Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Babiczky Ákos - lézeres szemműtét vélemény

Babiczky Ákos

Vélemény:
"Hamar hozzászoktam a szemüveg/kontaktlencse nélküli élethez, de néha azért eszembe jut, hogy de jó, hogy most még nem kell hazaérve a kontaktlencsémmel foglalkozni."

 Hogy döntötte el Babiczky Ákos, hogy belevág a lézeres látásjavításba? Miért választotta a Budai Szemészeti Központot?

Régóta fontolgattam a dolgot, így amikor félre tudtam tenni elegendő pénzt bele is vágtam. Ismerőseim ajánlották a Budai Szemészeti Központot.

 

Félt, izgult a műtét napján? Milyen élmény volt a műtét napja?

Nem féltem különösebben, inkább kíváncsi voltam, hogy milyen lesz a műtét. Igazság szerint az egész procedura annyira rövid volt, hogy nem is igazán volt időm közben félni, vagy nagyon izgulni. Mire kezdtem volna igazán kényelmetlenül érezni magam, már vége is volt.

 

Milyen azóta  a látása? Milyen azóta az élete? Miben változott meg?

A látásom tökéletes azóta is. Igazság szerint hamar hozzászoktam a szemüveg/kontaktlencse nélküli élethez, így ma már fel sem tűnik. De néha azért eszembe jut, hogy de jó, hogy most még nem kell hazaérve a kontaktlencsémmel foglalkozni.

 

Összefoglalná a véleményét pár mondatban a lézeres látásjavítás élményéről és a Budai Szemészeti Központról?

Nagyon pozitív a véleményem. A kollégáik mind nagyon kedvesek, segítőkészek voltak az egész folyamat során. A látásjavító központ nagyon kellemes, jól megközelíthető. Mindenkinek csak ajánlani tudom.