A megfelelő óvintézkedések betartása mellett a szemészeti rendelés újraindult! Az online konzultáció továbbra is elérhető!

Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!
Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!
Friem Dávid
optometrista hallgató
Rövid bemutatkozás:
Végzős, optometrista szakos hallgató vagyok a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. Az elméleti ismeretek mellett fontosnak tartom a gyakorlati tudás elsajátítását is, így a képzés mellett örömmel csatlakoztam a Budai Szemészeti Központ csapatához. Mindennapi munkám során lehetőségem nyílik folyamatos szakmai fejlődésre. Felsőfokú angol nyelvvizsgával rendelkezem.

Mivel foglalkozik Friem Dávid?

Tanulmányaim mellett aktívan részt vállalok a Budai Szemészeti Központ életében. Szemész szakorvosok munkáját szakmailag segítem. Egyes vizsgálatokat önállóan végzek, melyek biztos alapul szolgálnak a végleges szakorvosi vélemények elkészítéséhez. A műtétek, vizsgálatok során végigkísérem pácienseinket, optometrista kollégáim felügyelete alatt végzem a munkám. A vizsgálatokról és műtétekről igyekszem teljeskörűen tájékoztatni az érdeklődőket.

 

Mit tart a munkájában a legfontosabbnak?

A munkám számomra lehetőség és feladat egyben. Feladat, hogy elvégezzem amit rámbíznak, lehetőség, mert a szakma legjobbjaitól tanulhatok. A Budai Szemészeti Központ szakmaisága nekem garancia arra, hogy a diplomám megszerzése után magabiztosan tudjam a munkámat végezni.