Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Lézeres szemműtét vélemény - Tihanyi-Kovács Erika lézerszemű

Tihanyi-Kovács Erika

Vélemény:
"A kolléganőm szemét dr. Nagymihály Attila műtötte, nagyon dicsérte és a tapasztalata is sokat jelentett, így jutottam el szemüveg problémámmal Önökhöz."

Tortúrám a szemüvegekkel:

14 éves korom óta van feles olvasó szemüvegem, amit hol használtam hol nem, aztán 2 éve a látásom az esti vezetéskor hirtelen megromlott és nehezen tudtam vezetni. Ekkor a helyi optikában bemérték a szemem és készítettek egy szemüveget, amivel jól láttam, de egy idő után nagyon zavart, ekkor ajánlottak egy másik optikát.  Ott ismét bevizsgálták és kaptam egy bifokális szemüveget, amit nem tudtam megszokni, így visszavittem. Újabb vizsgálat után kiderítették, hogy az erős volt és kaptam egy gyengébbet, amivel már láttam, de még mindig kényelmesebb volt nélküle.

Hogyan kerültem a Budai Szemészeti Központba?

1 éve kerültem önökkel kapcsolatba egy ismerősöm által. Megelégeltem a sok tortúrát és a szemüveges ismerőseimet kérdezgettem, hogy kinek hol készítetek jó szemüveget. Aztán a kolleganőm szemét dr. Nagymihály Attila műtötte, nagyon dicsérte és a tapasztalata is sokat jelentett, így jutottam el önökhöz. A döntésemet nem bántam meg, végre  kaptam egy jó szemüveget amivel látok, és egy alapos kivizsgálást, így nyugodtan dőltem hátra és azóta jól látok és élvezem a szemüvegemet.

Az egész család ide jár

A kislányom 2-3 hónapja egyre többet panaszkodott fejfájásra, és szinte mindennapos lett ez, így őt is elvittem egy kivizsgálásra, azt kell mondanom, hogy egy alapos felkészült vizsgálat után, ami kitért nemcsak a szemüveg felírására, hanem egyéb okok keresésére is, hogy mitől van a fejfájás, kapott egy gyenge szemüveget ami úgy néz ki a fejfájását teljesen elmulasztotta. Azóta csak néha egy kicsit fáj, lassan eltelik az egy hónap és ha így marad, akkor nem kell visszamennünk kontrollra csak 1 év múlva. Ha valami maradt akkor egy neurológiai vizsgálat után vár vissza a doktor úr minket.

Köszönöm, hogy mindig kedvesen fogadnak, és mindent elmagyaráznak, megnéznek, hogy a lehető legjobb megoldást találjuk ki közösen a felmerülő problémára.

Én szívből merem ajánlani mindenkinek, mert egy nagyon precíz csapat várja az oda látogatókat.

Köszönettel:

Tihanyi-Kovács Erika

Tündérkonyha és Tündérképző vezetője