Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Lézeres szemműtét vélemény - Zsebő Ramóna lézerszemű

Zsebő Ramóna

Vélemény:
Alig akartam elhinni, hogy újra tisztán, élesen látok távolra! Sőt, mondhatnám azt is, hogy soha ilyen jól nem láttam még életben.

Milyen volt a látása a műtét előtt?

Amíg nem műtettem meg a szemem, nem mertem sötétben autót vezetni, ugyanis távolra nem láttam rendesen. Ez nagyban megnehezítette a mindennapjainkat.

 

Hogyan döntötte el, hogy a Budai Szemészet Központ lézeres látásjavítását választotta?

A barátom hosszas győzködése után döntöttem úgy, hogy belevágok a műtétbe. Aztán teljesen véletlenül láttam meg a Facebookon a Budai Szemészeti Központot. Utána néztem, hogy valóban elhihetem-e azt a sok pozitívnak vélt véleményt, amit mások mondtak róluk! Majd ezután kértem egy időpontot alkalmassági vizsgálatra! Na, ekkor már nagyon elkezdtem izgulni, hogy vajon mi fog ott rám várni, de mikor beléptem, hamar eloszlottak a kételyeim! Kedvesen, barátságosan fogadtak már a recepción dolgozó hölgyek is, de mindenkire kivétel nélkül elmondhatóak ezek a jelzők.

 

Milyen volt a műtét napja? Félt, izgult? Milyen élmény volt?

A műtét napján őszintén szólva nem igazán izgultam, pedig rám ez nem jellemző! A szűrővizsgálat után még bátrabban mertem belevágni a műtétbe, ugyanis részletes tájékoztatást kaptam, hogy mire számíthatok majd, és ami a legfontosabb szempont volt számomra, mikor a doktornő kihangsúlyozta, hogy mindez csupán 15 percet vesz igénybe, ami alatt én semmit nem fogok érezni!

 

Milyen a látása azóta, hogyan változott meg az élete?

Valóban így volt, semmit sem éreztem és a műtét is sikeres volt. Már aznap este tökéletesen láttam, ami elmondhatatlan érzés volt. Alig akartam elhinni, hogy újra tisztán, élesen látok távolra! Sőt, mondhatnám azt is, hogy soha ilyen jól nem láttam még életben. A műtét óta 1 hét telt el, a látásom tökéletes! Mindezt köszönöm a Budai Szemészeti Központ dolgozóinak, akik nagyon jól végzik a munkájukat! Nem bántam meg, hogy megműtettem a szemem, azt meg pláne nem, hogy őket választottam! Nagyon szuper csapat!