Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Lézeres szemműtét vélemény - Dorkóné lézerszemű

Dorkóné Csura Edit

Vélemény:
"Dr Nagymihály Attila műtött, nagyon megnyugtatóan és érthetően mindent mondott műtét közben. Most már elmondhatom 51 évesen, hogy mindent nagyon jól látok."
14 éves koromtól voltam szemüveges. Nagyon régóta foglalkoztatott a látásjavító műtét, de sem bátorságom sem pénzem nem volt hozzá fiatalon.
Ahogy teltek az évek és már közelre sem láttam egyre jobban gondolkodtam rajta, és a szemüvegem sem volt olcsó amit egyre gyakrabban kellett cserélnem. Az interneten találtam meg a Budai Szemészeti Központot. Egy tesztet kellett kitöltenem és már időpontot is kaptam. Nagyon aranyosak és nagyon alaposak voltak a központ asszisztensei és orvosi. Rövid időn belül előjegyeztek a műtétre természetesen ami nekem is jó volt nem kellett hónapokat várni, hogy meggondoljam magam. Dr. Tóth Emília doktornő mindent elmondott, kiválasztottuk a megfelelő fajta műtétet és mivel én vidéki vagyok Hernádnémetiben lakom, így első ként léptem be a műtőbe aznap reggel. Dr Nagymihály Attila műtött, nagyon megnyugtatóan és érthetően mindent mondott műtét közben. Nagyon izgultam, kicsit kellemetlen volt amikor a szemhéj feszítés volt, de pecek alatt kb. 15-20 perc úgy keltem fel a műtőasztalról, hogy tisztább lett a világ. A gyógyulás az az egy hét elviselhető, de most már elmondhatom 51 évesen, hogy mindent nagyon jól látok.
Nem kell szemüveg, amit ott is hagytam rögtön a központban, hát ha segíthetek vele valakin. Nem vagyok anyagias, de az összes kedvezményt amit az interneten lévő reklámban olvastam igénybe vehettem, így elmondhatom, hogy 2 db szemüvegem árába került a műtét.
Köszönöm még egyszer minden orvosnak és asszisztensnek aki részt vett és részt vesz a kezelésemben és műtétemben.