Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Alkalmas vagyok?
Kitöltöm a tesztet!
Tudományos források - lézeres látásjavító szemműtétek Lézeres szemműtét és műlencse beültetés a Budai Szemészeti Központban

Miért a Budai Szemészet?

Miért minket válasszon?

Budai Szemészeti Központ, lézeres látásjavítás csúcstechnológiás műszerekkel

Nem csak lézerközpont

Szemészet egy életen át. Komplex szemészeti központot hívtunk életre, minden problémát megoldunk házon belül specialistáink segítségével! A látásjavítás miatt hozzánk érkező páciensek számára is sokkal hatékonyabban tudunk kezelési tervet kínálni kollégáink széleskörű szemészeti tudására alapozva. Egy megfelelően átgondolt, szakmailag jól előkészített látásjavító szemműtét lehetővé teszi a műtéti kockázatok minimalizálását. Nem célunk, hogy rábeszéljük egy megoldásra, hiszen nálunk több problémára is megtalálja a megfelelő megoldást.

Budai Szemészeti Központ, lézeres látásjavítás csúcstechnológiás műszerekkel

Technológia

Ne feledje! A legfejlettebb szemészeti technikai eszközök is csak akkor biztosítanak tökéletes eredményt, ha azt tapasztalt szemsebészek használják! Lézeres látásjavításnál a világszínvonalú, modern Ziemer LDV Z8 femtolézerrel és a pontos, precíz Schwind Amaris 1050 excimer lézerrel dolgozunk. 4 különböző lézerkezelés érhető el nálunk, így egyéni igényekre szabva tudunk megoldást kínálni. Annak aki lézeres kezelésre nem alkalmas a legmodernebb műlencséket javasoljuk látásjavításra. A beavatkozásokat két saját műtőnkben végezzük, melyeket a modern sebészeti technológia követelményei alapján szereltünk fel.

Budai Szemészeti Központ, lézeres látásjavítás csúcstechnológiás műszerekkel

Eredményesség

Lézeres látásjavító kezeléseink eredményére minden esetben 5 év újrakezelési garanciát vállalunk. Pácienseink legnagyobb része fájdalommentesen, percek alatt szabadul meg szemüvegétől örökre! A 100%-os éleslátás szinte mindenki esetében garantált, de legtöbb páciensünk esetében 125% felett van a látásélesség a műtét után. A lézeres látásjavításra nem alkalmas? Szemlencse vagy ICL műtéttel megszabadulhat szemüvegétől.

Budai Szemészeti Központ, lézeres látásjavítás csúcstechnológiás műszerekkel

Szakmai felkészültség

Orvosaink sokéves tapasztalattal, nemzetközi ismeretrendszerrel rendelkeznek. Az adott szakterületnek nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi szinten is elismert képviselői. Sokezer sikeres lézeres szemműtétet, látásjavító szemlencse műtétet és egyéb szemészeti műtétet végeztek már és folyamatos résztvevői a fejlesztéseknek. Az egyedi eseteket szemész szakorvos team közösen oldja meg.

Budai Szemészeti Központ, lézeres látásjavítás csúcstechnológiás műszerekkel

Egyéni kezelési terv

Minden beteget egyénként kezelünk! A szemészeti betegségen, állapoton kívül figyelembe vesszük életmódját, igényeit, céljait és így közösen választjuk ki az orvosi lehetőségek határán belül legmegfelelőbb eljárást, kezelési tervet az Ön számára!

Budai Szemészeti Központ, lézeres látásjavítás csúcstechnológiás műszerekkel

Biztonság, garancia

Központunk orvosait az vezérli, hogy a Páciens számára a lehető legjobb megoldást javasolják, még akkor is ha, ez azt jelenti, hogy le kell beszélniük a lézeres szemműtétről. Orvosi garanciát adunk minden beavatkozásra, ennek részleteit az adott kezelésre szabva ismertetjük a páciensekkel. Eszközparkunkat folyamatosan fejlesztjük és az alkatrészeket a nemzetközi előírások által meghatározott időközönként cseréljük. Európa legszigorúbb biztonsági előírásai alapján működünk.

Foglaljon időpontot

Kérjen időpontot online! Írja meg nekünk, hogy milyen problémára szeretne megoldást, kollégáink a megfelelő szemész szakorvoshoz adnak időpontot Önnek!

