Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Lézeres szemműtét vélemény - Majoros Attila lézerszemű

Majoros Attila

Vélemény:
Azért is döntöttem a BSZK mellett, mert a több mint 200 km távolság ellenére is innen érkezett a legkedvezőbb ajánlat.

Milyen volt a látása a műtét előtt?: 

A műtét előtti látásom -1,75 /-2,25 amit én már nagyon rossznak éreztem, a szemüvegesség hátráltatott a munkámban, a sportolásban és minden hétköznapi tevékenységben.

Hogyan döntötte el, hogy a Budai Szemészet Központ lézeres látásjavítását választotta? 

Először is, azért döntöttem a Budai Szemészeti Központ mellett, mert előzetes regisztráció után önök voltak az elsők akik telefonon felvették velem a kapcsolatot. Megjegyzem, hogy több ilyen műtétet végző központ, egészségügyi centrum oldalán is regisztráltam ugyan azon a napon.

Másodsorban azért döntöttem a BSZK mellett, mert a több mint 200 km távolság ellenére is innen érkezett a legkedvezőbb ajánlat. Az első vizsgálatot követően már kétség sem fért hozzá, hogy ezt a helyet választom a műtéthez.

Milyen volt a műtét napja? Félt, izgult? Milyen élmény volt?

A műtét napján nagyon féltem, mint az ismeretlentől általában, de már tudom, hogy mindennek semmi alapja nem volt. Minden úgy történt és annyi ideig ahogyan azt előtte mondták, a szemműtét ( 2 szem) mindösszesen 10 percig tartott, fájdalmat közben nem éreztem. A műtétet követő percekben már tökéletesen élesen láttam. Ennél többet nem is kívánhatok.

Milyen a látása azóta, hogyan változott meg az élete?

Azóta a látásom tökéletes, a 2 hónapos kontroll vizsgálat alapján 160 %-os a látásom. Ezzel tejesen elégedett vagyok, azóta a munka és a sport valamint egyéb tevékenységek is könnyebben mennek. KÖSZÖNÖM!

Galéria: