a legmagasabb szintű szakmai munka feltételeinek biztosítása.
Dr. Papp András
SZEMÉSZ SZAKORVOS, PhD, EGYETEMI DOCENS, A Magyar Szemorvos társaság retina szekciójának elnöke
Rövid bemutatkozás:
A Semmelweis Egyetemen 1995-ben szereztem általános orvosi diplomát. Ezt követően a Semmelweis Egyetem I. sz. Szemészeti Klinikájára nyertem felvételt, ahol előbb gyakornokként, majd 1999-ben sikeres szemészeti szakvizsgát követően tanársegédként dolgoztam. Tanulmányaim során több hónapot töltöttem németországi egyetemi klinikákon (1995, 1999 Erlangen, 2000 Lübeck). 1997-ben és 2000-ben nemzetközi vizsgákat tettem (Basic Science Assessment in Ophthalmology (ICO) part I., Basic Science Assessment in Ophthalmology (ICO) part II.). Több szemészeti társaságnak vagyok tagja (Magyar Szemorvostársaság, European Society of Ophthalmology, European Society of Retina Specialists). 2004-től a Magyar Szemorvostársaság vezetőségi munkájában is részt veszek. 2004-től 2010-ig a Magyar Szemorvostársaság elnökségének munkáját segítettem titkárként. 2010-től a Magyar Szemorvostársaság Retina Szekciójának titkáraként majd 2017 novemberétől annak elnökeként tevékenykedem. 2002-től ügyeletvezető, 2004-2007 között osztályvezető, 2007-től egyetemi adjunktusként a Szemklinika Tömő utcai Retina részlegének vezetője, 2013-tól a Mária utcai Szemészeti Klinika Retina Ambulanciájának a vezetője vagyok. 2008-ban a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájában PhD fokozatot szereztem. (Dolgozatom címe: A szilikonolaj endotamponád biológiai hatásának morfológiai és klinikai vizsgálata vitrektómia műtétek kapcsán).
Dr. Resch Miklós
Med.Habil, PhD, Egyetemi docens
Rövid bemutatkozás:
Általános orvosi diplomát a Szegedi Tudományegyetemen szereztem 2000-ben, azóta a Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinikán végzek gyógyító, szemsebészi, kutató és oktató munkát. A rezidensképzést követően 2006-ban tettem szemészeti szakvizsgát. A szakképzéssel párhuzamosan kutatómunkát kezdtem. Eötvös ösztöndíjasként a németországi Erlangenben eltöltött kutatási időszak is hozzájárult ahhoz, hogy a szakvizsgával azonos évben, 2006-ban PhD fokozatot szerezhettem. Kutatási témám a szaruhártya sebgyógyulására irányul, elsősorban lézeres refraktív kezelések utáni elváltozásokat tanulmányoztam, továbbá az amnion membrán szövettani és gyógyszertani tulajdonságainak elemzését is végzem. Számos nemzetközi és hazai folyóiratban publikálok magyar, angol és német nyelven, alapkutatási és klinikai témákban egyaránt. Több, elsősorban retina betegségekkel kapcsolatos multicentrikus klinikai vizsgálatban veszek részt, GCP (Good Clinical Practice) tanfolyamot végeztem. Elkötelezettséget érzek a magas szintű betegellátás iránt a bizonyítékon alapuló orvostudomány (Evidence Based Medicine) irányelveit követve. 2019-ben megkaptam egyetemi docens kinevezésemet.
Dr. Szabó Antal
Szemész szakorvos, Egyetemi adjunktus, PhD
Rövid bemutatkozás:
Orvostudományi tanulmányaimat a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, illetve klinikai gyakorlataim a genfi l’Hôpital Cantonal egyetemi klinikán végeztem. 1996 óta a Semmelweis Egyetem Budapesti Szemészeti klinikáján dolgozom. Szakképzésemet követően 2000-ben szereztem meg szemészeti szakvizsgám. Kutatómunkát folytattam a tamperei „Brain Research Center”-ben, 1999 és 2001 között. Munkám során lézerkezelés hatását vizsgálom retinalis pigment epithelium sejttenyészeten laboratóriumi körülmények között. PhD. fokozatom is ebben a témában szereztem meg 2008-ban.
Dr. Barcsay György
Szemész szakorvos, Egyetemi adjunktus, PhD
Rövid bemutatkozás:
1999-ben diplomáztam a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Ezután PhD tanulmányokat folytattam az I. sz. Szemészeti Klinikán, a doktori fokozatot 2004-ben szereztem meg. Közben Eötvös kutatói ösztöndíjjal 6 hónapot töltöttem New Yorkban. 2003-ban kezdtem meg a rezidensképzést ugyanott, a szakvizsgát 2008-ban tettem le. 2006-ban tanulmányi ösztöndíjjal egy hónapot töltöttem az Oxford Hospital szemészeti osztályán. GCP (Good Clinical Practice) tanfolyamot végeztem 2014-ben. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinika Retina munkacsoportjában dolgozom, főként szürkehályog-ellenes műtétekkel, valamint a retina betegségeinek gyógyszeres, lézer és műtéti kezeléseivel foglalkozom. A gyógyításon kívül optikai rehabilitációt is végzek, a Szemészeti Klinika Optikai rehabilitáció szakrendelésének vezetője vagyok. Számos nemzetközi gyógyszervizsgálatban vettem részt vizsgálóként. Tudományos közleményeim jelentek meg hazai és nemzetközi szemészeti folyóiratokban, valamint rendszeresen tartok tudományos és továbbképző előadásokat. A Budai Szemészeti Központban refraktív lézeres beavatkozásokat végzek, ahol Z FEMTO 7D, OptiLASIK 7D, Zero-Touch 7D és PRK 7D kezeléseket alkalmazunk.
Budai Szemészeti Központ | dr. Jaros Katarina szemész
Dr. Jaros Katarina
Szemész szakorvos, FEBO
Rövid bemutatkozás:
2004-ben végeztem a pozsonyi Orvostudomány Egyetemen. Ezt követően Magyarországra költöztem és 2013-ban tettem le a szemészeti szakvizsgát. Továbbképzésemet folytatva 2015-ben Párizsban megszereztem a FEBO fokozatot (Fellow Of European Board Of Ophthalmology), illetve 1 hónapos tanulmányutat töltöttem a müncheni szemészeti klinikán, a szemhéj plasztika és rekonstrukciós sebészeti részlegén. Rendszeresen részt veszek magyarországi és külföldi kongresszusokon. Folyékonyan beszélek magyarul, szlovákul, angolul, társalgási szinten németül és spanyolul.
Dr. Megyesi Mária
szemész szakorvos, egyetemi adjunktus
Rövid bemutatkozás:
Orvosi diplomámat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, Budapesten szereztem 1974-ben. Tanulmányaim befejeztével a Tömő utcai, I.sz. Szemészeti klinikára kerültem klinikai orvosként, ahol egészen 2007-ig, a nyugdíjazásomig dolgoztam. 1979-ben szakvizsgáztam, ezt követően tanársegéd, majd 1991-ben egyetemi adjunktus lettem. A közvetlen klinikai gyógyító munkám során az intézet valamennyi eltérő profilú osztályán, szakambulanciáján dolgoztam, az utolsó évtizedben az általános ambulanciát vezettem, ügyeleti - konziliárusi feladatokat láttam el rendszeresen. Klinikai munkám mellett másik fontos feladatom volt az oktatás. Az V. éves orvostanhallgatók oktatása mellett pályázataik, szakdolgozataik elkészítésében konzulensként működtem. A szemész rezidensek gyakorlati és elméleti képzésén túl, a szakorvosi továbbképzések, háziorvos és fül-orr-gégész rezidensek, gyógyszerészhallgatók részére szervezett tanfolyamok, továbbá nővér és asszisztens továbbképzések gyakori előadója voltam. 2008-2013 között az Oxivit Orvoscsoport tagjaként foglalkozás-egészségügyi, szűrési programokban vettem részt, majd 2013-tól a Budai Szemészeti Központ orvosaként találkozhattak velem.
Dr. Füst Ágnes | Budai Szemészeti Központ szemész szakorvos
Dr. Füst Ágnes
Szemész szakorvos, Egyetemi adjunktus, PhD
Rövid bemutatkozás:
1991-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Egy évig Szegeden, a Szemészeti Klinikán dolgoztam, majd visszaköltöztem Budapestre, és az 1. sz. Szemészeti Klinikán folytattam a szemészet tanulását. 1995-ben tettem le a szemészet szakvizsgát. 1995-ben Innsbruckban, 1996-ban Rotterdamban jártam 3 hónapos tanulmányúton. Letettem az ICO nemzetközi szemészeti alapvizsgát (Basic Science Assessment for Ophthalmologists, 1996), és klinikai szakvizsgát (Clinical Science Assessment for Ophthalmologists, 2001). 2003-ban Ph.D. fokozatot szereztem, disszertációm témái az excimer lézerkezelés szaruhártyára gyakorolt hatása, valamint a refraktív és terápiás kezelésekkel elért eredmények voltak. Jelenleg is a budapesti Szemészeti Klinikán dolgozom adjunktusként. A szaruhártyával illetve szemfelszíni betegségekkel foglalkozó munkacsoportban végzek ambuláns, konziliárusi és műtéti, valamint kutatási tevékenységet. 2006 óta tanulmányi felelősként szervezem az egyetemisták oktatását. 2007 óta a klinikán működő szövetbank vezetője vagyok. 1992 óta vagyok tagja a Magyar Szemorvostársaságnak, 2014-től a vezetőség munkájában is részt veszek. 2006-ban lettem a Magyar Szemorvostársaság Cornea szekciójának tagja, 2013-tól az EuCornea európai corneatársaság, 2010-tól az European Eye Bank Association tagja vagyok. 2011 és 2019 között a Premium Visionben folytattam magánrendelést.
Budai Szemészeti Központ | Dr Toth Emilia
Dr. Tóth Emília
Szemész szakorvos
Rövid bemutatkozás:
A Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem 2006-ban. Az egyetemi időszakot követő rezidens éveimet a DEOEC Szemklinikan töltöttem, ahol széles körű betekintést nyertem a szaruhártya és retina betegségek gyógyításába, a mikrosebészeti műtéttanba, az ocularis melanoma diagnosztikájába és kezelésébe. 2009-től szakgyakorlatos szakorvosjelöltként a nyíregyházi Jósa András Oktatókórházban folytattam képzésemet, ahol már önálló műtéti tevékenységet végeztem (cataracta sebészet, szemhéj korrekciós műtétek). 2012-ben a SZOTE Szemklinikán szemészet szakvizsgát tettem kiválóan megfelelt minősítéssel. 2012-től a Budai Szemészeti Központban tapasztalt munkatársaimmal a refraktív lézersebészet legmodernebb technikai eszközeivel végzünk látásjavító kezeléseket, illetve teljeskörű szemészeti vizsgálatokat, szürkehályog szűrést, glaucoma gondozást, menedzser szemészeti szűréseket.
Dr. Nagy Éva
SZEMÉSZ SZAKORVOS
Rövid bemutatkozás:
A Pécsi Orvostudományi Egyetemen végeztem az általános orvosi karon. Szemészeti rezidens  képzésem az I. számú Szemészeti Klinikán kezdtem Budapesten. Itt 2 évet dolgoztam a klinika minden osztályát végigjárva, betekintve a  szemészet minden részlegébe, a diagnosztikától a mikrosebészeti műtéttanig. A rezidens képzésem után a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház szemészeti osztályán dolgoztam közel 10 évig, ahol konzervatív gyógyító és műtéti tevékenységben egyaránt részt vettem. Főleg szürkehályog műtéteket és szemhéj korrekciós műtéteket végeztem. Szakvizsgámat 2007-ben tettem le Budapesten kiváló minősítéssel. A kórházi munkám után egy privát lézeres szemműtét központ kiépítésén dolgoztam Győrben, ami Szempont Szemészeti Lézerközpont néven működött. Itt 6 évig tulajdonosként és diagnosztikai vezetőként főleg lézeres látásjavítással foglalkoztam. Az excimer lézer, a FEMTO lézer, illetve a refraktív lézersebészet alapjait Kölnben dr. Maus klinikáján tanultam. Közben több külföldi és hazai kongresszuson vettem részt, ahol e terület dinamikus fejlődését követhettem. Társszerzőként  több előadásban, közleményben is részt vettem. A győri Lézerközpont átalakulása után a Trend Optika Csoportban dolgozom, majd Budapestre költözésemmel 2020-tól a Budai Szemészeti Központ munkáját segíthetem. 
Budai Szemészeti Központ | Dr. Barcsay-Veres Amarilla
Dr. Barcsay-Veres Amarilla
szemész szakorvos, egyetemi adjunktus, gyermekszemész, PHD
Rövid bemutatkozás:
Budapesten, a Semmelweis Egyetemen szereztem általános orvosi diplomát summa cum laude minősítéssel. Az egyetemi évek után elméleti kutatóként dolgoztam, doktori fokozatomat immunológia témában védtem. Később még számos elméleti és klinikai kutatásban vettem részt, melyek középpontjában elsősorban a szem védekezőképessége, a szemfelszín gyulladások, a szaruhártya gyógyulási folyamatai és a száraz szem álltak. A Semmelweis Egyetem Szemészeti klinikáján 2001-ben kezdtem klinikusi munkámat. Kezdetben szakorvosjelöltként, majd egyetemi tanársegédként általános szemészettel, szemgyulladásokkal, szemhéjkorrekciós műtétekkel, illetve a retinabetegségek diagnosztikájával és lézeres kezelésével, gyengénlátók rehabilitációjával foglalkoztam. Az orvostanhallgató- és optometrista képzésben is szerepet vállaltam. Több külföldi tanulmányúton vettem részt, többek között Németországban Mainz és Freiburg szemészeti klinikáján, illetve Angliában bővítettem szakmai tapasztalatomat. Rendszeresen publikálok illetve tartok előadást továbbképzéseken, különösképpen száraz szem és szemgyulladások témában. 
