Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Jancsa Jani lézeres szemműtét vélemény

Jancsa Jani

Vélemény:
"Az egész világ éles, nem tudok olyan helyre nézni, hogy ne lássak tű pontosan."

Jancsa Jani 10 év nagyvállalati munka után váltott a gasztro világára és kezdett ízletes és különleges hamburgereket és pizzákat készíteni. Alapítója (volt) az ország első és egyetlen tematikus burger blogjának, valamint társtulajdonosa és kulináris vezetője a Bamba Marha Burger Bárnak és a valódi nápolyi pizza minősítéssel rendelkező Donna Mammának. Jani igazán szeret enni, főzni és mindezt videó receptekben bemutatni. Ebben a szenvedélyében már hosszú ideje zavarta a szemüveg, ami főzésnél gyakran párás és maszatos lett. Sport és vezetés közben is probléma volt számára, hogy nem lát tökéletesen, így megérett benne a gondolat, hogy látásjavító szemműtéttel javítson a helyzeten.
A lézeres szemműtéthez a Budai Szemészeti Központot választotta, ahol a vizsgálatok során kiderült, hogy a gasztro vlogger az egyik szemére nem a megfelelő dioptriát viselte, vagyis nem volt jól korrigálva a látása.  A Z FEMTO 7D kezeléssel szerencsére ez a probléma is kezelésre került, így Jani korábbi szemfáradásos tünetei is megszűntek. Jani egy héttel a műtét után videóban mesélt friss élményeiről. Jani látása azóta is szuper és saját videót is készített, amelyben egy látásjavító összetevőkből álló lazacos hamburgerrel főzi meg követőit.

Amennyiben szeretné tudni, hogy Ön alkalmas-e látásjavító szemműtétre, töltse ki 3 perc alatt online alkalmassági tesztünket!