Hiteles Egészségügyi Tartalom 2019 minősítés

2019. 07. 24.

Weboldalunkon a logó mellett megjelent egy “Hiteles Egészségügyi Tartalom 2019” logó. Nagy örömünkre ez azt igazolja, hogy a Hiteles Egészség-kommunikációért Egyesület a www.budaiszemeszet.hu weboldalt az EgészségKommandó által létrehozott objektív szempontrendszer alapján értékelte és Hiteles Egészségügyi Weboldalnak minősítette 2019-ben!

Lézeres szemműtét | hiteles egészségügyi tartalom logó

Nagyon büszkék vagyunk erre a pecsétre, hisz a Budai Szemészeti Központban célunk nem csak azon páciensek életminőségének javítása, aki alkalmas lézeres látásjavításra, hanem az objektív, tényekkel alátámasztott hiteles szakmai tájékoztatás és a szemészeti betegségekkel, szűrővizsgálatokkal kapcsolatos tudatosság javítása. Munkánk, információs anyagaink készítése során a jövőben is törekedni fogunk a tudományos kutatásokkal alátámasztott tájékoztatásra, hogy a hiteles egészségügyi információforrás címet évről évre megőrizhessük.

A Hiteles Egészség-kommunikációért Egyesület gondozásában működő EgészségKommandó egy nonprofit projekt, melynek célja, hogy az internetet még hatékonyabban az egészségügy szolgálatába állítsa az online egészségügyi információ minőségének javításával. Ezt egy objektív, átláthatósági és szakmaisági szempontokra épülő értékelési rendszer alkalmazásával teszi, melynek segítségével a betegeknek hiteles egészségügyi oldalakat ajánl. A projektről, az értékelési rendszerről részletesebben ezen a honlapon olvashat: e-kommando.hu
A hiteles egészségügyi weboldalak listájáért kattintson ide >>