Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Kiss Bianka

Kiss Bianka

Vélemény:
"A legjobb döntés volt, hogy itt műttettem meg a szemem, ha újra kéne választanom, akkor is őket választanám. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek. "

Milyen volt a látása a műtét előtt?

A bal szemem a műtét előtt -2,75-ös volt, a jobb pedig – 2,50-es. Leginkább nyáron zavart, hogy nem tudtam napszemüveget hordani, illetve a strandon, ahol nem szívesen viseltem a szemüvegem, viszont a kontaktlencsét nem bírta a szemem.

Hogyan döntött, a Budai Szemészet Központ lézeres látásjavítása mellett?

Júliusban megyek nyaralni ahova már mindenféleképpen úgy szerettem volna menni, hogy a szemüveg ne nehezítse meg a dolgom. Ezért sikerült magam elhatároznom. Egyik barátnőm csináltatta meg itt a szemét és az ő ajánlására választottam a Budai Szemészeti Központot.

Milyen volt a műtét napja? Félt, izgult? Milyen élmény volt?

A műtét napján egy egészséges izgulás volt bennem, vagyis talán inkább az izgatottság lenne a jó szó arra amit éreztem, de félni kicsit sem féltem. Az asszisztensek és a doktornő is gondoskodott róla, hogy egy percig se legyen bennem félelem érzet.

Milyen a látása azóta, hogyan változott meg az élete?

Nehéz ezt az érzést szavakba foglalni. Szerintem ezt csak azok tudják, akik hasonló cipőben járnak. Néha még keresem a szemüvegemet reggel amikor felkelek, de annyira jó érzés, hogy ezt elmondani nem lehet. Nem is értem, hogy hogyan tudtam eddig napszemüveg nélkül élni. A Budai Szemészeti Központ véleményem szerint a legjobb választás azoknak, akik lézeres látásjavításon gondolkodnak. Minden ott dolgozó segítőkész és nagyon kedves. Mindent elmondanak a műtéttel kapcsolatban. A legjobb döntés volt, hogy itt műttettem meg a szemem, ha újra kéne választanom, akkor is őket választanám. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek. Nem tudok elég hálás lenni, minden embernek köszönet a munkájukért!