Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Alkalmas vagyok?
Kitöltöm a tesztet!
Lézeres szemműtét - PRK - Femto - Zero-Touch - OptiLasik Lézeres szemműtétek

Lézeres szemműtét lépésről lépésre

Miért döntsek a lézeres szemműtét mellett?

A lézerszeműek szerint nem ez a megfelelő kérdés, hanem az, hogy Mi szól ellene? Pácienseink 98%-a úgy nyilatkozott, hogy kevesebbet kellett volna gondolkozni a lézeres szemműtéten és már “régen meg kellett volna csináltatni”.

A legfontosabb érvek a lézeres szemműtét mellett

 • életreszóló megoldás
 • orvosi garancia, biztonság
 • azonnali látásjavulás
 • a lézeres látásjavítás nem fáj, gyors gyógyulási idő
 • a szemműtét ára pár éven belül megtérül

Nézze meg azok véleményét, akik már eldobták szemüvegüket!

Lézeres látásjavító szemműtét - melyik lézeres szemműtétet válasszam

Foglaljon időpontot

Kérjen időpontot online! Írja meg nekünk, hogy milyen problémára szeretne megoldást, kollégáink a megfelelő szemész szakorvoshoz adnak időpontot Önnek!

Látásjavítás életkor szerint

Szemünk korának és állapotának megfelelően eltérő látásjavító megoldás javasolt. Kiváló látásélmény, tapasztalt sebészek, világszínvonalú műszerek, modern műtők.

Tovább olvasok

Alkalmas vagyok a műtétre?

A lézeres szemműtét folyamata során az első lépés kideríti, vajon alkalmas-e a Budai Szemészeti Központban elérhető lézeres látásjavító eljárások valamelyikére! LÉZERSZEM ONLINE ALKALMASSÁGI TESZT! Töltse ki online kérdőívünket, hogy megtudja érdemes-e eljönnie a fájdalommentes alkalmassági vizsgálatra!Az alapvető alkalmassági feltételek:

 • dioptriája -12 és +4 között van
 • elmúlt 18 éves
 • látása nem változott az elmúlt 1 évben
 • szeretné eldobni a szemüvegét örökre

A további feltételekről, az alkalmassági vizsgálat menetéről olvasson itt bővebben:

Nézze meg, hogy mire számíthat az alkalmassági vizsgálaton!

Melyik kezelést válasszam?

1 műtő 4 lézerkezelés. A Budai Szemészeti Központban a Magyarországon elérhető lézerkezelések minden típusa megtalálható. A világszínvonalú 2 lézeres Z FEMTO 7D kezelés, a megbízható OptiLASIK 7D kezelés, az érintésmentes Zero-Touch 7D és a hagyományos PRK 7D lézerkezelés is.

Válassza azt a kezelést, ami Ön igényeinek a legjobban megfelel. Ne vesszen el a rengeteg kifejezésben, elnevezésben és márkanévben. A lézeres látásjavító kezelések jól csoportosíthatóak és objektíven összehasonlíthatóak! Tudjon meg többet! Lézerkezelések összehasonlítása.

Z FEMTO 7D kezelés

 • Világszínvonalú lézeres látásjavítás: Modern, svájci és német, 2 lézeres technológia. Fájdalom és érintésmentes kezelés.
 • Kinek ajánljuk? Ajánljuk mindazoknak, akik a tökéletességre törekszenek, akiknek a gyorsaság és az innováció a legfontosabb. Akik a csúcstechnológiában, a maximalitásokban bíznak. Az extrém magas dioptriával vagy vékony dioptriával rendelkezőknek is megoldást nyújthat.
 • Z 7D kezelésről bővebben

OPTILASIK 7D KEZELÉS

 • A LASIK lézeres kezelések megbízható, kipróbált és jól bejáratott technológiája. A kezelés fájdalommentes, gyors, és a gyógyulási idő mindössze pár nap.
 • Kinek ajánljuk? Ajánljuk mindazoknak, akik bíznak a bevált módszerekben, akik kompromisszumok nélküli kezelést szeretnének.
 • OptiLASIK 7D kezelésről bővebben

Zero-Touch 7D kezelés

 • A Zero-Touch 7D kezelés a világszínvonalú érintésmentes/no-touch kezelés.
 • Ajánljuk mindazoknak akik elképzelhetetlennek érzik, hogy bárki, bármilyen eszközzel a szemükhöz nyúljon. Azoknak, akik szívesen ötvöznék a hagyományos felszíni kezelés előnyeit a világszínvonalú 7 dimenziós szemkövető technológiával.
 • A Zero-Touch 7D kezelés megoldást nyújthat olyanoknak, akiknek a lebenyes (LASIK) kezelések nem (pl. vékony szaruhártya esetén) és azoknak is, akik elutasítják a lebenyes eljárásokat, de kevesebb kellemetlenséggel járó regenerálódást szeretnének, mint ami a régebbi felszíni kezelések után várható.
 • A Zero-Touch 7D esetében a gyógyulási folyamat több kellemetlenséggel jár, de a hosszú távú eredmények ugyanolyan jók, mint a többi kezelés esetében.
 • Zero-Touch 7D kezelésről bővebben

PRK 7D kezelés

 • A PRK 7D kezelés, a gazdaságos lézerkezelés, több évtizetes tapasztalattal.
 • Ajánljuk mindazoknak, akik a hagyományos kezeléseket részesítik előnyben.
 • Akiknek nem a gyorsaság és kényelem az elsődleges, hanem a kezelés eredményének évtizedes bizonyítottsága.
 • A PRK 7D esetében a gyógyulási folyamat több kellemetlenséggel jár, de a hosszú távú eredmények ugyanolyan jók, mint a többi kezelés esetében.
 • A PRK 7D kezelés megoldást nyújthat olyanoknak, akiknek a LASIK kezelések nem, pl. vékony szaruhártya esetén.
 • PRK 7D kezelésről bővebben

Aktívan vagy hobbiszerűen sportolsz?

