Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Dori Anita lézeres szemműtét vélemény

Dori Anita

Vélemény:
"Tökéletesen látni fantasztikus, csodálatos érzés!"

Elsősorban szeretném elmondani, hogy nagyon hálás vagyok és nagyon köszönöm a látásjavító központ összes dolgozójának, hogy szemüveg nélkül, tökéletesen láthatok.

Nagyon régóta szerettem volna megműttetni a szemem, mert sajnos szemüveg nélkül szinte az orromig sem láttam tisztán, s ez nagyon zavart, hiszen a szemüveg nem minden esetben viselhető komfortosan (pl. bepárásodik, sport stb), a kontaktlencse pedig több okból sem lehetett opció.

Amint finanszírozhatóvá vált számomra a műtét a neten kezdtem nézegetni, hogy hol lehetne megműttetni a szemem.

A Budai Szemészetre azért esett a választásom, mert a honlapon a bemutatkozásuk, a páciens vélemények alapján teljes bizalmat, szimpátiát éreztem. És nem csalódtam 🙂

Már az előzetes vizsgálaton, majd a műtét alatt, valamint a kontrollon is mérhetetlen türelmet és profizmust és kedvességet tapasztaltam minden munkatársuk részéről. 

A Z FEMTO 7D műtét napján inkább csak izgultam, nem féltem, tudtam, hogy a legjobb helyen vagyok. A műtét alatt sem éreztem semmit, pár perc alatt kész is volt Dr. Jaros Katarina doktornő, aki végig kedvesen tájékoztatott, hogy mikor mi történik; valamint asszisztense is nagyon kedves, barátságos volt és hasznos,  jó tanácsokkal látott el, amíg ismerkedtem az „új világgal”. Fájdalmat sem műtét alatt, sem azóta nem tapasztaltam, egyetlen kellemetlenség az aznapi könnyezés, amit igyekeztem átaludni.

Tökéletesen látni fantasztikus, csodálatos érzés; biztonságot ad. 

Kívánom Mindenkinek, aki szemüveges vagy kontaktlencsét hord, hogy legyen lehetősége itt, ebben a látásjavító központban elvégeztetni a látás korrekcióját.  Nincs mitől félni, tapasztaltam sokad magammal, hogy ez egy teljesen biztonságos, megbízható, fájdalommentes kezelés, mellyel „kinyílik a világ”.

 

Köszönettel: Dori Anita