Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Lézeres szemműtét vélemény - Sasinszki Zsolt lézerszemű

Sasinszki Zsolt

Vélemény:
"A Budai Szemészeti Központ a lézeres látásjavítás területén magas színvonalú intézmény. Minden alkalommal segítőkészek, türelmesek, voltak velem, pedig nem mindig volt könnyű dolguk."

Milyen volt a szeme a műtét előtt? Miben zavarta a szemüveg viselése?

Kis gyerek korom óta szemüveget viseltem. 44 évesen – 6.00/ – 4.25 dioptriám volt.

Sok éve már megnehezítette a szemüveg az életemet az élet minden területén. Kontaktlencsét sohasem használtam.

 

Hogyan döntötte el, hogy belevág a lézeres látásjavításba?

2019 januárjában munkahelyváltásra kényszerültem, ekkor tapasztaltam, hogy mekkora hátrányt jelent a szemüveg a munkahely keresésben. Illetve egy ismerősöm

ajánlotta, hogy válasszam a lézeres látásjavítást.

Miért választotta a Budai Szemészeti központot?

A Budai Szemészeti Központot az interneten keresgélve a Facebook reklámot megnézve találtam meg és ott elolvasva a referenciákat azonnal tudtam, hogy ez lesz a legmegfelelőbb a számomra. Ekkor döntöttem a FEMTO beavatkozás mellett.

Milyen élmény volt a műtét napja?

A beavatkozás időpontjának közeledtével egyre jobban kezdtem félni. Nagyon izgultam. Azonban ez a műtőben egy pillanat alatt elmúlt. Sokat segített  ebben a kismajom kabala figura, aki már sok embernek segített. A beavatkozás alatt is mindenki türelmes volt velem.

Miben változott meg az élete? Milyen azóta a látása?

Most már végre megnyílnak előttem olyan lehetőségek az életemben amelyekről korábban álmodni sem mertem. A műtét óta tökéletes a látásom.

Összefoglalná a véleményét pár mondatban a lézeres látásjavítás élményeiről?

A Budai Szemészeti Központ a látásjavítás területén magas színvonalú intézmény. Minden alkalommal segítőkészek, türelmesek, voltak velem, pedig nem mindig volt könnyű dolguk. A FEMTO műtét maga tényleg csak pár perc volt, és tulajdonképpen akkor sem, illetve utána sem volt semmi fájdalmam. Köszönöm a Központ minden dolgozójának, hogy Lézerszemű lehetek!