Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Jens André Myren lézeres szemműtét vélemény

Jens André Myren

Vélemény:
"3 napot töltöttem Budapesten, szemüvegben érkeztem és tökéletes látással távoztam"
Jens André Myren 3 napra érkezett Budapestre Norvégiából, hogy Z FEMTO 7D lézeres szemműtéttel szabaduljon meg a szemüvegétől.
Jens két hónappal a műtét után így mesél élményeiről:
„A látásom nem volt túl jó a műtét előtt. Szemüveget és kontaktlencsét viseltem. Ezek nélkül nem tudtam vezetni, filmet nézni. Szemüveg nélkül 20 méterről sem tudtam megmondani, hogy férfi, nő vagy egy gyerek áll előttem. A kontaktlencse és szemüveg számtalan tevékenység közben zavart. Ilyen volt a sportolás, a 3D mozi, az úszás, a túrázás és az utazás.
Rengeteget túráztam Ausztráliában és Új-Zélandon, mivel a kezeimet nem tudtam mindig megtisztítani a kontaktlencséhez, folyamatosan szemüveget kellett viselnem. Ez nagyon zavart!
Eldöntöttem, hogy lézeres szemműtétet csináltatok, és elkezdtem utána nézni, hogy Norvégia vagy valamelyik másik ország lenne a megfelelő helyszín. Egy gyors Google keresés igazolta, hogy Magyarországon sokkal olcsóbb a beavatkozás, a minőség viszont azonos, vagy még jobb is. Minden barátom, akivel beszéltem Norvégiában műtette a szemét, ezért újra online keresgéltem. Így találtam egy ügynökséget, aki norvég pácienseknek segít Magyarországon orvosi szolgáltatásokat találni. Tőlük megkaptam a Budai Szemészeti Központ nevét.
Facebookon elolvastam az összes véleményt a látásjavító központról és mindenki nagyon elégedett volt, úgyhogy ide utaztam. A lézeres szemműtét napján kicsit izgultam az elején, de aztán megérkeztem a látásjavító központba és mindenki nagyon kedves volt és ez megnyugtatott. A lézeres szemműtét nem fájt, talán egy kicsit kellemetlennek nevezném, mivel kiszolgáltatva fekszel, de fájdalom nem volt.  A műtéti asszisztens is nagyon kedves volt, megnyugtatóan beszélt.  Amikor felültem a lézeres szemműtét után egyből láttam, furcsa volt, hogy ehhez már nincs szükségem a szemüvegre, kontaktlencsére.  Kicsit még ködös volt a kép, de 10 perccel később már tökéletesen láttam és mindent meg tudtam csinálni, amit a műtét utánra terveztem.
A lézeres szemműtét után visszamentem a hotelbe, pihentem egy órát, aztán elmentünk egy bárba… Nagyszerűen szórakoztunk, és mindent meg tapasztaltunk, amit Budapest kínál.
Másnap hazarepültem Norvégiába és minden rendben volt. Most, egy hónappal a  lézeres szemműtét után minden sokkal jobb. Nem kell berakni többé a kontaktlencsét reggelente.
Nem kell észben tartani, hogy szüksége lesz-e aznap a kontaktlencsémre. Szuper, hogy megszabadultam ezektől az apró problémáktól.
Azért is szerettem volna visszajönni a műtét után Budapestre, hogy megcsináljuk ezt az interjút, mert nagyon boldog vagyok az eredménnyel. Elégedett vagyok azzal, ahogy itt viszonyultak hozzám a látásjavító központban. Elégedett vagyok azzal, ahogy az egész folyamat lezajlott, ahogy a műtét után  foglalkoztak velem. Ha volt kérdésem, csak beléptem Facebookra, írtam egy üzenetet és rögtön kaptam választ. Végig biztonságban éreztem magam.  Úgy gondolom hogy a Budai Szemészeti Központ remek hely látásjavító szemműtéthez, kiváló a szolgáltatás minősége.”