Dr. Szalai Irén
Szemész szakorvos, PHD
Rövid bemutatkozás:
A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvosi Karán diplomáztam. 2007-től a Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinikáján dolgozom. Szakképzésem alatt tanulmányi ösztöndíjjal a dublini Royal Victoria Eye and Ear Hospital szemészeti részlegén fejleszthettem tovább tudásomat, ICO I, II. nemzetközi szemészeti vizsgát tettem, GCP (Good Clinical Practice) tanfolyamot végeztem. Szakvizsgámat 2012-ben szereztem. A gyógyításon kívül rendszeresen tartok tudományos és továbbképző előadásokat magyar és angol nyelven, PhD tanulmányaim során a retina finom szerkezetét vizsgálom.
Budai Szemészeti Központ | Dr. Franciska Meszaros
Dr. Mészáros Franciska
SZEMÉSZ SZAKORVOS, FEBO, MRCSI
Rövid bemutatkozás:
Orvosi diplomámat a Marosvásárhelyi Orvostudományi és Gyógyszerészeti Egyetemen, illetve a Semmelweis Egyetemen, Budapesten szereztem. A szemészeti szakképzés ideje alatt a Kaposi Mór Oktató Kórházban (Kaposvár) és a Tömő utcai I.sz. Szemészeti Klinikán (Budapest) dolgoztam. A rezidensképzés kapcsán több külföldi tanulmányúton is részt vettem, többek között Olaszországban, Trieste szemészeti klinikáján. Szemészeti szakvizsgát 2007-ben tettem Budapesten, kiválóan megfelelt minősítéssel. Továbbképzésemet ezt követően Írországban folytattam, ahol kezdetben a Cork University Hospital, majd több mint két éven át a dublini Royal Victoria Eye and Ear Hospital szemészeti részlegein fejleszthettem tovább klinikai és műtéti tudásomat. Dublinban 2011-ben megszereztem az ír szemészeti szakvizsgával a MRCSI (Member of the Royal College of Surgeons in Ireland) fokozatot, illetve ugyanebben az évben Párizsban az európai szemészeti szakvizsgával a FEBO (Fellow of the European Board of Ophthalmology) fokozatot. Egy két éves glaucoma fellowship keretén belül 2015-ben Angliában kezdtem dolgozni, ahol a warringtoni kórház szemészeti részlegén a zöldhályogos betegek klinikai ellátásában, illetve a glaukóma lézeres és műtéti kezelési lehetőségeiben szereztem értékes gyakorlati tapasztalatokat, a MIGS-t (Minimally Invasive Glaucoma Surgery) is beleértve.
Budai Szemészeti Központ | Dr. Kiss Emília szemész szakorvos
Dr. Kiss Emília
szemész szakorvos
Rövid bemutatkozás:
Általános orvosi diplomámat 2013-ban a budapesti Semmelweis Egyetemen szereztem meg. Egyetemi időszakom alatt 10 hónapot Jellinek Harry ösztöndíjnak köszönhetően a Heidelbergi IVCRC (international vision research center) csoportban kutatómunkát végeztem. 2013-tól a tatabányai Szent Borbála Kórház szemészeti osztályán kezdtem meg rezidens képzésemet, majd 2016 óta a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ szemészeti osztályán folytattam munkámat, ahol jelenleg is dolgozom. Szemészeti szakvizsgát 2018-ban tettem.
Budai Szemészeti Központ | Dr. Lendvai Zsanett
Dr. Lendvai Zsanett
SZEMÉSZ SZAKORVOS
Rövid bemutatkozás:
2007-ben szereztem általános orvosi diplomát a Szegedi Tudományegyetemen, majd még abban az évben központi gyakornok lettem a Semmelweis Egyetemen, ahol a Szemészeti Klinikán kezdtem el dolgozni. 2012-ben szemész szakorvosi képesítést szereztem. Már a rezidensképzés ideje alatt is a szem elülső szegmentumával foglalkoztam legfőképp, a szaruhártya csoportban tevékenykedtem, az amnionhártya preparálások lelkes résztvevője, majd aztán évekig megszervezője voltam, illetve a szaruhártya átültetésre váró betegek behívása, műtétük megszervezése is az én feladatom volt. Részt vettem száraz szemű betegekkel kapcsolatos tanulmányban is. Emellett 2011 óta tagja vagyok a Szemhéj Csoportnak.
