Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!
Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!
Friem Dávid
diplomás optometrista
Rövid bemutatkozás:
Optometristaként végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán 2020-ban. Az elméleti ismeretek mellett fontosnak tartottam a gyakorlati tudás elsajátítását is, így már a képzésem alatt csatlakoztam a Budai Szemészeti Központ csapatához. Mindennapi munkám során lehetőségem nyílik folyamatos szakmai fejlődésre. Felsőfokú angol nyelvvizsgával rendelkezem.

Mivel foglalkozik Friem Dávid?

Már tanulmányaim mellett aktívan részt vállaltam a Budai Szemészeti Központ életében. Szemész szakorvosok munkáját szakmailag segítem. Egyes vizsgálatokat önállóan végzek, melyek biztos alapul szolgálnak a végleges szakorvosi vélemények elkészítéséhez. A műtétek, vizsgálatok során végigkísérem pácienseinket, optometrista kollégáimmal folyamatosan konzultálva végzem a munkám. A vizsgálatokról és műtétekről igyekszem teljeskörűen tájékoztatni az érdeklődőket.

 

Mit tart a munkájában a legfontosabbnak?

A munkám számomra lehetőség és feladat egyben. Feladat, hogy elvégezzem, amit rám bíznak, lehetőség, mert a szakma legjobbjaitól tanulhatok. A Budai Szemészeti Központ szakmaisága nekem garancia arra, hogy a diplomás optometristaként magabiztosan tudjam a munkámat végezni.