Látásjavítás életkor szerint

Szemünk korának és állapotának megfelelően eltérő látásjavító megoldás javasolt. Kiváló látásélmény, tapasztalt sebészek, világszínvonalú műszerek, modern műtők.

Tovább olvasok

A Budai Szemészeti Központ

Egy olyan modern és professzionális klinikát álmodtunk, ahol az orvos-beteg bizalmat nem csak modern technológiánk, hanem orvosaink személye is garantálja.

A Budai Szemészeti Központ teljes körű szemészeti ellátást biztosít – az ország elismert szemészorvosai hívták életre azért, hogy egy olyan szemészeti és látásjavító központot hozzanak létre, ahol komplex ellátási rendszer válik elérhető a pácienseik számára.

Budai szemészeti központ rendelő - látásjavító lézeres szemműtétek és műlencse műtétek
Budai szemészeti központ rendelő - látásjavító lézeres szemműtétek és műlencse műtétek

A Budai Szemészeti Központ 750 m2-en, tágas, exkluzív, modern, de megnyugtató környezetben nyújtja szemészeti szolgáltatásait – ahol minden páciens érezheti, hogy kimagasló figyelmet kap és kiemelt ellátásban részesül.

5 dolog amit tudnia kell mielőtt lézeres szemklinikát választ.

Budai szemészeti központ rendelő - látásjavító lézeres szemműtétek és műlencse műtétek

Szemészeti központunkban hangsúlyt fektetünk arra, hogy az egészségügy rohamos fejlődéséhez igazodva műszereink is a legmodernebb technológiával segítsék a különböző szembetegségek diagnosztizálását, a szem jellemzőinek pontos felmérését és a problémák kezelését. Szaruhártya topográfunk a Schwind Sirius világszinten az egyik legprecízebb hullámfront és topográfiás szemészeti mérőeszköz. Heidelberg Spectralis OCT készülékünk kiegészítő glaukóma modullal van felszerelve. Easyret 577 nanométeres sárgalézerünk a választható eljárások széles körével megkönnyíti és javítja a retinakezelések hatékonyságát. Ezenkívül korszerű refraktométerrel, szemnyomás mérővel, csúcstechnológiás réslámpákkal, látótérrel, valamint lencsetervező eszközzel (Haag-Streit Lenstar) várjuk pácienseinket.

Világszínvonalú technológiával felszerelt steril műtőnkben a távvezérlésű légtechnikai rendszer tartja az előírt légnyomást, páratartalmat és hőmérsékletet, valamint biztonságosan kiszűri a mikroorganizmusokat. A sebész számára ergonomikusan berendezett műtő lehetővé teszi, hogy az orvos 100%-ban a feladatra és a páciensre tudjon koncentrálni. A teljesen szabadon állítható sebészeti asztal és széles spektrumban rögzíthető fejtámla biztosítja az operációs terület kiváló pozicionálását.

Többet szeretne tudni a látásjavításról?

Kérjen visszahívást vagy töltse ki alkalmassági tesztünket és kollégánk 48 órán belül keresni fogja személyreszabott tanácsadással!

A Budai Szemészeti Központ a sportolók szemészete!

Válassza a szemüvegmentes sportos, aktív életet!
Olvasson el, hogyan nyit új dimenziót a lézeres látásjavítás a sportolók életében!
Arról is megtalál minden információt, melyik sport mikor végezhető újra a beavatkozás után.

Magyarországon szeretne lézeres szemműtétet?

Szabaduljon meg szemüvegétől 3 nap alatt a Budai Szemészeti Központban!

Friss híreink
Látásvizsgálat - szemvizsgálat - lézeres szemműtét - szembetegség

Látásvizsgálat vagy szemvizsgálat, mi a különbség?

Tovább
retinoblastoma - szem daganat - retina - daganat - retina betegség - szembetegség

Súlyos látásromlást okozó gyermekszemészeti betegségek szűrése

Tovább
Lehet-e katona vagy rendőr, akinek lézeres szemműtétje volt?

Lehet-e katona, rendőr, akinek rossz a szeme vagy lézeres szemműtétje volt?

Tovább
A Budai Szemészeti Központ Betegbarát Szolgáltató lett 2023-ban

2023-ban Betegbarát Szolgáltató lettünk!

Tovább

Nem tudja mire használhatná régi szemüvegét? Juttassa el rendelőnkbe!

Segítsen régi szemüvegével azoknak, akiknek nincs lehetőségük új dioptriás szemüveg vásárlására.