A lézeres látásjavítás új dimenziót nyit a sportolók életében. Összeszedtük mit érdemes tudni a lézeres szemműtétről a sport vonatkozásában, ez is segít eldönteni, melyik kezelés lehet számodra a megfelelő!

A műtét napja

Munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető legkényelmesebbé tegyék Ön számára a lézeres szemműtét napját. A lézeres kezelés napja lesz szemének új születésnapja!

Mi a legfontosabb, amit tudnia kell a lézeres szemműtét napjáról?

 • A műtét alatt nem fog érezni semmit, a lézeres kezelés nem fáj
 • A lézeres szemműtét után saját lábán távozhat a Budai Szemészeti Központból
 • Nem kötjük le a szemét! A műtét után azonnal jól fog látni

Legyen tisztában azzal, mire számíthat a műtét napján! Olvassa el részletesen!

Mit csinálhat, mit nem csinálhat a műtét után? Tudja meg tájékoztatónkból!

Élet a műtét után

Megváltozik az élete!

El tudja képzelni, hogy reggel, amikor felkel, nem az az első mozdulata, hogy megkeresi a szemüvegét? Vágyik rá, hogy a hátsó sorból is lássa a színházi előadást vagy a feliratot a mozifilmen? Szeretné, ha nem kellene a szemüveg párásodásával küzdenie? Jó lenne szabadon sportolni – anélkül, hogy a szemüvegére figyelni kellene? Száraz a szeme a kontakt lencsétől?

Ezek azok az indokok, amiket leggyakrabban mondanak pácienseink, miért is vállalták a műtétet. A legtöbben el sem tudják képzelni azt a szabadságot és lehetőséget, amit az éleslátás élménye ad számukra.

Minden páciensünk magabiztosan állítja, hogy megváltozott az élete a lézeres látásjavító műtét óta. De mégis pontosan mire számíthat? Olvasson a gyógyulási folyamatról bővebben!

5 év újra kezelési garanciaA Budai Szemészeti Központ Magyarországon először 5 év újrakezelési garanciát vállal a lézeres látásjavítás eredményére! Bízza magát ránk, bízzon az orvosi garanciában!

Hogyan használjuk a szemcseppet, műkönnyet a műtét után?

A lézeres szemműtét után elengedhetetlen a szemcsepp használata a lehetséges fertőzés illetve gyulladás megelőzésében és a megfelelő regeneráció érdekében. Sokan tartanak a szemcsepp használatától pedig egyáltalán nem bonyolult, a legfontosabb, hogy mindig tiszta kézzel nyúljunk a szemünkhöz, ha cseppentünk.

Korlátozza-e a lézeres látásjavítás a pácienseket bármiben fél évvel a műtét után?

Nem. Sokan azért is tartanak a lézeres kezelésektől mert attól félnek, hogy később korlátozni fogja őket a szokásos tevékenységeik során. Azonban jó tudni, hogy a szaruhártya ugyanolyan erős és stabil marad, mint a beavatkozás előtt. Vagyis bármilyen fizikai aktivitást és terhelést, amit a műtét előtt végzett a páciens, azt a műtét után is képes lesz ugyanolyan aktivitással és erővel elvégezni.

Az Ön véleménye - referenciák

Túl van a műtéten? Már lézerszemű?

Számunkra nincs fontosabb, mint a páciensek véleménye, az Önök tapasztalata, ezért szeretnénk megkérni arra, véleményével segítse látásjavító központunkat, illetve azon pácienseket, akik még hezitálnak, hogy melyik szemészetet, orvost válasszák. Minket motivál a fejlődésben, a többi szemészetet keresőnek pedig segítséget nyújt abban, hogy megtalálják a nekik való kezelést, látásjavitó intézményt. Mesélje el a saját történetét! Nézze meg azok véleményét, akik már lézerszeműek!

Kedvezmények a Budai Szemészeti Központban!

Nézze meg, hogy melyek az aktuális kedvezmények a Budapesten csak nálunk elérhető Z FEMTO 7D szemműtétre!

Az eljárás során

 • a Ziemer LDV Z8 stabil, egyedi, peremes lebenyt készít rendkívül alacsony energiával, így nem károsítja a környező szöveteket,
 • a SCHWIND SIRIUS, 37 000 ponton mérő hullámfront és topográfiás mérőeszköz személyre szabottan méri,
 • a SCHWIND AMARIS 1050RS dioptria korrigáló lézer 7 dimenziós szemkövető rendszere pedig egyénre szabva kezeli a szem fénytörési hibáit!

Friss híreink
Látásvizsgálat - szemvizsgálat - lézeres szemműtét - szembetegség

Látásvizsgálat vagy szemvizsgálat, mi a különbség?

Tovább
retinoblastoma - szem daganat - retina - daganat - retina betegség - szembetegség

Súlyos látásromlást okozó gyermekszemészeti betegségek szűrése

Tovább
Lehet-e katona vagy rendőr, akinek lézeres szemműtétje volt?

Lehet-e katona, rendőr, akinek rossz a szeme vagy lézeres szemműtétje volt?

Tovább
A Budai Szemészeti Központ Betegbarát Szolgáltató lett 2023-ban

2023-ban Betegbarát Szolgáltató lettünk!

Tovább