Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!
Érdekli, hogy alkalmas lehet-e lézeres szemműtétre? Töltse ki a tesztet!
Jancsek Zsófia
OPTOMETRISTA HALLGATÓ
Rövid bemutatkozás:
Másodéves optometrista szakos hallgató vagyok a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. A szakma utáni érdeklődésem gyermekkoromban kezdődött, amikor az első szemüvegemet kaptam. Továbbtanulás előtt biztos voltam abban, hogy olyan szakmát szeretnék választani, ahol emberekkel foglalkozhatok és segíthetek az életminőség javításban. Örömmel tölt el, hogy az iskola által nyújtott elméleti tudnivalók mellé a gyakorlati tudást egy remek csapat tagjaként sajátíthatom el a Budai Szemészeti Központban. 

Mivel foglalkozik Jancsek Zsófia? 

Optometrista gyakornokként, a munkám legnagyobb részében, szemész szakorvosaink mellett töltök be asszisztensi feladatokat. Optometrista kollégáim felügyelete alatt, néhány vizsgálatot önállóan is elvégzek. A lézeres szemműtétek alkalmassági vizsgálatai során is találkozhatnak velem. Emellett recepciós és ügyfélszolgálatos kollégák munkáját is segítem. Munkámat minden téren, a legjobb tudásom szerint végzem. 

Mit tart munkájában a legfontosabbnak? 

Fontos számomra, hogy csapatban dolgozhatok, és a szakma legjobbjaitól tanulhatok. Szeretem, hogy sokrétű feladatokat láthatok el, így minden napra jut egy kis izgalom. Legboldogabb pillanatok számomra a munkám során, amikor a pácienseinknek segíthetek, döntéseikben megerősíthetem őket és osztozhatok az örömükben.