Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Lézeres szemműtét vélemény - Kiss Krisztina lézerszemű

Kiss Krisztina

Vélemény:
Semmi nem tud olyan érzést nyújtani, mint az, amikor egy mindössze 10 perces műtét után felülsz, és LÁTSZ! Már nem is emlékeztem milyen érzés… ezt csak az tudhatja, aki átélte.

Kiss Krisztina vagyok, közel egy éve már lézerszemű!

A műtét előtt 15 éven keresztül szemüveget viseltem. Már  7 éves koromban kezdődött és az évek során egyre rosszabb lett. Mindez egészen -4-es dioptriáig ment, ott megállt és az utolsó 4 évben azon a szinten stagnált. Örökmozgó voltam, mindenféle sportban kipróbáltam magam, amiben a szemüveg örökké zavart. Eldöntöttem, belevágok…
Az OptiLasik eljárást választottam a Budai Szemészeti Központban. Fontos volt számomra, hogy gyors gyógyulással, kevés szemcsepp használattal, néhány héten belül regenerálódnak a szemeim ennél az eljárásnál. Valamint, hogy mégsem a legújabb eljárásról beszélhetünk, így több elvégzett műtét tanúskodik a sikeréről.
Már az alkalmassági vizsgálat is profin, gördülékenyen zajlott. Minden asszisztens és orvos kedves és segítőkész volt, készségesen válaszoltak a kérdéseimre. Alkalmasnak találtak az általam választott eljárásra, és 2 nap múlva újra ott ültem, a műtétre várva. Újabb ellenőrzés következett, majd szemcseppek és a műtő előtt találtam magam. Szerintem ilyenkor minden izgul! De ez a kezdeti kissé feszült izgalom hamar elmúlt, ugyanis dr. Nagymihályi Attila főrvos és a műtőben lévő asszisztens hölgy folyamatosan mondták lépésről-lépésre, hogy mi fog történni, mit fogok látni ( vagy nem látni :)), hallani, érezni, így egyetlen dolog sem ért ijesztő váratlanként.
Közel egy év eltelt, és a mai napig hálás vagyok a Budai Szemészeti Központnak, hogy egy kincset adott nekem, a tökéletes látást!