Budai Szemészeti Központ | Dr. Nagy Angéla
Dr. Nagy Angéla
SZEMÉSZ SZAKORVOS
Rövid bemutatkozás:
A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem orvosi diplomámat 2012-ben. Egyetemi éveim alatt érdeklődésem a szemészeti refraktív műtéti lehetőségek felé irányult, szakdolgozatomat speciális többfókuszú műlencsékről írtam. Szemészeti szakképzésemet a Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinikáján töltöttem, széleskörű klinikai tapasztalatot a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Szemészeti osztályán szereztem, ahol jelenleg is dolgozom. Szemészeti szakvizsgámat 2017-ben szereztem a Pécsi Tudományegyetemen.
lézeres szemműtét vélemény kép nélkül
Dr. Pék Anita
SZEMÉSZ SZAKORVOS
Rövid bemutatkozás:
A budapesti Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán diplomáztam 2012-ben. Szakképzésemet a győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházban és a Mária utcai Szemészeti Klinikán töltöttem. 2017-ben szemészeti szakvizsgát tettem kiváló minősítéssel, ugyanebben az évben nemzetközi vizsgát is szereztem „Optika és refrakció” témában (ICO, The Optics and Refraction Examination in Ophthalmology). A szemészeti betegellátás mellett 2015 óta végzek szürkehályog és szemhéj műtéteket. Rendszeresen részt veszek és előadok itthoni és nemzetközi konferenciákon. 2018-ban a szingapúri Nemzeti Szemészeti Központban (Singapore National Eye Center) töltöttem 3 hónapot ösztöndíjasként. 2019-ben neuro-ophthalmológiai licenc vizsgát szereztem.
lézeres szemműtét vélemény kép nélkül
Dr. Cserháti Zoltán
Rövid bemutatkozás:
A Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán diplomáztam 2015-ben. Az egyetemet követően a Soproni Erzsébet Oktató Kórház Szemészeti Osztályán dolgoztam néhány évet, miközben a szakképzésemet a Semmelweis Egyetem Szemklinikáján végeztem. 2017 júliusa óta a Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet Szemészeti Osztályán dolgozom, ahol az ambuláns és osztályos betegek vizsgálata és ellátása mellett szürkehályog és ún. szemészeti kisműtéteket is végzek. Munkám során a szemészeti megbetegedések széles skálájával találkozom. Részt veszek a Retina Ambulancia munkájában, ahol a retina betegségeinek gyógyszeres és szemfenéki lézerkezelését is alkalmazom. Mindamellett a VII. kerületi és a Dunakeszi Szakorvosi Rendelőintézet Szemészeti Szakrendelésén is rendelek. 2020-ban szakvizsgáztam a Semmelweis Egyetem Szemklinikáján kiválóan megfelelt minősítéssel.
lézeres szemműtét vélemény kép nélkül
Dr. Bíró Bettina
SZEMÉSZ SZAKORVOS
Rövid bemutatkozás:
2014-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. Rezidens éveim első felét a székesfehérvári Szent György Egyetemi Oktató Kórházban töltöttem, emellett több budapesti kórház szemészeti osztályán is betekintést nyerhettem a szakma fortélyaiba. A szakorvosjelölti időszakom legnagyobb részét a Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinikán töltöttem. 2016-tól a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházban dolgoztam, ahol lehetőségem nyílt többek között szürkehályog műtét és szemhéj sebészet elsajátítására is. Számos hazai és több külföldi továbbképzésen gyarapítottam tudásomat. Szakvizsgámat 2019-ben szereztem.
lézeres szemműtét vélemény kép nélkül
Dr. Török Mátyás
SZEMÉSZ SZAKORVOS
Rövid bemutatkozás:
2015-ben végeztem a budapesti Semmelweis Egyetem, Általános Orvostudományi Karán. Az egyetem harmadévétől kezdve klinikai munka miatt már jelen voltam a Semmelweis Egyetem Mária utcai Szemészeti Klinikáján, majd az ötöd és hatod évben ügyeleti asszisztensként is dolgoztam ott. Rezidensi és szakorvosi képzésemet a Péterfy Kórház szemészeti osztályán és a Mária utcai Szemészeti Klinikán töltöttem, ahol lehetőségem nyílt a szürkehályog műtét elsajátítására és széleskörű klinikai tapasztalat megszerzésére. Szakmai tudásomat konferenciákon és továbbképzéseken igyekszem tovább gyarapítani. Szakvizsgámat 2020-ban szereztem.
lézeres szemműtét vélemény kép nélkül
Dr. Lukács Regina
Szemész szakorvos
Rövid bemutatkozás:
A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem 2010-ben. A Fejér Megyei Szent György Kórház Szemészeti Osztályán kezdtem el dolgozni, a rezidensi évek egy részét Budapesten, a Szemészeti Klinikán töltöttem. 2013-ban nemzetközi vizsgát tettem ,,Alapismeretek a szemészetben”, valamint ,,Optika és refrakció” témakörben (ICO Exam: International Basic Science Examination, International Optics and Refraction Examination). 2015-ben tettem szemészeti szakvizsgát kiváló minősítéssel. 2015-től 2021-ig a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Szemészeti Osztályán dolgoztam, ahol tapasztalatot szereztem a szürkehályog és szemhéj műtétek elvégzésben is a mindennapi szemészeti betegellátás mellett. Hazai tudományos folyóiratok több közleményének vagyok első szerzője a macula betegségei témakörben.
