A rendelĂ©s Ă©s a mƱtĂ©tek jelenleg halasztĂĄs nĂ©lkĂŒl zajlanak!

Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lĂ©zeres szemmƱtĂ©tre? Töltse ki a tesztet!

Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lĂ©zeres szemmƱtĂ©tre? Töltse ki a tesztet!

Miért minket vålasszon?

Nem csak lézerközpont
SzemĂ©szet egy Ă©leten ĂĄt. Komplex szemĂ©szeti központot hĂ­vtunk Ă©letre, minden problĂ©mĂĄt megoldunk hĂĄzon belĂŒl specialistĂĄink segĂ­tsĂ©gĂ©vel! Nem cĂ©lunk, hogy rĂĄbeszĂ©ljĂŒk egy megoldĂĄsra, hiszen nĂĄlunk mindenre megtalĂĄlja a megfelelƑ megoldĂĄst.
Szakmai felkĂ©szĂŒltsĂ©g
Orvosaink sokĂ©ves tapasztalattal, nemzetközi ismeretrendszerrel rendelkeznek. Az adott szakterĂŒletnek nemcsak MagyarorszĂĄgon, hanem nemzetközi szinten is elismert kĂ©pviselƑi. Sokezer sikeres lĂ©zeres szemmƱtĂ©tet vĂ©geztek mĂĄr Ă©s folyamatos rĂ©sztvevƑi a fejlesztĂ©seknek. Az egyedi eseteket szemĂ©sz szakorvos team közösen oldja meg.
BiztonsĂĄg, garancia
Központunk orvosait az vezĂ©rli, hogy a PĂĄciens szĂĄmĂĄra a lehetƑ legjobb megoldĂĄst javasoljĂĄk, mĂ©g akkor is ha, ez azt jelenti, hogy le kell beszĂ©lniĂŒk a lĂ©zeres szemmƱtĂ©trƑl. Orvosi garanciĂĄt adunk minden beavatkozĂĄsra. Eszközparkunkat folyamatosan fejlesztjĂŒk Ă©s az alkatrĂ©szeket a nemzetközi elƑírĂĄsok ĂĄltal meghatĂĄrozott idƑközönkĂ©nt cserĂ©ljĂŒk. EurĂłpa legszigorĂșbb biztonsĂĄgi elƑírĂĄsai alapjĂĄn mƱködĂŒnk.
TechnolĂłgia
Ne feledje! A legfejlettebb szemĂ©szeti technikai eszközök is csak akkor biztosĂ­tanak tökĂ©letes eredmĂ©nyt, ha azt tapasztalt szemsebĂ©szek hasznĂĄljĂĄk! MagyarorszĂĄg legmodernebb, legkĂ­mĂ©letesebb Ziemer LDV Z8 femtolĂ©zere (lebenykĂ©pzĂ©s sorĂĄn hasznĂĄljuk) Ă©s legbiztonsĂĄgosabb, legpontosabb Schwind Amaris 1050 excimer lĂ©zere (dioptria korrekciĂł sorĂĄn hasznĂĄljuk) nĂĄlunk talĂĄlhatĂł. 4 kĂŒlönbözƑ lĂ©zerkezelĂ©s Ă©rhetƑ el nĂĄlunk, Ă­gy a legextrĂ©mebb esetek megoldĂĄsĂĄra is fel vagyunk kĂ©szĂŒlve.
Egyéni kezelési terv
Minden beteget egyĂ©nkĂ©nt kezelĂŒnk! A szemĂ©szeti betegsĂ©gen, ĂĄllapoton kĂ­vĂŒl figyelembe vesszĂŒk Ă©letmĂłdjĂĄt, igĂ©nyeit, cĂ©ljait Ă©s Ă­gy közösen vĂĄlasztjuk ki az orvosi lehetƑsĂ©gek hatĂĄrĂĄn belĂŒl legmegfelelƑbb eljĂĄrĂĄst az Ön szĂĄmĂĄra!
Eredményesség
LĂ©zeres lĂĄtĂĄsjavĂ­tĂł kezelĂ©seink eredmĂ©nyĂ©re 5 Ă©v ĂșjrakezelĂ©si garanciĂĄt vĂĄllalunk. PĂĄcienseink legnagyobb rĂ©sze fĂĄjdalommentesen, percek alatt szabadul meg szemĂŒvegĂ©tƑl örökre! A 100%-os Ă©leslĂĄtĂĄs szinte mindenki esetĂ©ben garantĂĄlt, de legtöbb pĂĄciensĂŒnk esetĂ©ben 125% felett van a lĂĄtĂĄsĂ©lessĂ©g a mƱtĂ©t utĂĄn.

A Budai Szemészeti Központ

Egy olyan modern és professzionålis szemészetet ålmodtunk, ahol az orvos-beteg bizalmat nem csak modern technológiånk, hanem orvosaink személye is garantålja.

A Budai SzemĂ©szeti Központ teljes körƱ ellĂĄtĂĄst biztosĂ­t. Az orszĂĄg elismert szemĂ©szorvosai hĂ­vtĂĄk Ă©letre azĂ©rt, hogy egy olyan szemĂ©szeti központot hozzanak lĂ©tre, ahol komplex ellĂĄtĂĄsi rendszer vĂĄlik elĂ©rhetƑ a pĂĄcienseik szĂĄmĂĄra. FƑ profilunkba az
Z FEMTO 7Dplus, OptiLASIK 7Dplus, Zero-Touch 7Dplus Ă©s
PRK 7Dplus lĂ©zeres lĂĄtĂĄsjavĂ­tĂĄs, a szĂŒrkehĂĄlyog kezelĂ©se, a szemĂ©szeti plasztikai mƱtĂ©tek Ă©s a könnyezĂ©s miatti beavatkozĂĄsok tartoznak.

A Budai SzemĂ©szeti Központ környezete exkluzĂ­v, modern, de megnyugtatĂł környezet – ahol minden pĂĄciens Ă©rezheti, hogy kiemelt ellĂĄtĂĄsban rĂ©szesĂŒl.

5 dolog amit tudnia kell mielƑtt lĂ©zeres lĂ©zeres lĂĄtĂĄsjavĂ­tĂł központot vĂĄlaszt.

Ingyenes tåjékoztató igénylése

KĂ©rjĂŒk adja meg email cĂ­mĂ©t, ahova elkĂŒldhetjĂŒk tĂĄjĂ©koztatĂłnkat az Önt Ă©rdeklƑ szemĂ©szeti kezelĂ©srƑl!

A Budai Szemészeti Központ a sportolók szemészete!

VĂĄlassza a szemĂŒvegmentes sportos, aktĂ­v Ă©letet! Olvasson el, hogyan nyit Ășj dimenziĂłt a lĂ©zeres lĂĄtĂĄsjavĂ­tĂĄs a sportolĂłk Ă©letĂ©ben! ArrĂłl is megtalĂĄl minden informĂĄciĂłt, melyik sport mikor vĂ©gezhetƑ Ășjra a beavatkozĂĄs utĂĄn.

Nem tudja mire hasznĂĄlhatnĂĄ rĂ©gi szemĂŒvegĂ©t?

Juttassa el rendelƑnkbe! SegĂ­tsen rĂ©gi szemĂŒvegĂ©vel azoknak, akiknek nincs lehetƑsĂ©gĂŒk Ășj dioptriĂĄs szemĂŒveg vĂĄsĂĄrlĂĄsĂĄra.

Magyarorszågon szeretne lézeres szemmƱtétet?

Szabaduljon meg szemĂŒvegĂ©tƑl 3 nap alatt a Budai SzemĂ©szeti Központban!