Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!

Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!

Lézeres szemműtét
alkalmassági vizsgálat
és kontroll Debrecenben

Lézeres szemműtét
csúcstechnológiával
Budapesten

Lézeres szemműtét
alkalmassági vizsgálat és kontroll Debrecenben

Lézeres szemműtét
csúcstechnológiával
Budapesten

Lézeres szemműtét vizsgálatok Debrecenben a Párizsi Udvarban

Miért a Budai Szemészeti Központot válassza lézeres szemműtétre?

  • A legmodernebb, legbiztonságosabb lézeres látásjavító lézerekkel dolgozunk: lebenykészítésre a svájci Ziemer LDV Z8 femto lézert használjuk, a dioptriák eltüntetéséhez pedig a német SCHWIND AMARIS 1050RS 7D excimer lézert alkalmazzuk
  • A lézeres szemműtét alkalmassági vizsgálatot és az összes kontroll vizsgálatot Debrecenben csináltathatja és csak a műtét napján kell Budapestre utaznia.
  • A kezelés tervezett eredményére Magyarországon elsőként 5 év újrakezelési garanciát adunk minden lézeres szemműtét mellé!

ALKALMAS VAGYOK?

A Z FEMTO 7D lézeres szemműtét megszabadítja távoli szemüvegétől azonnal, fájdalom és érintésmentesen.

Ha távolra nem lát jól, dioptriája -12 és +4 között van, akkor töltse ki az online alkalmassági tesztet! Tudja meg, hogy érdemes-e eljönnie a lézerszem alkalmassági vizsgálatra (Vizsgálati helyek: Budapest, Debrecen)! Személyre szabott választ kap a megadott adatai alapján 24 órán belül.

Töltse ki online, kényelmesen, 3 perc alatt!

Budai Szemészet Központ

Nyitvatartás

Felhívjuk kedves pácienseink figyelmét, hogy a szemészeti szakrendelés minden esetben telefonos időpontegyeztetés alapján történik. Sürgősségi ellátást nem biztosítunk, ezért sürgős esetben se jöjjön a rendelőbe telefonos egyeztetés nélkül. Csak akkor tudjuk soron kívül fogadni, ha van szabad hely a rendelésben. A szabad helyekről telefonon tud érdeklődni ügyfélszolgálatunkon: +36-1-240-6334. Ha minden ügyintéző foglalt és üzenetrögzítő kapcsol, akkor nyitvatartási időben egy órán belül visszahívjuk. Amennyiben ezt nem tudja megvárni, vagy nem tudunk az adott napra időpontot adni, forduljon a Semmelweis Szemészeti Klinikához.


Frissen műtött pácienseink számára természeten külön telefonvonalat, ügyeletet biztosítunk, melynek elérhetőségeit a műtét napján adjuk meg!

Megközelítés

Megközelítés autóval

A Tartsay Vilmos utca a Kis János altábornagy utca felől egyirányú. Amennyiben a Tartsay Vilmos utcában szeretne parkolni, kérjük, hogy figyeljen rá, hogy fizetős övezetben van. A másik lehetőség a MOM Park bevásárlóközpont mélygarázsa, amelytől mindössze 2 percre van a Szemészet gyalog. A MOM Park bevásárlóközpontot hátul, a Paulaner Étterem felé hagyja el, és forduljon jobbra és sétáljon a Lisszabon sétányon egészen a Tartsay Vilmos keresztutcáig. A Budai Szemészeti Központ a bal oldalon található a sarkon (Parkoló kódja: 3123).

Megközelítés tömegközlekedéssel

Szemészetünk központi helyen való elhelyezkedése révén, tömegközlekedéssel is egyszerűen megközelíthet bennünket. 61-es, 17-es villamossal, 139-es, 212-es busszal közlekedve a Csörsz utcai megállóhelynél kell leszállnia. A Tartsay Vilmos utca az Alkotás utca keresztutcája, a MOM Park bevásárló központtól a Déli pályaudvar irányába. A megállóktól mindössze 3-4 perc sétára található a látásjavitó központ.

Megközelítés vidékről érkezők számára

A látájavitó intézményünk a Déli pályaudvar közelében fekszik így vonattal érkező pácienseink is könnyedén meg tudnak közelíteni bennünket. A déli pályaudvartól 61-es, 17-es villamossal közlekedve a Csörsz utca megállóhelynél kell leszállnia. A Tartsay Vilmos utca az Alkotás utca keresztutcája, a MOM Park bevásárló központtól a Déli pályaudvar irányába. A megállóktól mindössze 3-4 perc sétára található a látásjavitó központ.

Budai Szemészet Központ debreceni rendelő

Nyitvatartás

Parkolás

Parkolni a Párizsi Udvar teremgarázsában, a Fórumban és a Debrecen Plázában vagy a környékbeli utcákban lehet. A parkolás mindenhol fizetős.
Felhívjuk kedves pácienseink figyelmét, hogy a szemészeti szakrendelés minden esetben telefonos időpontegyeztetés alapján történik. Sürgősségi ellátást nem biztosítunk, ezért sürgős esetben se jöjjön a rendelőbe telefonos egyeztetés nélkül. Csak akkor tudjuk soron kívül fogadni, ha van szabad hely a rendelésben. A szabad helyekről telefonon tud érdeklődni ügyfélszolgálatunkon: +36-1-240-6334. Ha minden ügyintéző foglalt és üzenetrögzítő kapcsol, akkor nyitvatartási időben egy órán belül visszahívjuk. Amennyiben ezt nem tudja megvárni, vagy nem tudunk az adott napra időpontot adni, forduljon a Debreceni Szemészeti Klinikához.


Frissen műtött pácienseink számára természeten külön telefonvonalat, ügyeletet biztosítunk, melynek elérhetőségeit a műtét napján adjuk meg!

Lézerkezelések összehasonlítása

Lézeres szemműtét típusok összehasonlítása

Dr. Tóth Emília, szemész szakorvosunk beszél a Budai Szemészeti Központban elérhető lézeres szemműtét típusokról és mind a négy kezelés esetében részletesen elmagyarázza, hogy az eljárás során mi történik a páciens szemével. A Z FEMTO 7D, OptiLASIK 7D, Zero-Touch 7D és PRK 7D lézeres kezelések esetén is tájékoztatást nyújt előnyökről, hátrányokról és a gyógyulási időről.

Milyen lézeres szemműtét típusok érhetők el a Budai Szemészeti Központban?
2 lézeres lebenyes eljárások 1 lézeres lebenyes eljárások Lebeny nélküli eljárások
Z FEMTO 7D OptiLASIK 7D Zero-Touch 7D PRK 7D
Mi az eljárás lényege? A szaruhártya stroma állományában a lebenyt a svájci Ziemer cég lézere készíti, a dioptria korrekciót pedig a német 7 dimenziós szemkövető rendszer rendelkező SCHWIND AMARIS 1050RS excimer lézer végzi. A szaruhártya stroma állományában a lebeny a lebenyt egy mikrokeraton elnevezésű precíziós eszközzel készül, a dioptria korrekciót pedig a német 7 dimenziós szemkövető rendszer rendelkező SCHWIND AMARIS 1050RS excimer lézer végzi. A szaruhártya felszínes hámrétege ELTÁVOLÍTÁSRA KERÜL a német 7 dimenziós szemkövető rendszer rendelkező SCHWIND AMARIS 1050RS excimer lézer által. A dioptria korrekciót is ez a lézer végzi. A szaruhártya legfelső hámrétege egy speciális mikrosebészeti eszközzel kerül eltávolításra, a dioptria korrekciót pedig a német 7 dimenziós szemkövető rendszer rendelkező SCHWIND AMARIS 1050RS excimer lézer végzi.
Hány lézer dolgozik az eljárás közben? 1 femto lézer
1 excimer lézer
1 excimer lézer 1 excimer lézer 1 excimer lézer
Kellemetlenség, fájdalom, homokszem érzés a műtét után Nincs fájdalom, csak kellemetlenség lehet. 1-2 óra Nincs fájdalom, csak enyhe homokszem érzés. 2-3 óra Enyhe fényérzékenység, hosszabb gyógyulás 3-4 nap Kellemetlen, fényérzékeny, fájdalmas gyógyulás 7-9 nap
Munkából kieső napok száma a műtét után 1 nap 1-2 nap 5-7 nap 7-10 nap
Napszemüveg szükséges 4 hét 4 hét 6 hónap 6 hónap
Steroid tartalmú szemcsepp használata 3 hét 3 hét 6 hónap 6 hónap
Látásélesség kialakulása műtét után Azonnali tiszta látás élmény Azonnali jó látás, látásélesség 1-2 nap Látás kitisztulása: 2-4 hét A végleges látásélesség: 6 hónap Látás kitisztulása: 2-4 hét A végleges látásélesség: 6 hónap
Előnye A kezelés és gyógyulás is teljesen fájdalommentes és érintésmentes. Azonnali éleslátás érhető el, másnap már dolgozhat! A szövődmények kockázata minimális. A kezelés és gyógyulás is teljesen fájdalommentes, megbízható. 1-2 napon belül már dolgozhat! Egy teljesen kipróbált és jól bejáratott kezelés, több ezer sikeresen elvégzett kezelés bizonyítja! A Zero-Touch 7D kezelés hosszú távú eredménye ugyanolyan mint a többi kezelésé. A Zero-Touch 7D érintésmentes kezelés tökéletes megoldást nyújt ha nem szeretné, hogy a szeméhez érjenek. A PRK kezelés hosszú távú eredménye ugyanolyan mint a többi kezelésé. A PRK tökéletes megoldást nyújt speciális esetekben, például vékony szaruhártya esetén.
Hátránya A látásjavító központokban elérhető lézerek között nagy különbségek vannak, amelyek a páciensek számára nehezen azonosíthatóak. Figyelmesen válasszon intézményt, hiszen sok múlik a lézeren! A kezelés utáni első pár hétben szemszárazság jelentkezhet, műkönny használata javasolt. A kezelés utáni gyógyulási folyamat néhány napig fájdalmas, kellemetlen. A munkából kiesés kb 5-7 nap. A látásélesség beállása kb. 2-4 hét. A kezelés utáni gyógyulási folyamat fájdalmas, kellemetlen. A munkából kiesés kb 7-10 nap. A látásélesség beállása kb. 2-4 hét.
Mely kezelések tartoznak ide Magyarországon? Z FEMTO 7D, Sasszem FEMTO, Intralasik, Zypotix, FEMTO HD, Visumax, Visumax HD, Sasszem FEMTO Smart OptiLASIK Touch-Free, Sasszem NO-Touch PRK, Epi-LASIK, Sasszem PRK
Miért jobb a Z FEMTO 7D, mint a hagyományos kezelések? Miért jobb az OptiLASIK, mint a PRK? Hogyan működik az érintésmentes kezelés? Mi a különbség a felszíni kezelések között?

