Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Alkalmas vagyok?
Kitöltöm a tesztet!
Lézeres szemműtét - PRK - Femto, Zero - Touch - OptiLasik - Debreceni vizsgálati hely - Lézeres szemműtét Debrecen lézeres szemműtét alkalmassági vizsgálat - látásjavítás -Debrecenben

Lézeres szemműtét alkalmassági vizsgálat
és kontroll Debrecenben

Lézeres szemműtét vizsgálatok

Debrecenben a Párizsi Udvarban
Lézeres szemműtét Debrecen - lézeres szemműtét alkalmassági vizsgálat

Miért a Budai Szemészeti Központot válassza lézeres szemműtétre?

  • A modern, biztonságos lézeres látásjavító lézerekkel dolgozunk: lebenykészítésre, svájci Ziemer LDV Z8 FEMTO lézert használjuk, a dioptriák eltüntetéséhez pedig a német SCHWIND AMARIS 1050RS 7D excimer lézert alkalmazzuk
  • Szemészetünkön elérhető az ultramodern, 4. generációs CLEAR lézeres szemműtét, amely lebenyképzés nélkül kizárólag a Ziemer LDV Z8 FEMTO lézer használatával korrigálja a látást.
  • A lézeres szemműtét alkalmassági vizsgálatot és az összes kontroll vizsgálatot Debrecenben csináltathatja és csak a műtét napján kell Budapestre utaznia.
  • A kezelés tervezett eredményére Magyarországon elsőként 5 év újrakezelési garanciát adunk minden lézeres szemműtét mellé!

Alkalmas vagyok?

CLEAR és Z FEMTO 7D lézeres szemműtét
Fájdalommentes, ultramodern lézertechnológia

Ha távolra nem lát jól és dioptriája -12,00 és +4,00 között van, töltse ki az online alkalmassági tesztet!

Érdemes eljönnie a műtétet megelőző alkalmassági vizsgálatra? Megadott adatai alapján személyre szabott választ kap 48 órán belül.

Vizsgálati helyek: Budapest, Debrecen

Lézeres szemműtét csúcstechnológiával

Budapesten a MOM Park mellett

Mi történik Budapesten a műtét napján?

  • A műtét napján néhány ellenőrző mérést végzünk, majd a lézeres látásjavítás előtt műtősruhába kell öltöznie, melyet mi biztosítunk.
  • A lézeres szemműtétek során a dioptria korrekció a SCHWIND AMARIS 1050RS excimer lézerrel történik, mely a világ egyik legnagyobb teljesítményű szemészeti lézeres rendszere. Kiválóan alkalmazható látáskorrekcióra és a szaruhártya terápiás kezelésére.
  • A lézeres szemműtét után pár percet a váróban pihen, majd szakember megvizsgálja, elmagyarázza az otthoni feladatokat.
  • Lebenyes kezelések (Z FEMTO 7D és OptiLASIK 7D) és a lebeny nélküli CLEAR esetén eldöntheti, hogy a műtét napján hazautazik és a debreceni rendelőbe beszéli meg az első kontroll időpontját vagy egy éjszakát Budapesten tölt és az ottani rendelőben vesz részt az első ellenőrző vizsgálaton. Felszíni kezelések (Zero-Touch 7D, PRK 7D) esetén az első kontroll a 3-4. napon esedékes, melyre szintén van lehetőség Debrecenben és Budapesten is.

Olvasson bővebben a lézeres szemműtét napjáról.

Lézeres szemműtét Schwind Amaris 1050 excimer lézer - lézeres szemműtét klinika - látásjavítás

Látásjavító szemműtétek széles palettája

Műtétet megelőző vizsgálatok Debrecenben, szemműtét Budapesten
Szemészeti vizsgálat - lézeres szemműtét - látásjavító műtét Debrecenben

A látásjavítás nem merül ki a lézeres szemműtétekben!
Magas dioptria esetén (+4, 00 és -12, 00 felett) és/vagy bizonyos életkor felett nem javasolt a lézeres szemműtét. Ebben az esetben is tudunk látásjavító megoldást javasolni, ezért érdemes alkalmassági vizsgálatra jönnie, melyet debreceni és budapesti rendelőnkben is végzünk. Ha még nincs 45 éves, szeretne megszabadulni a szemüvegtől és túl magas a dioptriája a lézeres látásjavításhoz, akkor ICL szemen belüli kontaktlencse jelenthet megoldást. Ha elmúlt 45-50 éves, akkor a műlencse beültetés modern és biztonságos beavatkozás, mellyel újra jól láthat. A műlencse beültetés megoldást kínál meglevő szürkehályog problémára is.

