Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Mészáros Árpád

Vélemény:
"Amint beléptem a klinika ajtaján, olyan profizmussal találkoztam, és olyan hozzáértéssel, hogy egy pillanatig sem fordult meg a fejemben, hogy valami baj történne."

Tulajdonképpen én azon ritka ügyfeleik közé tartoztam, akik nem a dioptria vastagsága, hanem akit a komfortérzet vitt rá, hogy a szemműtétet válasszam. Sokat vezetek, és a szemüveg holttere nagyon sokszor idegesített, a párásodásról, és a kényelmetlenségéről nem is beszélve. Ezért választottam a műtétet

 

Mindig megkérdezik, hogy féltem-e a műtéttől? Az a válaszom, hogy nem volt miért félnem, amint beléptem a látásjavító központ ajtaján, olyan profizmussal találkoztam, és olyan hozzáértéssel, hogy egy pillanatig sem fordult meg a fejemben, hogy valami baj történne. Úgy éreztem magam, mint a kisgyerek az Óvodai első napján. „Megfogták a kezem” és az első pillanattól kezdve minden vizsgálatot elvégezve mindent elmagyaráztak (Óvodás nyelven, nem szakszavakkal 🙂 ) mi, miért történik, és minden úgy is történt. Mire felocsúdtam, már a megműtött szememmel csodálkoztam a természet gyönyörű színeire, és a fák tetején levő levelekre, amit előtte még szemüveggel is csak egy foltnak láttam! Fantasztikus érzés volt!!

 

Van egy aranyos kis sztorim, amit leírok Önöknek: 

Miután megtörtént a műtét, jöttünk vissza az egy hetes kontrollra a 14 éves lányom (aki még a szemüvegesek világát éli), kinézett a busz ablakán és megkérdezte, hogy látom-e, mi van kiírva arra a házra (egy eladó ház volt, eladó táblával). Azt válaszoltam igen „ELADÓ, ÉS TE EL TUDOD OLVASNI ALATTA A TELEFONSZÁMOT?”, rám nézett, és visszakérdezett” MIÉRT, OTT VAN TELEFONSZÁM?”, és hatalmas nevetéssel vettük tudomásul, „TÉNYLEG LÉZER(SAS)SZEMŰ LETTEM!!”