Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Seres Attila lézeres szemműtét vélemény

Seres Attila

Vélemény:
"A lézeres szemműtét óta érezhetően tisztábban látok, mint ezelőtt szemüveggel."

A látásom a műtét előtt pont annyira volt rossz, hogy már szükségem volt szemüvegre vagy kontaktlencsére. Különösen munka közben zavart, hogy nem látom rendesen a kivetített prezentációkat, és autót vezetni sem tudtam már biztonságosan szemüveg nélkül. Kontaktlencsével is próbálkoztam, de igazán megszokni sem a lencsét, sem a szemüveget nem tudtam. Sokszor kiszáradt a szemem, és több lencsét is elhagytam. Így kiszámoltam, hogy pár évnyi lencse árából akár a végleges eredményt hozó lézeres szemműtét költségeit is fedezhetem.

A Budai Szemészeti Központra azért esett a választásom, mert két olyan ismerősöm is teljesen elégedett volt a Z FEMTO 7D lézeres látásjavító kezelés eredményével, akiknek a véleményében maximálisan megbízom. Ebben a személyes konzultáció is megerősített, így a műtét pillanatáig nem is izgultam. Egyáltalán nem fájt, és mire elkezdtem volna aggódni, már vége is volt. Meglepődtem, hogy milyen gyorsan zajlott a beavatkozás, távolra egyből tökéletesen láttam, és a kontroll vizsgálatok is gyorsan és zökkenőmentesen zajlottak.

A beavatkozás óta az életem számos területén (vezetés, vízi sportok, kirándulások, munka…) kényelmesebbek a mindennapok, de ezt szerintem csak az tudja megérteni, aki már megtapasztalta érzést. Érezhetően tisztábban látok, mint ezelőtt szemüveggel. Eleinte furcsa volt, hogy már nem kell hunyorogni, ha távoli dologra fókuszálok, ez a szokás néha még mindig előjön.

Műtétet nem szeretek ajánlani, ezért csak azt mondom, hogy én boldog vagyok az eredménnyel, és köszönöm a Budai Szemészeti Központ profi csapatának!