Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

lézeres szemműtét vélemény

Sági Julianna

Vélemény:
A facebook-on böngészve találtam a Budai Szemészeti Központra ahol a lézeres szemműtétről volt szó és fájdalommentesen garantálták a műtétet.

A nevem Sági Julianna és az 50 év feletti nők táborát erősítem. Az életkor előrehaladásával nekem is romlott a szemem ráadásul az egyik több dioptriával mint a másik. Természetesen szemüveget viseltem olvasáshoz, emiatt a távollátáshoz már nem vettem fel. Nagyon zavart a szemüveg, nem tudtam hozzászokni. Kontaktlencsét pedig nem szerettem volna viselni.

Egy perc alatt eldöntöttem, hogy nekem ez lesz a megoldás. Mivel külföldön dolgozom e-mailben felvettem a kapcsolatot a Budai Szemészeti Központtal. Az alkalmassági vizsgálat után az OptiLASIK kezelést választottam. A műtétet Dr. Nagymihály Attila végezte.  Nagyon  izgultam de  nagyon gyors és fájdalommentes volt az eljárás. Ahogy kijöttem a műtőből, azonnal tudtam olvasni! Most már más szemmel látom a világot, mert lézerszemű lettem! Már nem kell a szemüveg. Nagyon nagy köszönetet szeretnék mondani a recepciós hölgyeknek, akik nagyon kedvesek voltak. Köszönöm Dr. Nagymihály Attilának a nyugtató szavait a műtőben és, hogy visszaadta a látásomat!

Köszönöm!