Budai Szemészeti Központ | Dr. Volek Éva
Dr. Volek Éva
SZEMÉSZ SZAKORVOS
Rövid bemutatkozás:
Budapesten, a Semmelweis Egyetemen szereztem általános orvosi diplomámat 2011-ben. A szemészeti szakképzés ideje alatt a Szent Lázár Megyei Kórházban (Salgótarján) és a Tömő utcai I. sz. Szemészeti Klinikán, majd a budapesti mária utcai Szemészeti Klinikán dolgoztam. A rezidensképzésem alatt tanulmányi ösztöndíjjal néhány hónapot külföldön töltöttem, 2013-ban Freiburgban (Albert-Ludwigs Universität, Augenklinik), 2016-ban Galwayban (University Hospital Galway, Eye Clinic). 2016-ban kiválóan megfelelt minősítéssel szemészet szakvizsgát tettem, majd 2017-től a Péterfy Kórház-Rendelőintézet és Manninger Jenő Országos Traumatológiai Intézetben dolgozom. 2019-ben sikeres neuro-opthalmológia licencvizsgát tettem. Rendszeresen publikálok, illetve tartok előadást kongresszusokon.
Mátyás Dóra
LÁTSZERÉSZ, DIPLOMÁS Optometrista
Rövid bemutatkozás:
Családi indíttatásra fordultam a látásvizsgálat, szemészet irányába, majd 2010-ben kiváló minősítéssel végeztem el a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus szakát, Optometria szakirányon. A képzést követően látszerészként, majd optometristaként dolgoztam és szereztem magabiztos gyakorlati tudást is. Elméleti ismereteimet folyamatosan bővítem szakmai továbbképzéseken – érdeklődöm az alternatív gyógyászat és a legújabb szemvizsgálati módszerek iránt, így pácienseink számára a legkorszerűbb ismeretek birtokában teljeskörű tájékoztatást nyújtok.
Budai Szemészeti Központ | Papp Brigitta
Papp Brigitta
Diplomás optometrista
Rövid bemutatkozás:
Tanulmányaim alatt egy ózdi optikában, családi barátunktól kaptam információt a szakmáról, ő érttette és szerettette meg velem ezt a szakirányt.  2017-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitika szakán, optometrista szakirányon. Szakdolgozatomat a könny és a könnyszervek jelentőségéről és a műkönnyekről írtam az optometrista hivatás tükrében, mely bekerült a legjobb dolgozatok közé, és kutatásaimat prezentálhattam a Magyar Optikus Ipartestület Szakmai Délutánján. Angol és német középfokú nyelvvizsgával rendelkezem. A szemészet mellett érdekel az orvostudomány és a pszichológia.       A kötelező szakmai gyakorlat mellett másfél évig egy budapesti optikában dolgoztam, szemész főorvos és optometrista mellett, így mélyebb tudásra és gyakorlatra tehettem szert. 
Budai Szemészeti Központ | Csordás Barbara 3
Csordás Barbara
DIPLOMÁS OPTOMETRISTA
Rövid bemutatkozás:
2018-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitika szakán, optometrista szakirányon. Számomra már az egyetemi tanulmányaim során beigazolódott, hogy a legjobb pályát választottam, hiszen nagyon szeretek emberekkel foglalkozni. Az egyetemi éveim alatt optikában dolgoztam, ahol alkalmam nyílt elsajátítani a szakma alapjait; a képzés végeztével azonban úgy gondoltam, hogy szeretném kibővíteni a már megszerzett tudásomat, így kerültem a Budai Szemészeti Központba. 
Budai Szemészeti Központ | Friem Dávid
Friem Dávid
diplomás optometrista
Rövid bemutatkozás:
Optometristaként végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán 2020-ban. Az elméleti ismeretek mellett fontosnak tartottam a gyakorlati tudás elsajátítását is, így már a képzésem alatt csatlakoztam a Budai Szemészeti Központ csapatához. Mindennapi munkám során lehetőségem nyílik folyamatos szakmai fejlődésre. Felsőfokú angol nyelvvizsgával rendelkezem.
Budai Szemészeti Központ | Jancsek Zsófi
Jancsek Zsófia
OPTOMETRISTA HALLGATÓ
Rövid bemutatkozás:
Másodéves optometrista szakos hallgató vagyok a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. A szakma utáni érdeklődésem gyermekkoromban kezdődött, amikor az első szemüvegemet kaptam. Továbbtanulás előtt biztos voltam abban, hogy olyan szakmát szeretnék választani, ahol emberekkel foglalkozhatok és segíthetek az életminőség javításban. Örömmel tölt el, hogy az iskola által nyújtott elméleti tudnivalók mellé a gyakorlati tudást egy remek csapat tagjaként sajátíthatom el a Budai Szemészeti Központban. 
Budai Szemészeti Központ | Benedeczki Sándor
Benedeczki Sándor
Látszerész, Optometrista hallgató
Rövid bemutatkozás:
Általános iskolai tanulmányaimat Pakson, gimnáziumi tanulmányaimat Dunaföldváron folytattam. Látszerész végzettségemet 2011-ben szereztem, azóta volt szerencsén több kisebb, nagyobb optikai cégnél munkát vállalni. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karának harmadéves optometrista hallgatója vagyok. Örömömre szolgál, hogy ismereteimet a Budai Szemészeti Központ orvosainak és optometristáinak a segítségével gyarapíthatom.
lézeres szemműtét vélemény kép nélkül
Unger Adrienn
LÁTSZERÉSZ, OPTOMETRISTA HALLGATÓ
Rövid bemutatkozás:
A látás "hogyanja" gimnazista korom óta érdekel, az egészségügy pedig kiskorom óta vonz. Ennek tökéletes kombinációja az optometria, amit jelenleg a Semmelweis Egyetem optrometria szakán tanulok harmadévesként. 2018-ban látszerész végzettséget szereztem. Több, mint 4 éve dolgozom szemészeti területem és ezalatt minden részébe bepillanthattam. A Budapest Retina Intézetben 2,5 évig dolgoztam, itt tanultam meg a szemészeti szakma alapköveit. A Budai Szemészeti Központban tovább gyarapítom tudásomat az általános szemészet és a látásjavítás területén.
Budai Szemészeti Központ | Kékes Lili optometrista
Kékes Liliána
OPTOMETRISTA HALLGATÓ, ÜGYFÉLSZOLGÁLATOS MUNKATÁRS
Rövid bemutatkozás:
Recepciós, valamint ügyfélszolgálatos munkatársként dolgozom a Budai Szemészeti Központban. A munkám során rengeteg élménnyel gazdagodhatok. Nap, mint nap látom a Pácienseink arcán az örömöt és az elégedettséget, valamint a megkönnyebbülést, amikor hosszú évekig tartó szemüvegviselés után megszabadulnak a szemüvegtől. Célom, hogy fejlesszem magam a szakmában, és egyre több kérdésben tudjak segítséget nyújtani. Ezen célom megvalósítása érdekében szeptemberben megkezdtem tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán , ahol Optometria Szakon tanulok. Az egyetemen szerzett tudásomat tökéletesen tudom kamatoztatni a Budai Szemészeti Központban.
Budai Szemészeti Központ | Ugronczy Luca
Ugronicz Luca
ügyfélszolgálatos munkatárs
Rövid bemutatkozás:
Recepciós, valamint ügyfélszolgálatos munkatársként dolgozom a Budai Szemészeti Központban. Főleg a recepciós pultnál találkozhatnak velem. Örömmel segítek minden kérdésben és tanulok nap mint nap új dolgokat a szemészettel kapcsolatban. Minden itt töltött napomon örömmel tölt el, mikor láthatom a páciensek arcán a boldogságot, lézeres műtéteink, valamint a további beavatkozások/vizsgálatok után. Igyekszem mindenben segítségükre állni, hiszen legfontosabb számunkra az Önök elégedettsége, gyógyulása. Hatalmas hálával tartozom szemészetünk vezetőinek, hogy részese lehet e remek csapatnak.
Budai Szemészeti Központ | Devecsai Fanni
Devecsai Fanni
ÜGYFÉLSZOLGÁLATOS MUNKATÁRS
Rövid bemutatkozás:
Recepciós illetve telefonos munkakörben dolgozom jelenleg a Budai Szemészeti Központban. Évek óta foglalkozom emberekkel, korábbi munkáimban is fontos része volt ez feladataimnak. Szeretném, ha pácienseink nyugodt környezetben biztonságban éreznék magukat, majd elégedettséggel az arcukon távoznának.
Budai Szemészeti Központ | Tóth Anikó
Tóth Anikó
ÜGYFÉLSZOLGÁLATOS MUNKATÁRS
Rövid bemutatkozás:
A Budai Szemészeti Központban recepciós és telefonos ügyfélszolgálati tevékenységem során találkozhatnak velem. Életemben mindig is emberekkel foglalkoztam, ami számomra kihívás és érdekesebb feladat is egyben. Sok örömöt, sikerélményt élek meg munkám során, amikor elégedett arcokat látok távozni a klinikáról. Egészségügyi végzettségem révén fontos számomra a szakma közelsége, ahol empátiás képességem nap, mint nap kamatoztathatom. Igyekszem értékes része lenni a csapatnak, új ismeretekkel gazdagodni, azt tovább adni és minél megfelelőbben tájékoztatni a hozzánk fordulókat. Úgy gondolom, itt egy nagy családként dolgozunk együtt, minden egyes Páciensért, várjuk Önt is szeretettel!
