Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!

Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!
Stumpf Patrik
Vélemény:
„Amikor a lézeres szemműtét után felültem a székből, egyből jól láttam!”

Stumpf Patrik, leginkább a vicces TikTok videóiból lehet ismerős számunkra, azonban kevesen tudják, hogy a tartalomgyártó grafikusként is dolgozik. „Pont annyira volt kellemetlen szemüveg nélkül látni, hogy már befolyásolta a mindennapi életemet” – mesélte Patrik, aki 10 éve szemüveget hordott és majdnem ilyen régóta fontolgatta annak elhagyását is. Patrik távolra nem látott jól és ez nagyon zavarta sportolás közben, de már a hétköznapi életben is sok kellemetlenséget okozott, ami a maszkviselés alatt még rosszabb lett. Ráadásul hiába mondták, hogy jól áll neki, ő nem „szemüveges karakterként” szerette volna bemutatni magát a közösségi médiában és a kontaktlencsével sem szeretett volna bajlódni. Amikor pedig tartalomgyártóként is egyre többen figyeltek fel rá a TikTok videói miatt, úgy érezte végleg búcsút intene a szemüvegnek.

„Interneten keresgéltem és akkor találtam rá a lézeres szemműtétre és a Budai Szemészeti Központra. Azért esett rájuk a választásom mert nekik voltak a legjobb értékeléseik és ezt nagyon fontosnak tartom” – mondta a tartalomgyártó, aki egyből érezte, hogy a lézeres szemműtét lesz számára a megoldás. A beavatkozás előtt bevallotta, hogy kicsit izgult, de ez gyorsan elmúlt és a műtét sem járt semmi féle kellemetlenséggel. A lézeres szemműtét előtt elegendő tájékoztatást kapott, ami sokat segített neki abban, hogy nyugodtan vágjon bele a beavatkozásba. Meglepően tapasztalta, hogy teljesen fájdalommentes volt a műtét és tényleg nem tartott tovább pár percnél. Patrik OptiLASIK 7D kezelésen vett részt, aminek előnye, hogy a gyógyulási idő csak pár nap, úgyhogy nem kell sokat kimaradni a munkából. Emellett látása lényegesen, azaz 150%-ra javult a műtét után, amit még ő is alig akart elhinni.

Azóta sokkal könnyebbnek érzi a mindennapjait és sportolás közben sem kell azzal foglalkoznia, hogy nem lát rendesen. A lézeres szemműtét napjáról TikTok videót is készített, amiben lépésről lépésre követhetjük, hogyan is zajlik egy ilyen beavatkozás. Itt megtekinthetik Patrik vélemény videóját, ahol az élményeiről és tapasztalatairól mesél a műtét kapcsán, illetve a TikTok videóját is, ahol betekintést nyerhetünk, hogy pontosan hogyan is zajlik egy ilyen kezelés.

Ha érdekel, amit Patrik mesél a látásjavító lézeres műtétjéről, a lenti linken meghallgathatod:

Mondja el ön is a véleményét!