Miért minket válasszon?

Nem csak lézerközpont
Szemészet egy életen át. Komplex szemészeti központot hívtunk életre, minden problémát megoldunk házon belül specialistáink segítségével! Nem célunk, hogy rábeszéljük egy megoldásra, hiszen nálunk mindenre megtalálja a megfelelő megoldást.
Szakmai felkészültség
Orvosaink sokéves tapasztalattal, nemzetközi ismeretrendszerrel rendelkeznek. Az adott szakterületnek nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi szinten is elismert képviselői. Sokezer sikeres lézeres szemműtétet, látásjavító szemlencse műtétet és egyéb szemészeti műtétet végeztek már és folyamatos résztvevői a fejlesztéseknek. Az egyedi eseteket szemész szakorvos team közösen oldja meg.
Biztonság, garancia
Központunk orvosait az vezérli, hogy a Páciens számára a lehető legjobb megoldást javasolják, még akkor is ha, ez azt jelenti, hogy le kell beszélniük a lézeres szemműtétről. Orvosi garanciát adunk minden beavatkozásra. Eszközparkunkat folyamatosan fejlesztjük és az alkatrészeket a nemzetközi előírások által meghatározott időközönként cseréljük. Európa legszigorúbb biztonsági előírásai alapján működünk.
Technológia
Ne feledje! A legfejlettebb szemészeti technikai eszközök is csak akkor biztosítanak tökéletes eredményt, ha azt tapasztalt szemsebészek használják! Magyarország legmodernebb, legkíméletesebb Ziemer LDV Z8 femtolézere (lebenyképzés során használjuk) és legbiztonságosabb, legpontosabb Schwind Amaris 1050 excimer lézere (dioptria korrekció során használjuk) nálunk található. 4 különböző lézerkezelés érhető el nálunk, így a legextrémebb esetek megoldására is fel vagyunk készülve.
Egyéni kezelési terv
Minden beteget egyénként kezelünk! A szemészeti betegségen, állapoton kívül figyelembe vesszük életmódját, igényeit, céljait és így közösen választjuk ki az orvosi lehetőségek határán belül legmegfelelőbb eljárást az Ön számára!
Eredményesség
Lézerszem kezeléseinkre eredményére garanciát vállalunk. Pácienseink legnagyobb része fájdalommentesen, percek alatt szabadul meg szemüvegétől örökre! A 100%-os éleslátás szinte mindenki esetében garantált, de legtöbb páciensünk esetében 125% felett van a látásélesség a műtét után.
Debrecen környékén lakik és érdekli a lézeres szemműtétet? Olvassa el a válaszokat a lézeres látásjavítással kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdésekre:
Ki lehet alkalmas lézeres szemműtétre?
18 kor felett bárki, aki még nincs 60 éves, alkalmas lehet a lézeres szemműtétre. További feltétel azonban, hogy a szem dioptriája a -12 és +4 érték közé essen. Astigmia (cilinder dioptria) is kezelhető lézeres szemműtéttel. Ahhoz, hogy megállapítsuk biztosan alkalmas lehet-e lézeres látásjavításra el kell jönnie egy kb. másfél órás vizsgálatra! Lézeres szemműtét vizsgálati helyek: Budapest, Debrecen.  Olvasson még többet a lézeres szemműtét alkalmassági feltételekről.
Alkalmassági vizsgálat a debreceni Párizsi Udvarban?
A lézeres szemműtét Debrecen, Párizsi Udvarban lévő rendelőnkben történő alkalmassági vizsgálatot követően Budapesten történik. Csak fél napra kell Budapestre utaznia a műtét idejére, a kontroll vizsgálatokat már szintén csináltathatja Debrecenben. Minden 100 km-nél távolabbról érkező páciensünknek 5000 Ft-os utazási kedvezményt biztosítunk a lézeres szemműtét napján. Nézze meg aktuális akcióinkat a Lézeres szemműtétek kedvezmények menüpontban.
Melyik lézeres látásjavító kezelés a megfelelő számomra?
A debreceni rendelőben történő műszeres alkalmassági vizsgálat után derül ki, hogy melyik lézeres szemműtét típus javasolt az Ön szemének anatómiai adottságaihoz. Ha a műszeres mérések eredményei alapján bármely lézeres szemműtét típus elvégezhető, akkor dönthet a legmodernebb Z FEMTO 7D látásjavítás mellett, mely a leggyorsabb gyógyulást biztosítja (a műtét után 4 órával már vezethet, másnap már dolgozhat is), vagy választhatja az olcsóbb, hosszabb gyógyulási időt igénylő kezelések egyikét. A végeredmény minden lézeres szemműtét esetében a tökéletes éleslátás, az eltérés a regenerálódási folyamatban van. További információ a lézeres szemműtétek összehasonlításáról.
Hogyan zajlik egy lézeres látásjavítás?
A lézeres látásjavító szemműtét Budapesten történik a legmodernebb, legbiztonságosabb szemészeti lézerekkel. A beavatkozás során nem fog fájdalmat érezni. A szemét szemcseppekkel elérzéstelenítjük, majd attól függően, hogy melyik kezelést választotta lebenyt képzünk a szaruhártyán vagy eltávolítjuk a szaruhártyáról felső hámréteget. Ez teszi lehetővé, hogy az excimer lézer egy mélyebb rétegben elvégeze a diopria korrekciót. Ha a lebenyes eljárás mellett döntött, akkor már jól fog látni, közvetlenül a műtét után, amikor felül az ágyon, bár a kép még enyhén vízfüggönyös lehet. A lézeres szemműtét 9-10 perc és a beavatkozás után saját lábán hagyhatja el a Budai Szemészeti Központot. A lézeres szemműtét utáni kontroll vizsgálatokat Debrecen és Budapest városában is megcsináltathatja.  Olvassa el lépésről lépésre, hogyan zajlik a lézeres szemműtét.

Friss híreink

Lézeres látásjavító eljárások összehasonlítása
Egyértelmű adatok és információk, hogy Önnek is érthető legyen!
5 év újrakezelési garancia
A műtéti eredményre orvosi garanciát adunk! Mik a feltételei?
Alkalmassági vizsgálatról
Minden arról, hogy mire számítson az első találkozáskor és hogyan készüljön a vizsgálatra.
Csapatunk, szemész orvosaink
Ismerje meg a Budai Szemészeti Központban dolgozókat!