Érdekli, hogy alkalmas lehet-e látásjavító szemműtétre?

Budai Szemészeti Központ - Dr. Tóth Emília

Dr. Tóth Emília

Szemész szakorvos
Rövid bemutatkozás:

A Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem 2006-ban. Az egyetemi időszakot követő rezidens éveimet a DEOEC Szemklinikan töltöttem, ahol széles körű betekintést nyertem a szaruhártya és retina betegségek gyógyításába, a mikrosebészeti műtéttanba, az ocularis melanoma diagnosztikájába és kezelésébe. 2009-től szakgyakorlatos szakorvosjelöltként a nyíregyházi Jósa András Oktatókórházban folytattam képzésemet, ahol már önálló műtéti tevékenységet végeztem (cataracta sebészet, szemhéj korrekciós műtétek). 2012-ben a SZOTE Szemklinikán szemészet szakvizsgát tettem kiválóan megfelelt minősítéssel. 2012-től a Budai Szemészeti Központban tapasztalt munkatársaimmal a refraktív lézersebészet legmodernebb technikai eszközeivel végzünk látásjavító kezeléseket, illetve teljeskörű szemészeti vizsgálatokat, szürkehályog szűrést, glaucoma gondozást, menedzser szemészeti szűréseket.

Miért választotta a szemészeti pályát?
A szemészorvosi pálya mellett egyrészt családi indíttatásból, másrészt gyermekkori szemproblémáim miatt döntöttem. Már a gimnáziumi évek alatt elhatároztam, hogy szemész szakorvos szeretnék lenni. A későbbiekben, már orvostanhallgatóként választásomat igazolta a debreceni Szemklinikán szerzett számos pozitív tapasztalat.

Miért éppen a Budai Szemészeti Központ és a refraktív sebészet?
A Budai Szemészeti Központban a modern technikai berendezések és a megnyugtató, esztétikus környezet mellett olyan lelkiismeretes kollégákkal dolgozhatok együtt, akiknek közös céljuk, hogy a páciensek elégedetten távozzanak a rendelőből.

Dr. Tóth Emília már lézerszemű, lézeres szemműtétjéről videónkban mesél.

Milyen panaszok esetén forduljon hozzám?

  • Fénytörési hibák korrigálása és lézeres műtéti megoldása
  • Z FEMTO 7D, OptiLASIK 7D, Zero-Touch 7D és PRK 7D lézeres szemműtétek iránti érdeklődés esetén
  • A szaruhártya görbülési anomaliai (keratoconus) és ezek lézeres műtéti megoldása (Cross – linking kezelés)
  • Bizonyos szaruhártya betegségek (recidivalo erosio, stromahomály, fekély) lézeres műtéti megoldása
  • Szemfelszíni betegségek és elváltozások vizsgálata (árpa, szemhéj jóindulatú elváltozásai)