Budai Szemészeti Központ | Stewart Emese
Stewart Emese
ÜGYFÉLSZOLGÁLATOS MUNKATÁRS
Rövid bemutatkozás:
Mint ügyfélszolgálati asszisztens, nap mint nap sok új emberrel, pácienssel találkozom a Budai Szemészeti Központban. A legfontosabb számomra, hogy ők mind úgy érezzék, hogy figyelmemet maximálisan rájuk fordítom. Célom, hogy jókedvűen távozzanak és bizalommal keressék fel újra a szemészetet. A páciensek mellett, a napi ügyeket is szívesen intézem, segítve ezzel az orvosok munkáját. Úgy gondolom, hogy az ehhez hasonló apróságokban is rejlik látásjavító központunk sikeressége.
lézeres szemműtét vélemény kép nélkül
Nánási Lilla
Ügyfélszolgálati munkatárs
Rövid bemutatkozás:
A leendő és visszatérő páciensek a Budai Szemészeti Központ recepcióján találkozhatnak velem. Korábbi munkáim során is mindig emberekkel foglalkoztam, így ez a munkakör különösen közel áll hozzám. Fontosnak tartom, hogy a recepción dolgozók magatartása, kommunikációja megnyugtatóan hasson a páciensekre, akik különböző szemészeti problámákkal érkeznek hozzánk. Egy kedves, együttérző szó a műtét előtt állókat is mindig megnyugtatja. Jó érzés, amikor látom, hogy munkámmal, jelenlétemmel segíthetek oldani a bennük levő feszülséget, boldoggá tesz, mikor a beavatkozások után felszabadult mosollyal távoznak. Örömmel tölt el ha az érdeklődőknak segíteni tudok, felmerülő kérdéseiket legjobb tudásom szerint válaszolom meg, ami az itt eltöltött idő alatt folyamatosan bővül, hisz minden nap tanulok valami újat én is. Az, hogy nap, mint nap új infromációkkal gazdagodom, még motiváltabbá tesz. Ilyen segítőkész és profi csapatban öröm dolgozni. Várjuk Önt is szeretettel!
Budai Szemészeti Központ | Baranyi Andrea
Baranyi Andrea
Ügyfélszolgálatos munkatárs
Rövid bemutatkozás:
A Budai Szemészeti Központ munkatársaként nap, mint nap foglalkozom leendő és már meglévő pácienseinkkel személyesen és telefonon keresztül egyaránt. Örömmel végzem a munkám és kifejezetten szeretem benne azt, hogy emberekkel foglalkozhatok, segíthetem őket kérdéseinek megválaszolásában, esetlegesen felmerülő nehézségek, problémák megoldásában. A legjobb az egészben, hogy minden nap újabb dolgokat tanulok meg egy olyan területről, amely igazán érdekel, így tényleg mondhatni, hogy számomra tetsző és izgalmas munkát végezhetek. Egyre jobban érdekel minden információ, ami a szemhez és főként a lézeres látásjavító kezelésekhez tartozik. Nem véletlen vetem alá magam én is személyesen a legmodernebb Femto kezelésnek. A műtét után személyes tapasztalataimat hitelesen adhatom át minden kedves érdeklődő páciensünknek!

Foglaljon időpontot

Kérjen időpontot online! Írja meg nekünk, hogy milyen problémára szeretne megoldást, kollégáink a megfelelő szemész szakorvoshoz adnak időpontot Önnek!

Kedvezmények a Budai Szemészeti Központban!

Nézze meg, hogy melyek az aktuális kedvezmények a Budapesten csak nálunk elérhető Z FEMTO 7Dplus szemműtétre! Az eljárás során

  • a Ziemer LDV Z8 stabil, egyedi, peremes lebenyt készít rendkívül alacsony energiával, így nem károsítja a környező szöveteket,
  • a SCHWIND SIRIUS, 37 000 ponton mérő hullámfront és topográfiás mérőeszköz személyre szabottan méri,
  • a SCHWIND AMARIS 1050RS dioptria korrigáló lézer 7 dimenziós szemkövető rendszere pedig egyénre szabva kezeli a szem fénytörési hibáit!
Videóklinika
Orvosaink 1 percben válaszolnak szemészeti kérdésekre.
Melyik kezelést válasszam?
Egyértelmű összehasonlítás, hogy Önnek is érthető legyen
Páciensek történetei
Ők már lézerszeműek! Ismerje meg tapasztalataikat!
Nézzen szét klinikánkon
Járjon körbe még mielőtt ide jönne. Modern, letisztult környezet az Ön kényelméért!