Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Lézeres szemműtét vélemény - Sipos Mónika lézerszemű

Sipos Mónika

Vélemény:
Ezúton is köszönöm még egyszer a tisztán látásomat mindenkinek, aki szerepet játszott benne, természetesen a legnagyobb hálám Dr. Nagymihály Attilának szól! Életem egyik nagy vágyamat teljesítette, az éles látásomat!

Eltelt több, mint egy év a látásjavító műtétem óta, így már nyugodt szívvel írom le véleményemet, élményeimet.

Milyen volt a szeme a műtét előtt? Miben zavarta a kontaktlencse/szemüveg viselése?

7éves korom óta szemüveget kellett hordanom, mivel folyamatosan romlott a szemem. Így mire eljutottam a látásjavító központhoz, már majdnem -6os volt mindkét szemem. Zavart, hogy már zuhanyzáskor sem vehettem le, mert nem találtam meg a szappant, ha elejtettem. Télen párásodott, nyáron a strandon zavart. Este tv nézéskor nem tudtam oldalt feküdni, csak háton, és még sorolhatnám.

 

Hogyan döntötte el, hogy belevág a lézeres látásjavításba? Miért választotta a Budai Szemészeti Központot?

Alig vártam, hogy elérjem azt az életkort, amikor már nem romlik a szem és alkalmas a műtétre. Ekkor kezdtem el nézegetni, hol végeznek ilyen műtétet. Azért választottam Önöket, mert sok pozitív véleményt olvastam, sőt! CSAK pozitívat! A videók amiket megnéztem az oldalon, teljesen meggyőztek, valamint az árakat is korrektnek gondolom

 

Milyen élmény volt a műtét napja (félt, izgult)?

A műtét napján persze kicsit izgultam, mert nem tudtam pontosan milyen érzés lesz, de azt biztosan tudtam, hogy nem lesz semmi baj. A környezet is nagyon nyugodt, mindenki kedves, így nem volt okom aggódni.

 

Miben változott meg az élete? Milyen azóta a látása?

A látásom így 1 év eltelte után is ugyanolyan jó, mint az első kontrollok után. Nincs több kényelmetlenség a szemüveg miatt, rendesen tudok sportolni, strandolni, tv-t nézni, és ami eddig a legjobban hiányzott, végre tudok normális napszemüveget viselni.

 

Összefoglalná a véleményét pár mondatban a lézeres látásjavítás élményéről?

A látásjavító központról és az ott dolgozó munkatársakról csak pozitív véleményt tudok mondani. Nagyon kedvesek, pontosak, segítőkészek a lányok, várakozási idő szinte semmi, ahogy oda  értem az időpontra, rögtön foglalkoztak is velem. Nyugodt, jó hangulat uralkodik a váróban is, semmi kapkodás, fejetlenség, egyértelműen érezhető, hogy mindenki profi és pontosan tudja a dolgát.

A műtét egyáltalán nem fájdalmas, sőt, én azt mondom még csak nem is kellemetlen. A doktor úr folyamatosan tájékoztatott épp mi történik, így nem ért semmi váratlanul. Szuper gyorsan kész lettem, és ahogy felültem a kezelő ágyon, már tökéletesen láttam. A gyógyulás is gyorsan történt, fájdalommentesen.

Összességében mindenkinek jó szívvel ajánlom a látásjavító központot, és ezúton is köszönöm még egyszer a tisztán látásomat mindenkinek, aki szerepet játszott benne, természetesen a legnagyobb hálám Dr. Nagymihály Attilának szól! Életem egyik nagy vágyamat teljesítette, az éles látásomat!

 

Tisztelettel, és örök hálàval: Sipos Mónika