Gyerünk, anyukám! Papp Nóri is lézerszemű lett!

2016. 12. 1.

Ismerjék meg DiamondFEMTO-játékunk nyertesét és lézerszeművé válásának történetét!

Idén is megünnepeltük a látás hónapját: októberi játékunk keretein belül arra kértük a bátor vállalkozókat, mondják el, mit szeretnének élesen látni. A leendő lézerszeműeknek szavazatokat kellett gyűjteniük, hogy megszerezhessék a FEMTO lézeres szemműtétet két szemre és az ajándék márkás napszemüveget.

Nyertesünk Papp Nóri lett, aki egy igazi modern, aktív, három gyermekes anyuka, nem mellesleg a Gyerünk, anyukám! közösség vezetője. Facebook oldalán együtt izgult követőivel a műtétet megelőzően, a beavatkozást pedig élőben közvetítette.

Azért döntött a lézeres szemműtét mellett, mert látása az utóbbi években erős romlásnak indult, ráadásul családi életét is megnehezítette a kontaktlencse használata.

„El sem tudom képzelni, milyen a tévé előtt elaludni, úgy járni a szélben, hogy nem azon izgulok, mikor megy por a szemembe. Szeretnék csúszdázni a gyerekekkel és nem attól félni, hogy mikor mossa ki a víz az egyetlen pár lencsét a szememből.

Szemüveg nélkül olvasni és fesztelenül sportolni.”

Úgy érezzük, Budai Szemészeti Központ ajándéka igazán jó helyre került. Nórinak még egyszer gratulálunk: üdvözlünk a lézerszeműek csapatában, és sok felszabadult pillanatot kívánunk!

Íme a videó Nóri műtétjéről:

https://www.facebook.com/gyerunkanyukam/videos/720032261485107/