KOVÁCS PATRÍCIA SZÍNÉSZNŐ MÁR LÉZERSZEMŰ, NEMRÉG BEMUTATOTT DARABJÁBAN ÉPPEN EGY VAK LÁNYT ALAKÍT

2016. 04. 12.
30 év szemüvegviselés után, a Kovács Patrícia színésznő úgy döntött, hogy megoperáltatja a szemét Budai Szemészeti Központban.

“A Budai Szemészeti Központban vált valóra Kovács Patrícia álma”

http://rtl.hu/rtlklub/storyextra/valora-valt-kovacs-patricia-legnagyobb-alma

30 év szemüvegviselés után, a Kovács Patrícia színésznő úgy döntött, hogy megoperáltatja a szemét Budai Szemészeti Központban. Az előzetes alkalmassági vizsgálat után a Ziemer FEMTO lézeres látásjavító kezelés mellett döntött. Magas dioptriája miatt és igen speciális szemészeti adottságaival ez volt az egyetlen olyan kezelés, amely biztonságos és garantált eredményt hozhatott számára.

https://www.facebook.com/kovacspatriciaofficial/photos/a.351591158208459.91161.226485127385730/1188489844518582/?type=3

A színésznő túl van a műtéten, tapasztalatairól az egy hetes kontrollvizsgálat után mesél bővebben.

Érdekes, hogy a nemrég bemutatott Várj, míg sötét lesz című darabban, Patrícia egy vak lányt játszik, melyről a kritikusok így nyilatkoznak:

“Kovács Patrícia úgy hozza ezt a vakságában bizonytalan, őzikeszerű nőből vagány nyomozóvá keményedő Susyt, hogy arra a tökéletesnél pontosabb szót nemigen találhatunk; nagy játékszeretettel, könnyedén ugorja meg ezt a nagyon magasra tett lécet. Végletekig hiteles vakságábrázolása zavarba ejtő, hogy aztán sarokba szorított, támadásra kész thrillerhősként is kifogástalant alkosson. A Várj, míg sötét lesz egyértelműen Kovács Patrícia jutalomjátéka.”

A darab április 26-i előadásának bevétele Magyarország első integratív edzőtermének építését támogatja. A SUHANJ! Alapítvány által létrehozott SUHANJ! Fitness látás- és mozgássérültek számára egyaránt akadálymentes, de ép vendégek számára is nyitott lesz, megnyitása májusban várható.

Ezúton szeretnénk kedves volt és leendő pácienseinket arra buzdítani, hogy támogassák ezt a kezdeményezést, és nézzék meg az előadáson, hogy milyen az, amikor egy immár tökéletesen látó színésznő, épp egy vak lányt szerepébe bújik.

Jegyek kizárólag a Suhanj! Alapítványnál vásárolhatók. Részletek a www.suhanj.hu oldalon.

A Budai Szemészeti Központ sok sikert kíván a produkcióhoz! Mi ott leszünk és szorítunk az este sikerességéért!

Képek forrása: Orlai Produkciós Iroda