Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Lézeres szemműtét vélemény - Zsemján Bettina lézerszemű

Zsemján Bettina

Vélemény:
A sok pozitív tapasztalat, vélemény után döntöttem úgy, hogy jelentkezem alkalmassági vizsgálatra a Budai Szemészetbe.

Milyen volt a látása a műtét előtt?

A műtét előtt a szemeim – 4.5 és – 4.75 dioptriásak voltak. Szemüveg, illetve kontaktlencse nélkül szinte semmit nem láttam, minden homályos volt. A kontaktlencse miatt száraz volt a szemem sokszor, ami kényelmetlenné tette a viselését. A szemüveget pedig ki nem állhattam, folyton lecsúszott, láttam a bevágást körülötte, nagyon zavaró volt a mindennapjaimban.

Hogyan döntötte el, hogy a Budai Szemészet Központ lézeres látásjavítását választotta?

Pár éve felkerestem egy másik látásjavító központot, ahol elutasítottak, mondván várjunk még egy évet, de sem a személyzet, sem a központ hangulata nem keltette azt az érzést, hogy visszamenjek és ott műttessem meg a szemeim. Ezek után nézegettem másik látásjavító központok honlapjait, véleményeket olvastam, végül a sok pozitív tapasztalat, vélemény után döntöttem úgy, hogy jelentkezem alkalmassági vizsgálatra a Budai Szemészetbe. Nagyon kedvesek voltak az időpont egyeztetésnél, ami azonnal pozitív benyomást keltett. A légkör, a hangulat, az ott dolgozók mind nagyon kedvesek voltak.

Milyen volt a műtét napja? Félt, izgult? Milyen élmény volt?

A műtét napján nagyon izgultam, de feleslegesen ugyanis semmit nem éreztem, talán 5 percet, ha bent voltam a műtőben.

Milyen a látása azóta, hogyan változott meg az élete?

A látásom napról napra egyre jobb, kinyílt előttem a világ. Imádom a szemüveg és kontaktlencse nélküli életet, bár néha még mindig azt hiszem bent hagytam a lencsét :).