Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Multifokális műlencse vélemény - Kis-Juhász Brigitta

Kis-Juhász Brigitta

Vélemény:
Örülök hogy bátorságot vettem és rászántam magam a műlencse műtétre! Köszönet az ott dolgozóknak!

“Brigittának multifokális műlencsét ültettünk be. A szemein +6,0/+5-ös dioptriát viselt távolra és +7,0/+6,0 dioptriát közelre. A legjobb megoldás multifokális műlencse volt, hiszen így mind közelre, mind távolra éles látást tudtunk elérni.”- mondta dr. Nagymihály Attila

Kis-Juhász Brigitta mesélt az élményeiről:

Hogyan döntötte el, hogy a Budai Szemészet Központ kezelését választja?
Körül néztem interneten és ez a hely volt a legszimpatikusabb minden szempontból.

Milyen volt a műlencse műtét napja? Félt, izgult? Milyen élmény volt?
Rettegtem, reszkettem, féltem, izgultam, pánikoltam. A műlencse műtét első percében volt egy pár pillanat kellemetlen érzés, fájónak nem mondanám. Utána semmit nem éreztem. Pár percnek tűnt míg mindkét szemem kész lett. Pihenhettem volna még a kulturált kórteremben, de csak átöltöztem és indultam haza.

Milyen a látása azóta, hogyan változott meg az élete? 
Látásom délutánra (reggel volt a műlencse műtét) tökéletes volt (mikorra a pupillatágítónak is elmúlt a hatása). Örülök hogy bátorságot vettem és rászántam magam! Köszönet az ott dolgozóknak!

Összességében mi a véleménye a Budai Szemészeti Központban?

Az elégedettségemről még annyit, hogy akiknek meséltem, legalább 5 ember készül, hogy felkeresse Önöket. Tényleg mindenki nagyon kedves volt (a pánikom, „hisztim”, félelmem ellenére). Külön köszönet Bukszár Ritának, aki a vizsgálatokat végezte és a műtét előkészítésénél aki az érzéstelenítő cseppeket adta, egy rövid barna hajú hölgynek (a fejfájásomra még gyógyszert is adott) és persze nem utolsó sorban Dr. Nagymihály Attilának a türelmükért!!!