Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Dr. Nagymihály Attila - szemész szakorvos - Budai Szemészeti Központ - látásjavítás

Dr. Nagymihály Attila

Intézetvezető főorvos
Rövid bemutatkozás:

1995-ben végeztem az Orvostudományi Egyetemen Szegeden és 15 éven keresztül a budapesti Semmelweis Szemészeti Klinikán dolgoztam. Jelenleg a Budai Szemészeti Központ orvos-szakmai vezetőjeként feladatom a legmagasabb szintű szakmai munka feltételeinek biztosítása.

Mivel foglalkozik Dr. Nagymihály Attila?
Fő szakterületeim a refraktív sebészet, a szemlencse műtétei és a könnyelvezető rendszer műtétei. Innovatív szemsebészként a legújabb műtéti technikákat alkalmazom a komplikált estekben is. Első refraktív sebészeti beavatkozásomat 1996-ban végeztem. Több mint 10.000 szürkehályog-műtétet végeztem egynapos sebészeti keretek között. Több mint 12.000 lézeres látásjavító beavatkozáson vagyok túl és összesen több mint 30.000 szemészeti műtétet hajtottam végre.
Magyarországon az elsők között alkalmaztam a multifokális és a tórikus műlencséket. Szakmai továbbképzésen hosszabb időt töltöttem Rostockban, ahol a szaruhártya sejtszintű változásait vizsgáltam LASIK műtétek után, valamint New Orleansban, ahol a könny összetételével kapcsolatos kutatásokat végeztem.
Folyékonyan beszélek angolul.

Milyen tünetekkel, panaszokkal forduljon hozzám?

A Budai Szemészeti Központ vezetőjeként minden szakterületre rálátással bírok.

Bizalommal forduljon hozzám:

  • Általános szemészeti kérdésekkel
  • Lézeres látásjavítással kapcsolatban (Z FEMTO 7D, OptiLASIK 7D, Zero-Touch 7D és PRK 7D kezelés)
  • Szürkehályog gyanúja esetén, illetve szürkehályog műtéttel kapcsolatosan
  • Könnyezéssel kapcsolatos panaszokkal
  • Szárazszeműség észlelésekor
  • Könnycsorgás esetén

Látásjavító intézetünkben rendszeresen végezek Z FEMTO 7D, OptiLASIK 7D, Zero-Touch 7D, PRK 7D műtéteket, szürkehályog és műlencse műtéteket, így kezelő és műtő orvosukként is választhatnak a páciensek.