Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Lézeres szemműtét vélemény - Szilágyi Ágnes lézerszemű

Szilágyi Ágens

Vélemény:
Életem egyik legjobb döntése volt 10 év szemüveghasználat után. Annyira jó, hogy nem kell minden reggel azzal foglalkoznom, hogy feltegyem a kontaktlencsét! Mostmár természetes számomra az, hogy tökéletesen látok.

Milyen volt a látása a műtét előtt?: 
Kb. 2007 óta hordtam szemüveget, kontaktlencsét meg 2010 óta. Szemüveg az utóbbi években nagyon ritkán volt rajtam, jobban szerettem kontaktlencsét hordani, mert nem találtam meg a hozzám illő keretet. Viszont a kontaktlencse miatt sokszor könnyezett és bepirosodott a szemem, tehát nem volt túl kellemes érzés.

Hogyan döntötte el, hogy a Budai Szemészet Központ lézeres látásjavítását választja? 

Régen is gondolkodtam a műtéten, de semmi konkrét nem fogalmazódott meg bennem. Végül hirtelen döntés volt, szeptember elején döntöttem el és a hónap végén meg is műtöttek. Azért választottam a Budai Szemészeti Központot, mert az volt a legszimpatikusabb hosszas keresgélés után.

Milyen volt a műtét napja? Félt, izgult? Milyen élmény volt?
Egyáltalán nem féltem, inkább vártam, hogy túllegyek rajta és végre szemüveg nélkül is tökéletesen láthassak. A műtét nagyon rövid volt, és nem fájt, csak kicsit kellemetlen volt. Mindenki nagyon kedves volt.

Milyen a látása azóta, hogyan változott meg az élete?
Tökéletes. Mostmár nem kell amiatt aggódnom, hogy könnyezni fog vagy bepirosodik a szemem a kontaktlencse-használat miatt. Már megszoktam azt, hogy jól látok, és minden szemüveges ismerősömnek ajánlom, hogy műttesse meg a szemét, mert tényleg megváltoztatja az életed!