Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Lézeres szemműtét vélemény - Kálmán Beatrix lézerszemű

Kálmán Beatrix

Vélemény:
Megláttam a Facebookon a Budai Szemészeti Központ hirdetését és elkezdtem utána olvasni, videókat nézni. Nagyon pozitívak voltak a vélemények és megtetszettek! Kértem is időpontot és nem csalódtam bennük!

Milyen volt a látása a műtét előtt?

Homályosan láttam mindent szemüveg nélkül vagy is inkább csak 2 méterig láttam el tisztán. Bal szemem -2,00-es és a jobb szemem -1,75-ös volt. Kontaktlencsét sosem viseltem, mert alapból nem tetszett és a gyermekeim miatt se tudtam volna használni, úgy hogy 6 éves korom óta csak szemüveget hordtam.

Hogyan döntötte el, hogy a Budai Szemészet Központ lézeres látásjavítását választotta?

Pécsre is kértem már régen időpontot, mert helyileg közelebb lett volna, de sose tudtam elmenni az időpontokra és így visszagondolva örülök is neki! Mikor már bele nyugodtam, hogy még se lesz megműtve a szemem, akkor láttam meg Facebookon a Budai Szemészeti Központ hirdetését és elkezdtem utána olvasni, videókat nézni. Nagyon pozitívak voltak a vélemények és megtetszettek! Kértem is időpontot és mikor feljutottunk párommal meg a gyerekekkel akkor se csalódtam bennük!

Milyen volt a műtét napja? Félt, izgult? Milyen élmény volt?

Fel se fogtam az nap,hogy meg fogják műteni a szemem, csak akkor kezdtem el igazán izgulni mikor a műtő előtt le kellett ülnöm. Mikor behívtak, akkor egyből elkezdtem szorongani, félni, de mondta a Doktor úr is, hogy nem fogok semmit érezni csak az első pár perc volt kellemetlen a többit egyáltalán nem éreztem, tényleg! Miután leragasztották a szemhéjam azután pár másodpercig sötétség volt, de akkor se éreztem semmit! Sötétség után csak homályt láttam és olyan volt mintha törölték volna előttem az üveget ablak mosás közben. Ugyanez volt a másik szememmel is és már csak azt vettem észre, hogy szólnak készen vagyunk!

Milyen a látása azóta, hogyan változott meg az élete?

Egy hetes kontrollon azt mondták,hogy minden rendben van, sokat javult/tisztult a látásom és én is így érzem! A jobb szememet 100%-ra ki tudták hozni,de a bal szememet 80%-90%-ra mivel erre a szememre tompalátó vagyok! Egy pici különbség tényleg van,de semmi akadály nincs benne, mert nagyon szépen és tisztán látok még messzire is! Nagyon örülök,hogy Őket választottam! Az életem meg?! Persze,hogy jó irányba változott meg!