Debrecen környékén lakik és érdekli a lézeres szemműtétet?

Olvassa el a válaszokat a lézeres látásjavítással kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdésekre:

18 kor felett bárki, aki még nincs 60 éves, alkalmas lehet a lézeres szemműtétre. További feltétel azonban, hogy a szem dioptriája a -12 és +4 érték közé essen. Astigmia (cilinder dioptria) is kezelhető lézeres szemműtéttel. Ahhoz, hogy megállapítsuk biztosan alkalmas lehet-e lézeres látásjavításra el kell jönnie egy kb. másfél órás vizsgálatra! Lézeres szemműtét vizsgálati helyek: Budapest, Debrecen.  Olvasson még többet a lézeres szemműtét alkalmassági feltételekről.

A lézeres szemműtét Debrecen, Párizsi Udvarban lévő rendelőnkben történő alkalmassági vizsgálatot követően Budapesten történik. Csak fél napra kell Budapestre utaznia a műtét idejére, a kontroll vizsgálatokat már szintén csináltathatja Debrecenben. Minden 100 km-nél távolabbról érkező páciensünknek 5000 Ft-os utazási kedvezményt biztosítunk a lézeres szemműtét napján. Nézze meg aktuális akcióinkat a Lézeres szemműtétek kedvezmények menüpontban.

A debreceni rendelőben történő műszeres alkalmassági vizsgálat után derül ki, hogy melyik lézeres szemműtét típus javasolt az Ön szemének anatómiai adottságaihoz. Ha a műszeres mérések eredményei alapján bármely lézeres szemműtét típus elvégezhető, akkor dönthet a modern Z FEMTO 7D látásjavítás mellett, mely a leggyorsabb gyógyulást biztosítja (a műtét után 4 órával már vezethet, másnap már dolgozhat is), választhatja  a 4. generációs, ultramodern, lebeny nélküli CLEAR kezelést, vagy preferálhatja az olcsóbb, hosszabb gyógyulási időt igénylő kezelések egyikét. A végeredmény minden lézeres szemműtét esetében a tökéletes éleslátás, az eltérés a regenerálódási folyamatban van. További információ a lézeres szemműtétek összehasonlításáról.

A lézeres látásjavító szemműtét Budapesten történik a legmodernebb, legbiztonságosabb szemészeti lézerekkel. A beavatkozás során nem fog fájdalmat érezni. A szemét szemcseppekkel elérzéstelenítjük, majd attól függően, hogy melyik kezelést választotta lebenyt képzünk a szaruhártyán vagy eltávolítjuk a szaruhártyáról felső hámréteget. Ez teszi lehetővé, hogy az excimer lézer egy mélyebb rétegben elvégeze a diopria korrekciót. Ha a lebenyes eljárás mellett döntött, akkor már jól fog látni, közvetlenül a műtét után, amikor felül az ágyon, bár a kép még enyhén vízfüggönyös lehet. A lézeres szemműtét 9-10 perc és a beavatkozás után saját lábán hagyhatja el a Budai Szemészeti Központot. A lézeres szemműtét utáni kontroll vizsgálatokat Debrecen és Budapest városában is megcsináltathatja.  Olvassa el lépésről lépésre, hogyan zajlik a lézeres szemműtét.

Friss híreink
Látásvizsgálat - szemvizsgálat - lézeres szemműtét - szembetegség

Látásvizsgálat vagy szemvizsgálat, mi a különbség?

Tovább
retinoblastoma - szem daganat - retina - daganat - retina betegség - szembetegség

Súlyos látásromlást okozó gyermekszemészeti betegségek szűrése

Tovább
Lehet-e katona vagy rendőr, akinek lézeres szemműtétje volt?

Lehet-e katona, rendőr, akinek rossz a szeme vagy lézeres szemműtétje volt?

Tovább
A Budai Szemészeti Központ Betegbarát Szolgáltató lett 2023-ban

2023-ban Betegbarát Szolgáltató lettünk!

Tovább