Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Lézeres szemműtét vélemény - Kovács Etelka lézerszemű

Kovács Etelka Valéria

Vélemény:
Nagyon nagy élmény volt mindez nekem és bátran ajánlom akárkinek, aki a jövőben lézeres szemműtétet tervez!

Az általam választott műtét a FEMTO lézeres szemműtét, mely teljesen fájdalommentes és nagyon gyors is volt. Bármikor újra végigcsinálnám és minden túlzás nélkül, csak ajánlani tudom annak, aki a jövőben hasonló beavatkozást tervez!

Számomra nagyon fontos volt, hogy a legmodernebb, legbiztonságosabb, gyors és teljes fájdalommentes beavatkozást válasszam. Szinte az összes látásjavító központ oldalát és a független véleményeket végigolvastam és így találtam meg a Budai Szemészeti Központot, ahol kiemelt szakértelemmel, magas tudással, kedvességgel és maximális információval fogadtak.

Műtétem előtt Multifocális szemüveget viseltem. Először csak távolra, majd közel öt éve az olvasáshoz is. Mivel munkámból kifolyólag nagyon sok az adminisztratív és a monitoros munkám, így szemüvegemnél is a tökéletességre törekedtem,  amely egy HOYA Japán technológia alkalmazásával készült.

A szemüveg negatívuma viszont az utóbbi években egyre fárasztóbb kezdett lenni számomra, főleg az egyre nagyobb hőségben nyáron, valamint a közel mínusz húsz fok hidegben télen, a fürdőket  és a kirándulásokat nem is említve.

El kell, hogy mondjam : döntésem az elején nem volt könnyű. A Budai Szemészeti Központban először a műlencse beültetés fogott meg, melynek műtéti beavatkozásával végleg megszűntették volna a szemüveg viselését és kizáró tényező lett volna az esetleges később kialakuló szürkehályog is /vizsgálatán is voltam /, de maximális információ birtokában a FEMTO kezelésről is, végül ez utóbbit választottam. Döntésemben segített a teljes körű és érthető tájékoztatás is, minden kérdésem válaszra talált.

Igaz, hogy olvasáshoz kell szemüveg, de a műtétet megelőzően mindezt közölték velem.  Elmondták, hogy távolra tökéletes lesz a látásom, de ezzel a beavatkozással az olvasáshoz szükségem lesz a továbbiakban is a szemüvegre.

Műtét előtt és közvetlen a beavatkozás alatt sem izgultam, nem voltak félelmeim, mert tudtam, hogy a legjobb szakemberek és a legmodernebb, legmegbízhatóbb beavatkozást kapom és így is volt.

Véleményem:  folyamatosan tájékoztattak a beavatkozás lépéseiről, így szinte időm sem volt izgulni, mert a két szemem kezelése nem tartott tovább kb. 10 percnél.

Közel két hónapja műtöttek és elmondhatom, hogy minden úgy alakult, ahogy azt megelőzően elmondták, még a kezelés előtt. Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy kitisztult a látásom, a szemem távolra tökéletes,  120 %-os.

Összességében nagyon pozitívan értékelem a látásjavító központ munkáját!

A személyzet nagyon kedves, empatikus és odafigyelő.

A felszereltség nagyszerű, az eszközök modernek.

Nagyon nagy élmény volt mindez nekem és bátran ajánlom akárkinek, aki a jövőben ilyen beavatkozást tervez! / ami már meg is történt, maximális elégedettséggel….a barátnőm is elvégeztette a beavatkozó műtétet../

Egyszerűen minden könnyebb!

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget!

A szemészet munkatársainak nagyon jó egészséget, munkájukhoz további szép sikert és minden jót kívánok!